како ќе престанат моите рани да крварат?кога?знам мн е рано треба време но што ќе се случува во тоа време како ќе помини...
Љубов колку ми е убаво кога во исто време имаме исти мисли и ни се погодуваат исти зборови да си кажеме еден на друг
Те сакам каков и да си.За мене секогаш ке бидеш посебен и со душа 4екам да поминат уште 2 год за ја да се средам.А после тоа ке почне моментот кога јас твојот живот ке ти го направам посебен.
На секоја ситница и даваш значење , со тебе ми е некако исполнето , забавно и фино.Ти си ми другар , дечко , брат , пријател , поддршка.Те сакам.
Љубов моја! Љубоморна сум дури и на чашата од која пиеш кафе. И кога и да легнам да спијам ти си ми во сонот. Се чувствувам божествено убаво кога ќе ми го изговориш името. Тогаш знам дека барем за миг сум во твоите мисли. Сините твои очи кога ме погледнуваат јас сум на седмо небо па дури и уште повисоко. Сакам да знаеш дека сум зависна од тебе и сакам да те прегрнувам силно. Сакам да те бакнувам страсно. Сакам да те не пуштам од мојата прегратка затоа моето место е до тебе во твојата прегратка. Сакам на сите да им раскажам колку многу те љубам. Ти си причината заради која живеам. Те сакам најмногу!
И што сакаш сега? Да трчам по тебе??? ма нееемоој...епа се уморив...зошто секогаш кога ќе видиш дека сум ти лута ме оставаш таква до наредниот ден... зоштоо??? да се смирам??? епа да ќе се смирам ама затоа наредниот пат ќе биде уште полошо... и што коцката на мене ќе ја префлиш ПАК? и колку пати сум ти кажала ако сакаш да се видиме кааааажиии човекууу...ем знаеш дека после ќе сакам а нема да можам, ем не го искористуваш времето оптимално да го поминеш со мене( а ми викаш дека ти недостасувам секој момент, дека постојано сакаш да си со мене...така си бил поспокоен).Епа која е поентава на сето ова... ќе се видиме..те чекам а тебе никаде те нема...АЛОООО МИ ПРЕКИПУВАШ ВЕЌЕ!!!!