koga samo bi si ja trgnal maskata samiot pred sebe i ke vidis deka si emotiven vnimatelen i zaljuben ke ti bide polesno i tebe a mene sto me trgna so arogancijata sto ja imas kon site vo zivotot nema potreba da se ubeduvam dekqa me sakas -znam,ama ti izgubi zosto te sakav i jas na nacin sto bese vistinskiot za dvajcata [mod-kirilica:3r98v4dd][/mod-kirilica:3r98v4dd]
Уште си на работа, немаш идеја што те чека кога ќе си дојдеш дома, уффф се мислам како да ти соопштам, плачам од радост, се надевам и ти
Сакам кога ќе си дојдам дома и уште долго после тоа... мирисам на тебе ... те сакам бе смотано теле едно !!!
Сакам секс! Цела недела немаме, па не е фер зошто сега добив, зошто мораш да си одиш викендов? Па кога ќе се љубиме и сексаме, а?
Би му кажала во моментов многу многу работи...само да е до мене Абе срци се немаме 3 дена сагламски видено..... Најдии, најдии малку време...помисли на менее...Знам дека мислиш, ми докажа Ама ја сакааам наа подолго....сакам секс сакам љубов сакам страст мммммм комбинацијава ми фалиии....и и и и ТЕ САКАМ ТЕБЕ!!!!!!!!
Злато мое, те сакам, те обожавам, те љубам, те симпатизирам ... Аххх неможам да ти опишам колку многу најмногу те сакам најмило.Супер изведба од тебе утрово за мој среќен пат Я тебя люблю !!!
Те сакам, сакам да те сакам, сакам да те гушнам, да те имам, ми недостигаш највеќе.. сеуште не сум те заборавила, сакам да сум пак со тебе. ама неможам, за жал ни да му кажам, а и да бидам со него нема да биде како порано..никогаш :/
Ме изненадуваш секој ден, се повеќе и повеќе, ама позитивно. Не ми се верува дека дојде да ми правиш друштво низ центар да јадам, за после да одиме кај тебе. Па мило ќе купев јас јадење и ќе ручкавме во кревет, гушнати.
Не ти попуштам овој пат ... Не ти реков дека те сакам , а не ни заслужи . Не знам што ти е .. искрено не ни сакам да знам . Не сакаш со убаво , нема никако .