Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Со секој твој потег покажуваш дека не згрешив што пробав со тебе,напротив МНОГУ ДОБИВ. Добив внимание,среќа,доверба и ЉУБОВ,ВО ОГРОМНИ КОЛИЧИНИ! Со секој изминат ден се појасно ми е дека ти си роден за мене. Те сакам,премногу те сакам,а најубавиот дел е што и ти мене. :$ Се чуствувам најубаво на свет,поубаво не ми било,мило ми е што те сретнав,мило ми е што постоиш и што си различен од сите претходни идиоти. Ќе те чувам тебе затоа што вредиш,ветувам. Заслужуваш да те чувам затоа што ти мене ме чуваш како кралица. :l:

Jenniffer and Viktorijaaa5 like this.
  2. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Ми недостигаат моментите кога се гушкавме со саати заедно и ги слушавме нашите омилени песни,знаеш љубов една јас што ти посветував на тебе ,па една ти што ми посветуваш на мене :)
    Ахх ти ветувам дека оваа ќе биде првото нешто што ке го правиме кога ќе бидеме заедно,да уживаме !!!

Еве ја мојата омилена посветена за тебе :inlove:
    http://www.youtube.com/watch?v=LPiDMhlz82I

lana.del-rey likes this.
  3. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Те сакам многу и ми недостигаш сакам часовникот да оди побрзо за да те видам но кога сум со тебе да го запрам часовникот не сакам да дојде утре пффф тешко ќе ми биде да се раздрлам од тебе и кој че чека пеколни 5 месеци за пак да дојдеш ;( :(

4. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Полека или намерно, луѓето ми те крадат.

Sunshine02 likes this.
  5. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Како се чувствуваш денес? :?:

6. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Некаде..
    Држат се за рака..
    Твојата и моја шанса..
    :doh:

Hipica likes this.
  7. Maria.Vampire

Maria.Vampire Нов член

Ми недостасуваш.
    Ми недостасува твојата хумористичност воедно и шармантност.Ми недостасуваат тие неколку разменети погледи.Ми недостасува,иако е само пријателство,пријателството со тебе.

kikav likes this.
  8. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Те сакам највеќе на целиот свет. Ти благодарам што ме разбираш. Ти благодарам што се трудиш. :l:

9. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Баш ми беше убаво вечерва. Среќна, исполнета, насмеана.. што друго би посакала? :) Те обожавам! :* :* :*

10. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Кога веќе си решил да заминеш те молам не се предомислувај...
    Не враќај се назад...така само повеќе ќе ме повредиш..

Ketrin.Moon likes this.
  11. viki-dete

viki-dete Истакнат член

Во последно време не чувствувам толку блиски, но сепак толку далечни. Ми треба време само за нас, без обврски, без стресови... Да те бакнувам со часови, да се припијам на твоите гради, да го слушам твоето срце како чука и да лежиме без збор да кажеме, да си ги наполнам батериите, барем малку да се заситам од тебе.

12. mime87

mime87 Популарен член

зошто го напрај тоа зоштоооооооооооооооооооооооооооо ;( каде е моето срце сега скршено е на милион парчиња каде ее мојата душа отруена е неможам ни чекор да направам во град све ме потсеќа на нас спомените ќе ме убијат неможам ни песна да слушнам секоја ме потсеќа на нас,го молам господ да ме однесе далеку од тука за да преживеам ;(

13. Sunshine02

Sunshine02 Истакнат член

Сакам да кажам...

Денес кога те видов и ни се сретнаа погледите после тој ден, се почувствував.................чудно. Да, чудно. Те почувствував толку далеку а во очите го видов истиот сјај. Не кажав никому зошто мислам дека ако го изговорам тоа гласно ке потоне, ке пропадне. Нема да биде тоа тоа. Сакам да си го чувам длабоко во себе тој момент.
    Толку ме болеше тој твој поглед што мислам дека ми се распара срцето.
    Го најдов доле на асвалтот. Исецкано на ситни парчиња.
    Ги собрав, но залудно.
    Повеќето тргнаа по тебе мислејќи ќе те стигнат.

Човеку мој ми фалиш. Ми фалиш. Ми фалиш.
    Зошто е се толку сурово? Зошто е се толку комплицирано?
    Сакам да ти се јавам и да ти кажам дека те сакам најмногу на цел свет и дека ми фалиш како...........како............. всушност не можам тоа да го споредам со ништо. ;(

Денес посакав да застанеш со колата, да излезеш, и да дојдеш да ме гушнеш како претходно.
    Кога те видов со насмевка, ме скрши. Се распаднав. Не можев да ти возвратам. Останав вкочанета и почнав да се тресам. Ме полазаа морници.
    А баш мислев дека се навикнав на твоето отсуство. И животот ми вика "Еве ти го на улица, излези! Баш да видиш дека не се навикна. Залудно се лажеш! Уште го сакаш!" И пак.. истата таа грутка во грлото ми стои, ме кочи во секој нов здив. Ме боли секој нов миг.

Туку.. тебе ти прошета ли нешто во стомакот кога ме виде? Ти фалев ли барем на миг? Ти застана ли срцето кога се сретнав со твоите очи најубави? Се почувствува ли како да го гледаш твојот дел дека е откинат од тебе, дека стои беспомошно и чека да го стоплиш со 2-3 збора? ;(

Јас не знам веќе кои зборови да ги употребам.. како да истурам се' врз некој, врз нешто и да ми биде подобро.
    Сакам да врискам, да излезе се' од мене.
    Јави се, тоа ми треба повеќе од се на светов. ;( :(

SiMpAtIcNaTa, Fridas and Mrs.Carter like this.
  14. srcence1607

srcence1607 Популарен член

15. Mrs.Carter

Mrs.Carter Истакнат член

Will you ? :)

Attached Files:

Hipica likes this.
  16. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Знам дека не ме очекуваш на утакмица сега, ама ќе ти дојдаам :D Ти ја обожавам фацката коа ќе ме видиш на трибина неочекувајќи :inlove: :hug:

Dvolicen likes this.
  17. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Јас имам разбирање за тебе, ама ти ги преминуваш сите граници. Одиш на роденден на другар ти а со мене се немаш видено 8 дена. Денес деветти ден. :clap: :clap:

18. Chica-Linda

Chica-Linda Истакнат член

Зошто неможам да те заборавам?Зошто?Токму кога животот ми донесе нова љубов,нова авантура,кога за миг почувствував дека се заљубувам во другиот ми доаѓаш ти.Се појавуваш како баксуз да ми ја уништиш среќата.Долго време се мачам да те заборавам и токму кога ми се укажа таква среќа,ти не ми даваш тоа да продолжи.Ме погледна строго,но дали нешто почувствува кога ме виде?Ме виде и дека те следам каде одиш,но што да правам опсесија си ми,не е тоа до мене.Не сум јас крива што те сакам,а не си ни ти.Долго ги лечам раните од тебе,но со секоја средба се повеќе се отвараат.Барем за миг да ги имав твоите очи...

19. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Тешко ми е што замина иако не поминавме многу време заедно само јас си знам како ми беше сабајле кога те испратив и моментално ги гледам сликите и ;( кој ќе те чека 4 месеци тие 4 месеци за мене 4 години..

Пуста далечина... :( :|

20. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Еден ден ќе те изгубам, чуствувам дека е се поблиску.
    Поради мене, не поради тебе. Јас сум грешникот кој свесно греши.
    Едно знам.
    Многу ќе се каам и ќе те сакам додека дишам.

thelittle17 likes this.