Не сум личност што сака и бендисва исти работи како и своите врснички, си имам јас некој чуден вкус, но ти си исклучок. Упс!
Некогаш се кршевме себе си. Ти ме сакаше цела. Денес,некој ги сака парчињата. Ако мракот има боја,моја е.
Си ме разочарал.. Имав големи очекувања од тебе, а сега гледај ме како станувам уште поладна и ќе те боли, тоа ти го потпишувам!
Имаше едно куче...поминував на тротоарот се враќав од библиотека и излегува едно куче...Јас мирна вака дека беше зад порта немаше никакви шанси за терористички напади...Е сега јас поминувам и кучето од мирно почна онака со јазикот и се гледа во мене демек те керо мучо јас Би му кажала на тоа куче дека чудно е животни да се палат на мене..така нека не копа надежи кај мене
Поарно да не те видов утрово, немаше толку да ме разочараш. Навистина не си фер, меѓутоа ќе видиме на кого на крајот ќе му е полошо...
Ти си најголемото ѓубре што постои и ќе постои на земјата пред очи да не ми излегваш ми се гади од тебе ми се повраќа
Се разбудив и јас со тебе сабалје ама како низ сон паметам што ти зборував Осетив кога ме помилува по лице и кога ме бакна пред да заминеш Си заспав повторно со насмевка полна со задоволство ТЕ САКАМ
Шепни ми дека ме сакаш. Дека сум ти најважна. Дека сите овие години во ниеден миг не се се посомневал дека сум таа, за тебе вистинската. Погледни ме во очи длабоко како што знаеш и освој ме повторно. Животот е премногу краток за да може човек да си дозволи го сведе на рутина.
Љубовта наша... Со секоја измината секунда е послатка. Со секоја измината минута е пожива. Со секој изминат час е поволшебна. Со секој изминат ден ден е посилна. Се секој изминат месец е поголема. Со секоја измината година ги надминува своите граници.
Секоја девојка со која ќе се чекираш, или ставиш слика, или лигаво ќе искоментираш, во секунда се наоѓа на листата на личности кои не ги познавам ама „не ги сакам“. Не можам повеќе, премногу негативна енергија е тоа за мојава душа, дај избери една и таа држи си ја за рака. Барем една да „не ја сакам“. Вака, многу се.
Слободно можеш сега апаратот да го земеш и да го сликаш чатот од фб, лајкови ке собереш повише.. Искрено ти си едно толку одвратно суштество што неможам да ти опишам колку си само глуп и грозен у тоа суратот.. Најмногу мразам кога ми се правиш интересен со твоите глупи “СМЕШКИ“ (ако така можам да ги наречам), мислеш дека интересен што исмеваш луѓе? Е срце не си! Многу гадно се лажеш дека можеш секоја да ја имаш и незнам со кое право се осмелуваш да ме сексуално вознемируваш со безобразни слики? Кај ти мислеш вака у живот? Искрено мислев дека си добар, но ти си бил голем играч Искрено мило ми е ради тоа што на време открив што всушност си ти! Ајде чао сега! Се надевам дека малце ке досозрееш за 1-2 години и ке си ја акаш главата од ѕид кога ке ти текне на овие глупости
Среќен роденден љубов моја единствена, ти благодарам што постоиш и му даваш смисол на мојот живот. Те сакам!