Ха ин јор фејс! Си издржав цел ден да не ти се јавам и се јави ти ! ХА! Така и утре,задутре..Поолека ќе си ја свртам водата накај мојата воденица
да знаеш дека онаа што се лигавеше пред тебе денеска беше тотален изрод, промаш на мајката природа, грешка што се родила !!!!! ми доаѓаше силно да ја истепам, да ја влечам за коса, и да бришам под со неа само драги мој..ова не е џунгла, нити сме ние животни ! најпрвин ја лигавев ама кога ми дојде преку глава и јас бев дрска и безобразна !!! гледам дека и ти се обиде да ја лигавиш, ама јас дрско строго и отмено ја измарширав ! морам да ти признаам.... се гордеам сама со себе !
Имај убава вечер...заслужуваш да бидеш во убаво друшто, со убаво приготвена храна и многу пиење! Се надевам дека ти недостасувам,но сепак од срце ти писакувам да се поднапиеш и опуштиш... само да уживаш! Те сакам...знаеш нели?
Го сакам детето во тебе ... Ја сакам твојата добрина ... Ја сакам твојата прегратка ... Сакам да те гледам како им помагаш на другите и се однесуваш толку заштитнички Сакам кога со еден збор ке ме смириш целата Јас сум јас само кога сум со тебе само тогаш сум целосно среќна и исполнета Се надевам дека нема да ја упропастиме и оваа шанса што Бог ни ја пружи ... Спојлер иако во мене постои грутка страв дека нешто во секој момент ке тргне на лошо Ама па не за џабе толку долго чекориме по ист пат и функционираме како едно ... Те сакам најискрено ... Без тебе јас ке бидам само една обична девојка ... која е мртва а ја извршува функцијата дишење . Спојлер Се извинувам што е цел пост во боја ама морав на убав начин да си ги кажам овие работи
Еххх.... сакам сега да сум со тебе, да те гушкам и да ме бакнеш и да си спиеме заедно... Ама пусти испити не не оставаат на мира и двајцата...Ајде уште денес да се издржи...и утре ќе си бидеме заедно те сакам
Извини срце мое, ама убо ми е ко че те провоцирам... се ежам сета ко че те потпалам хахаха... ама ептен ми те сакам, знајш дека не те давам.
чекам да се стемни и во ноќта да бидеме заедно. да се гушнеме и стоплиме, да исчезнеме од целиот свет и да се затвориме во нашиот (под ќебето ), каде цела вечер ќе се гушкаме и слатко ќе заспиеме те сакам
Срцее не сакам да ме оставиш.Па не ти е жал за мене.Ме мачи далечината цело време.Како ќе продолжам јас? Ти...барем ќе бидеш успешен,ќе имаш убава иднина,но без мене? Кој ум ме тераше да те сакам толку многу,секој ден заедно,а сега секој ден сама? Со другарките ли?Ни 100 другарки не можат да те заменат тебе.Љубов ми треба,а не лицемерно другарство. Знам срце дека и тебе ти е тешко многу.Изгледа тоа е тоа.Премногу мали влеговме во сериозна врска. Се плашам да не не раздели оваа далечина.Премногу ми е страв.Но што можам тука јас?Ти си го остваруваш својот сон,зар да те спречам? Тоа не! Можеби за неколку години пак ќе бидеме заедно,во нормална врска,пак ќе ни биде убаво,се надевам. Секогаш ќе те сакам...тоа што го имав доживеано со тебе никогаш нема да се повтори.И ќе те чекам! Сега дури и оние кавги и проблеми што ги имавме ми се драги. Што со мене сега кога тебе те нема покрај мене?.....Еден дел во мене умре.....
Мило, најмило мое маженце, не мислиш дека премногу пари ми остави за овој ден? Дај не заебавај ме, каде ќе одам па ми остави 5000 денари ? Во секој случај фала за почастувањето од плата, а јас ќе се потрудам со сите сили да не заштедам ни 2 денари Се фрлам во потрошувачка, само да си се накитам, нашминкам и излегувам. Те сакаме со бебушов П.С Фала ти за првиот бебе магазин
Не сакаш да ме лажеш , не сакаш верувај . Се надевам дека ова ти е само лош ден , како што ми кажа . Тоа што бараш тоа и ќе си го добиеш . Ете така да си знаеш . И јас тебе , да .
Гушни ме пак ... кажи ми пак дека ке трае ... кажи ми пак дека ме сакаш .. стварно направи убаво да се чувствувам... кажи ми да не се плашам ... покажи ми дека се трудиш... стисни ме силно... кажи ми дека ке бидеш секогаш до мене ... со мене ...ќе заплачам... погали ме ... полудиме како што знаеш само ти ... па двајцата ке бидеме насмеани зборувајќи со погледи ... твојот глас ми е лек за се ... без тебе нема утре ... љубов моја си.
разбери ме и подржи ме, свати ме и се ќе си дојде на свое место. немора толку да зборуваш знам јас се ...