Љубов моја! Повторно сум во исчекување на понеделник за да те видам пак. А и денес те видов но само неколку секунди по нашата средба почна да ми фалиш. Ги обожавам твоите прекрасни сини очи! Те сакам најмногу!
-Нема да бидат исти улиците по кој чекоревме незнам зошто но нема, -нема да биди ист паркот во кој пешачевме се смеевме и јас како мало дете собирав камчиња, -без нас утрата ќе бидат пусти нема да има DOBRO UTRO, -без нас нема да биде иста плажата на која игравме со песокта,ниту морето кое немирно не удираше со брановите а ние силно се држевме за рака, -без нас нема да бидат исти NOKITE за тебе од мене нема повеќе добра нок,нема од мене топла вечера на маса, -за нас нема друга нова година јас нема да ја ружам елката, -за нас нема друга пролет,друга есен,друго лето нема ништо, IMA SAMO SPOMENI KOJ TI GI ZAPALI I PRETVORI VO PEPEL, за тебе поќе ме нема мене...
Гледав наши слики... Ги читав нашите стари разговори... 24/7 бевме заедно и баш за се разменувавме мислење... Иако пробувам да сменам некои работи не можам а да не помислам на тебе барем на 5минути. Знам дека така е само потешко ама... Се плашам дека новата околина те промени... не го дозволувај тоа. Како што ти реков и тогаш - секогаш ќе имаш некој покрај себе,ќе ме имаш мене. И кога никој нема да верува во тебе - јас ќе верувам! За што и да ти треба - ме имаш
Поминав покрај тебе и ти покрај мене, го немаше тоа смеење како до пред некое време, не се зацрвенив гледајќи те, што се случи? Сите не гледаа и се чудеа зошто не разговараме и не се смееме најгласно за сите да не слушнат. Можам да те гледам во очи без никакви пеперутки во мене. Магијата ја снема, но сепак ти благодарам што се појави низ сето тоа што поминував и што се дружевме и ми го разубави животот. Нема да те заборавам, ќе бидеш еден од најубавите спомени иако немаше ништо освен едно пријателство. Ахам да и што ми ја испуни желбата и што трениравме заедно, едноставно незаборавно.
Не знам како е можно толку да ме повредиш, толку да ме навредиш, да направиш да се почувствувам толку малечко, да не ти е ни гајле за мене... како е можно и јас во момент на бес да кажам толку лоши нешта, а после 5 минути пак да те сакам... и пак да ми фалиш.. не можам повеќе.. ни со тебе, ни без тебе.
Ми фали стариот ти, да ме сакаш, да ме љубиш како да нема утре. Сакам да сме далеку само јас и ти, да не постои ништо што ја нарушува нашата совршена љубов. Сакам се ова да заврши, да се освестиме и јас и ти, да се разбудиме од лошиов сон. Ајде, одведи ме! Ајде купи две карти за во еден правец, правецот на љубовта. Само да молчиме, да се бакнуваме, да водиме љубов и од убавина само насмевки на лицата да имаме.
фала што ме извади од такт.....незнам што ти е во последно време ама битно успеваш да ме изнервираш и знаеш дека те сакам најмногу ама изгледа џабе знаеш.......
Со себе носиш тага знаев дека можам да престанам да те сакам знаев дека и кога ќе престанам ќе ме болиш до срж без милост без да сакаш нема да можам да заминам од канџите на таа тивка болка љубовта ме пушти но таа проклето не.