Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
  2. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    13.334
    Среќен роденден сонце мое!!! :) Фала ти што постоиш во мојов живот. Те обожавам љубов моја!! :* :* :*

3. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Љубов моја, сонце мое, најмил еден!

Знаеш дека понудата вечер ќе ја прифатиш. Знаеш дека она што ќе го понудат ќе биде добро и за мене и за тебе. Знаеш дека сепак заедно ќе отидеме. Потребен си ми, и јас тебе :) Уште попотребен на ова малечково кое си расте во мене. Знаеш дека ќе бидеш најдобриот и најгрижливиот татко и сопруг на светот. Свесен си за сево ова, а се сомневаш во себеси. Don't you dare! :devil: :D Впрочем, ќе си видиш и сам за некое време дека ќе биде така :)

О ти, бре, и на Антарктик ќе дојдам со тебе ако треба, разбери! :)

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  4. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    2.021
    Допаѓања:
    14.425
    И уште од првиот ден мирисаше се на длабок мрак, на црнила, на смрт...
    Мислев мракот е секој миг кој го минуваме разделени... мислев црнила гледаме во туѓите раце... мислев умира само мојата гордост на твоите раце, мојата слабост кога сум без тебе, трепетот кога сум до тебе... но не било така... умре многу повеќе од тоа...
    Мислев другите се гробари на нашата среќа...но не гробарот се криел во тебе, мил... Токму ти со насмевка го ископа гробот во кој јас закопав многу... закопав речиси се свое за миг...
    Во тој гроб ги послав своите умрени детски сништа за постоење на вечна љубов... ја зкаопав и својата детска искреност, надежта која ме водеше секој ден, сништата кои ме топлеа навечер...
    Ненадејната смрт однесе се она во што верував, за што мислев ќе се борам... ја однесе и вербата во луѓето, вербата во искрените емоции, во кажаните зборови...
    Смртта ја изеде и онаа старата јас, онаа која и пркосеше на сите, која се трудеше секогаш да биде во право.. умре онаа аналитичарката, онаа која го следеше секој твој потег... умре растрепереното срце кое го чекаше секој твој поглед...
    А мислев поради оваа ненадејна смрт ќе кукам и колнам како мајка над своето прерано умрено чедо... мислев со писок ќе ги будам младите емоции кои чиниш чума ги покосила за миг...
    Но не...
    Наместо писок и плач над овој отворен гроб, денес како цвет дојде каење за секоја потрошена емоција..каењето кое како посмртна камбана во моите уши, како тресок на топ во моето тело, го фрли во гробот се она што некогаш сметав дека е важно... сега ниту писокот на гавраните не може да го растури овој гроб на каење, кој го ископа ти...
    Иронијата како последен почит ја фрлам над гробот, над моштите од она што некогаш мислев дека е љубов, додека како споменикот над гробов љубовен го ставам твоето „важно“ его, кое сама го изградив...

Прикачени фајлови:

На SiMpAtIcNaTa, Hipica, Sanjichka007 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Љубов моја! Ти благодарам што постоиш, што те има, за да ми го разубавуваш денот. Твоите допири се тоа што ми треба за да бидам смирена. Твоите нежни и грижливи раце сакам вечно да ме допираат, така како денес. И да го чувствувам твојот здив на мене, и твоите прсти на моето лице, твојата рака на мојата. Не знаеш колку среќна ме направи денес. Сакам секој ден да биде како овој. Сакам вечно да го чувствувам твоето тело блиску до моето, да те слушам како го изговараш моето име. Сакам секој ден да ме допираш на ист начин како денес. Само ти ме спасуваш, ме оживуваш, ме усреќуваш! Те сакам најмногу! :inlove: :inlove:

6. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.310
    Допаѓања:
    92.135
    Ти велам: Не бе немора, не се мачи да одиш толку пат за да сме само 2 саати и да се вратиш пак назад ...
    А да знаеш колку потајно сакам на тој значаен момент за мене да си до мене,да почуствувам дека си задоволен и горд што си со мене и заедно да уживаме во мојата среќа ... Да знам дека си среќен како ме гледаш додека го добивам онаа заслуженото, да ми го исполнуваш срцето и да правиш да се чуствувам сигурна ...
    Сакам да дојдеш сакаам :|

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  7. nene88

nene88 Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    448
    Допаѓања:
    502
    Колку сум среќна кога гледам дека синко е ист како тебе. му благодарам на Бога и го молам и тој да израсне во таков прекрасен маж каков што си ти. Да можам без престан би ве гледала како си нанате еден до друг во иста поза, како сега. Ама сакам да се ушушкам до вас и срцево да ми пее од убајни.

8. Mrs.Carter

Mrs.Carter Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    111
  9. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    Исчезни...

На Izaabella и LadyInTheDark им се допаѓа ова.
  10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Целиот град за тебе зборува
    колку си ти згоден и убав
    секоја ноќ другарки за тебе сонат

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Goddest

Goddest Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    42
    Сакам да си до мене, да ме гушнеш силно и да си заспијам до тебе. Миличко мое, едвај чекам да дојде утре. Те сакам :inlove: :inlove:

12. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Ми треба да бидам со тебе барем еден викенд надвор од градов, на страна од луѓето, да бидам со тебе во тишина и да уживам. Да заспивам и да се будам покрај тебе, да ти покажам колку ми значиш.
    Сакам кога си среќен тоа ме прави и мене среќна, сакам кога причината за твојата насмевка сум јас.

Понекогаш се прашувам со што заслужив да имам таков човек до мене, човек со огромно срце, полн со разбирање и љубов само за мене..

Те сакам :hug:

13. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    дечко ќе те замолам кога минуваш низ ходник гледај малку и лево/десно.. :*

14. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    тоа е тоа пазисе од мојата рамнодушност и игнорирање тролу...мн ќе боли :hai:

На Hipica и Decapitated.Hanna им се допаѓа ова.
  15. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Да, тоа сум јас. Можеш бесконечно многу да ме сакаш, можеш до бесвест да ме мразиш.

Да, тоа сум јас. Можам во облаци да те кренам, но само еден погрешен чекор, те пуштив на земја да паднеш.

Да, тоа сум јас. Кога ме љубиш твоите чуства се во моите раце. Јас управувам со тебе.

Зарем не приметуваш? Сакав да ме сакаш, ме сакаше, сакав да ме мразиш, ме мразеше.

Зарем не приметуваш? Ти дадов се, а и се ти земав.

Да, тоа сум јас. Кој ме повредува, ме губи, кој ме губи, се губи самиот себе.

Да, тоа сум јас. Кога ќе ме повредиш, ме нема, кога ќе ме изгубиш, ме има.

Мојот глас е околу тебе. моите очи те следат...несвесно ме има. А посакуваш да ме нема.

Совеста те гризе, душата те стега од твоите пакосни лаги.

Се прашуваш што стори, ја бараш вината во мене.

А јас само можам да ти помогнам да ме мразиш.

Сега друг ќе ме сака. Сега друг ќе држам за раце...

Додека твоите држеа кој знае колку други и додека твојот глас го слушаа кој знае колку други.
    Додека во твоите лаги веруваа кој знае колку други...

На stojanovskata, fallenangel, Decapitated.Hanna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Mrs.Carter

Mrs.Carter Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    111
    освен мене ништо не ти фали... :wasntme:

17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Да не веруваш,години подоцна те среќавам ,јас деловна и успешна со иста харизма и шарм што тебе те привлекуваше,а ти уморен и истрошен од животот,осамен седиш спроти мене во кафичот и станувајќи полека ми велиш "Уште си истата филмска дама само со годините постара,се сеќаваш на мене?" - Погледнувајќи те во твоите црни очи кои некогаш ме заведуваа и не ми даваа мир и спокој,конечно после толку години да соберам храброст која требаше на времето да ја имам изговорив: "Не,сте се препознале почитуван". Бев среќна и знаев дека животот носи судбински бури без ветер и дожд,но јас продолжив со животот а ти уште си истиот,не си ме избришал од животот твој и после толку години.Ете тоа ти е судбина.

18. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Многу си смотан бре, човек треба да ти каже што да направиш, инаку тебе никогаш нема да ти текне прв на тоа :D

19. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    До кога вака?
    Не знам како без тебе.
    Ќе ме научиш, знам..

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    578
    Тркалото се врти! :rofl:
    Многу ми е антипатична поговоркава, ама премногу ми ја опишува ситуацијата..

..епа се сврте бе сонце и сега како се чувствуваш кога знаеш дека од утре тебе ке ти се моткаат сите прашања низ глава, кои досега ми се моткаа мене? ^_^ Уживаше нели? Епа сега јас сум на ред. :rock:

Понекогаш просто уживам во своите мали ’злобни’ моменти. :lol: ..но само кога се заслужени. :!:

На Dea8 и stojanovskata им се допаѓа ова.