I have died everyday waiting for you darling, don't be afraid I have loved you, for a thousand years... I'll love you for a thousand more....
7 месеци те немам видено а кога и да замижам, пред очи ми е твојот лик и тој момент кога требаше да си одиш. And I wonder if you know How it feels to let you go? We say goodbye in the pouring rain And I break down as you walk away.
Часовникот ми е најбитно средство за мерење на времето.А датумите на календарот напамет ги научив.Што прави далечината
Една порака многу сменува. Сонот исчезнува, нивото на радост, среќа и исполнетост итоа како се зголемува. Спојлер Сеуште те сакам.
не биди дел од моето минато.не дозволувај да бидеш само дел од моите спомени.не сакам да се навраќам на тебе како нешто што поминало,како нешто што оставило длабока трага во мојот живот.биди дел од мојата сегашност.остани до мене.нека исчезне се.сите лаги,стравови,солзи.се нека престане.нека помине сета болка.сите сомнежи што ме јадат да ги снема за миг.и да почнеме од почеток.како ништо да не било.
Те сакам. Јас сум тоа што сум само поради тебе. Ти си секоја причина, секоја надеш и секој сон што јас го имам и не важно што ќе се случи со нас во иднина, секој ден поминат со тебе за мене е најубавиот ден од мојот живот и јас секогаш и засекогаш ќе бидам само твоја. Те сакам најмногу од се на светов сонце мое
Знаеш уморна сум од тоа што секогаш нашите планови остануваат за понатаму, за некогаш.. уморна сум да слушам оправдувања, уморна сум и јас да ги давам Вака не одиме далеку знаеш нели? До кога...?
Ти машина. Јас машина. Ти робот. Јас робот. Ќе видиме до кога вака. Можам, верувај. Не ме потценувај.
Ах ти... Толку прекрасен, посебен. Да знаеш дека навистина си посебен затоа што ми го сврте умот. Тоа во последно време не ми се случуваше често. Поточно не памтам дека постоел некој како тебе.. Не, не немало таков. Всушност правиш да се чувствувам посебно. Прв пат во животот, можам да бидам навистина тоа што сум, без преправање, без лаги, без интриги, без никакви непотребни глупости. Ти благодарам за тоа што постоиш. Те сакам!