ТЕ МОЛАМ ИЗЛЕЗИ ОД МЕНЕ, ОД СЕКОЈА МОЈА КЛЕТКА, ОД СЕКОЈ ЗДИВ ШТО ГО ВНЕСУВАМ, А ШТО ПРОКЛЕТО СЕУШТЕ МЕ БОЛИ, ТЕ МОЛАМ НАПУШТИ ГО ТЕЛОВО, ОДАМНА НЕ Е ТВОЈ ДОМ, ОДАМНА НЕ ПОСТОИ НИКАКВА НАДЕЖ, НИКАКВА ШАНСА, ТЕ МОЛАМ ПРЕСТАНИ ДА МЕ БОЛИШ!!!!!!!!!!!!!!!! ТЕ МРАЗАМ, ГИ МРАЗАМ СОНОВИТЕ ШТО ГИ ИМАВМЕ, ГИ МРАЗАМ ИМИЊАТА КОИ САКАВМЕ ДА ИМ ГИ ДАДЕМЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА, ГИ МРАЗАМ ТВОИТЕ СПЛЕТКИ, ИНТРИГИ, БЕЗБРОЈ ЛАГИ КОИ МЕ ДОНЕСОА ДО ОВОЈ СТЕПЕН НА ЛУДИЛО! ГИ МРАЗАМ СИТЕ НЕИСПОЛНЕТИ ПЛАНОВИ, СИТЕ ПРАЗНИ СОНИШТА, СИТЕ РАЗГОВОРИ КОИ НЕ СМЕ МОЖЕЛЕ ДА ГИ ПРЕКИНЕМЕ, А СЕ ГРАНИЧЕЛЕ СО НЕВОЗМОЖНОТО, ТЕ МОЛАМ, ОСТАВИ МЕ НА МИРА!!!! ТЕ МРАЗАМ, ЈА МРАЗАМ ТАА ШТО ЈА ШЕТАШ, ГО МРАЗАМ ТОА ШТО СИ СРЕЌЕН, ТИ ЈА МРАЗАМ НАСМЕВКАТА, ТИ ГО МРАЗАМ ОДОТ, ПРОКЛЕТ ДА СИ И ТИ И СИТЕ ШТО МИ ГИ СРУШИВТЕ СОНОВИТЕ КОИ НЕВИНО ГИ ГРАДЕВ , ЗОШТО СРЦЕВО НЕ ЗНАЕ ЗА ЗЛОБА! ТЕ МРАЗАМ, ОСТАВИ МЕ!!!!!!!!!!! ЗБОГУМ
Зае*и се, сакам те. Тебе те сакам. Знам дека можеби имам негативни особини, многу се, ама никој не е совршен. Зае*и тоа што кажувам на други дека не те сакам, зае*и тоа што кажувам дека имам нова љубов, нова симпатија. Тебе те сакам сеуште. Спомените болат, сеќавањата болат. Се' ме боли. A ти, секој ден се поубав, секој ден се поубав поглед, поубав осмех. Ми изгледаш среќен. Дали навистина си среќен? Среќен си без мене? Доколку е така, јас ќе те откажам. Не вреди да бидеш упорен за нешто што не можеш да го имаш. Некогаш во животот треба и да го прифатеме поразот. Ме убива тоа што размислувам за тебе. Ме убива мислењето. Зошто не можевме да бидеме среќни? Од кој зависи тоа, од мене? Јас направив се што можам да направам нешто. Ти беше тој што си седеше со скрстени раце. Тешко е да знаеш дека на некој што го сакаш повеќе од се, ти не му значиш ништо. Јас дознав, т.е тоа го мислам, го осеќам. Знам дека не ме сакаш. Нема ни да ме сакаш. Не си ме ни сакал. Се беше лага, погледите, насмевките, ветувањата.. Верувам во себе јас. Нема секогаш да те сакам. Ќе те заборавам. Само прашање е кога. Можеби во блиска иднина, можеби утре, можеби никогаш? А и да те заборавам, знај дека лажам. Ќе останеш белег на срцево, болна и длабока белег. Можеби болен, но убав белег. И колку да знаеш сега ми е многу полесно, немам толкава храброст да ти го кажам ова, но сега барем сметам дека си го прочитал.. барем на момент помисли на мене. И тоа е нешто..
Дали стварно ради мене го направи тоа од што сум ти важна или ради твој глуп изговор? Не ти верувам,знам дека нешто друго се крие во играва,има друга поента..... Ама јас те сакам,и ќе те сакам пошо си единствен кој машки ме привлече и ме лупна на земја од страст и љубов. Насмевке,така милуваше да ме викаш,така милувам Да те викам!
а да ми се вратиш? знам дека не функционираме како пар.. ама сепак.. да ми се вратиш? онака, зошто само ти можеш да ме излечеш од болкава.. онака, зошто само ти можеш да ме насмееш... онака, зошто само ти можеш да ме вратиш во живот...
Проклет да си проклета да е секоја минута секоја секунда секој сат ден недела година што ги поминав со тебе проклети да се све да се напрај пепел...
Летам на фемина да се пожалам од тебе Ме остави во креветот сама да мирисам цела на тебе а ти си замина , гледај си фудбал ако е многу си досаден со тој глуп фудбал ама нели машко си не треба да те напнувам врати се побргу ми фалиш е да..
ми фалиш иако сум ти лута.... 2-3 дена не сум те видела ко цела година да е ми се чини...побрзо да оздравиш
I'm the same old trouble that you've always been through So why don't you love me like you used to do?
Не пијам црвено вино више, зошто баш во него е вистината Да можев да те погледнам,чисто без суета бар еднаш да те погледнав со очи на дете ќе видев каде грешиме зошто јас велам не поинаку ќе беше се.. Од своја рака ранета овде не остана И чекорам по трнлив пат што го одбрав сама И сакав да ти докажам,ништо не ќе изгубам Без тебе можам да преживеам.. Некогаш ќе се сретнеме Ти со неа,а сама јас Некогаш пак ќе плачаме и двајцата.. Тогаш кога ќе е предоцна за нас Ти ќе дознаеш да,те сакам јас од секогаш... Да можев да те погледнам во очи без суета Ќе можев се да променам Можеби тогаш јас се лажев себе гордоста слепа е и сурова И мислев можам да те преболам.. Некогаш ќе се сретнеме Ти со неа, а сама јас Некогаш пак ќе плачаме и двајцата.. Тогаш кога ќе е предоцна за нас Ти ќе дознаеш да,те сакам јас од секогаш Од се што имам денес те немам само тебе И неможам да најдам мир Си имам свое место ни широко ни тесно Но понекогаш ми фалиш ти.. Да можев да те погледнам во очи без суета Ќе можев се да променам можеби тогаш Не требаше да веруваш кога лажев по нас Те сакав и те сакам сеуште.... НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!
Не се бориш ти за нас... Ќе пробаш да ме пронајдеш...и со љубов да ме добиеш, но имам се помалку љубов за тебе..секој ден...
Љубов моја! Сакам секогаш да ми се насмевнуваш како денес. Сакам да те направам најсреќната личност на светов. Сакам на сите моќни начини да ти докажувам и покажувам дека те сакам. Те сакам најмногу!