Леле одвај чекам дали за оваа што ми го ветуваш ќе си стоиш на збор ... знам дека си плашлив и нежен за такви работи ама морааааа ,за мој мерак бе маче ќе направиме заедно јас за тебе ти за мене ... ама чекааај има време де нели треба прво да се одлучам кога а има време де убаво знаеш .... (за година врмее најмалку)
Ти должам цел живот извинување. Фала ти што ми даде уште една шанса, сега сфатив што ќе сум изгубела. Те љубам.
"Ќе изгубиш нешто што всушнот никогаш и не си го имал... И се прашуваш зошто толку боли?... Никогаш во потполност не ти припаѓало, а чуствуваш како да некој одненадеж ти искорнал дел од тебе... Виновник си ти, затоа што дозволи да ти се вовлече под кожа нешто што беше изгубено и пред да ти се приближи..."
Не дозволувај небитни луѓе да ти го матат мозокот, не дозволувај неправда, не дозолувај да те разделат од мене, дај ни шанса да се докажеме двајцата од почеток.
Го осветли мојот мрачен живот, го стопли моето ладно срце, ја врати насмевката на моето намуртено лице, внесе радост и сјај во моите тажни очи, ми покажа колку животот може да биде убав, ми подари незаборавни мигови, со тебе ја почувствував вистинската љубов. Ти си смислата на мојот живот за тебе живеам.
Твојот стабилен карактер ја зголемува мојата доверба во тебе.А тоа е голема причина за да функцинира една љубовна врска.
иако километри лежат помеѓу нас, ние не сме разделени, бидејќи љубовта не мери километри, таа се мери во срцето......Tе сакам единствен мој, те сакам како првиот ден, ништо не се сменило, љубовта е се посилна, со секој изминат ден....ке ти кажам едно нешто што ужасно ми тежи во моментов-проклето ми недостасувашшшшш! Jа сакам твојата нежна преграткааааааааа.....miss you
Љубов бее криво ми е па ... неможам никако да ти помогнам па Ама еве ти ветувам дека во наредните 3-4 дена ќе се обидам максимално да ти ги отргнам мислите од лошите работи и ќе уживаме знаеш нели Те сакам
Неочекував на денешницава дека има мажи во вистинска смисла на зборот како тебе.Те почитувам и го ценам тоа што го правиш за мене.Се има своја вредност,а љубовта е најскапа кога е возвратена. Ти си ми пријател,патнер,љубовник и се надевам иден животен сопатник
Љубов моја! Знам дека ме забележуваш дека сум вљубена во тебе. Знам, срцето ми кажува. Погледот од твоите сини очи ми значи се. Бескрајно ми требаш. Сакам да те бакнувам. Да заспивам и да се будам до тебе. Сакам да ја милувам твојата руса коса. Те сакам најмногу!