Сум ти кажала многупати дека ме правиш среќна, а вистината е што ти си мојата среќа. Продолжи да ми зборуваш за оние моменти што следуваат, за нас, нашата заедничка иднина. Се надевам и сакам да ме изненадиш со нешто убаво во брзо време, а знам дека сакаш
Ти си златен секоја би била среќна да те има. Ретко кој се труди толку како тебе, ама мене нешто ми фали. Да, ми фалиш ти, ама ми фали и уште нешто, или не?
Знам дека чекаш да ти кажам дека те сакам. Не можам. ( а знај дека те сакам) Но немам храброст. Повторно ме обзема некое чувство дека ќе бидам повредена ( ако не си таков ). Ќе биде злато. Се со тек на време. Само тука можам да пишам : " ТЕ САКАМ! "
Скоту,за тебе неможам да напишам ништо позитивно.Од 1000000 работи што би ти ги кажала точно само 1 би била позитивна.
Не знаев дека постои уште едно -подолно- ниво на нискост.. ама секоја чест, ми го докажа. И фала, ме изнасмеа за цел месец. Ваква сум, и бетер:
Тебе ти успеа да го стоплиш моето тврдо и ладно срце,да ја освоиш мојата љубов и да бидеш дел од мојот живот.Дали би можела нешто повеќе да посакам...
Колку само те посакувам не си ни самиот свесен... времето тече љубов ,саатите минуваат уште малку и ќе те видам,ќе те гушкам и бакннувам... едвај чекаам А посакувам и вечерта да ни биде онака како што сакаме ... само опуштено и те молам нема потреба да чуствуваш срам од никого ,горда сум што ќе те водам до мене и ќе не видат сите оние кои треба да не видат едвај чекааам
Незнаејќи ме смируваш... Синоќа ми беше многу тешко, замислив дека си до мене и се ти изнакажав. Ах најмило...
Утре, доколку по некоја грешка помислиш на мене и ти текне кое копиле си и како на најдрзок можен начин ми го изремети животот, немој ниту во мислите да побараш прошка од мене. Немој. И да сакам не можам да ти простам! Во нашата комбинација верникот си ти, па ако може Бог нека ти прости!