Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Јас не научив да ги будам деновите без тебе.
    Јас научив да ја разбдам онаа другата во мене,која мора без тебе.
    И боли знаеш.
    Проста празнина во денот.

На Tikvice, Fridas, Marge и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Сакам да заспивам и да се будам покрај тебе :)

3. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    251
    Нисто ли не ти значат годините поминати заедно сите прекрасни моменти ке дозволис ова да исчезне само заради една ситница или ти здосадив веке па барасе греска за да го прекинес фала ти јас само ова го заслузив ;(

4. tallyweijl

tallyweijl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    35
    Љубов моја, каде си, со кого си :( изгорев од љубов, ме боли оваа одвоеност, сакам да те допрам, да те љубам ;(

5. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.784
    Допаѓања:
    2.095
    Реков дека нема повеќе да пишам овде за тебе..
    Но овој пат пишувам само да изразам иронија.
    Знаев деак порано или подоцна пак ќе пробаш да направиш нешто да ме вратиш, дури и сега кога веќе имаш друга.. срам да ти е. Премногу ниско си паднал, не можам да поверувам... го достигна дното.
    Не една, илјада и една ноќ ќе ме бараш како што ме бараше оваа.. ама ти ги прокоцка сите шанси со мене.
    Жалам што ќе ти го речам ова ама те сакав,многу, ќе речам и тоа премногу.. а сега знаеш што... конечно почнав да те заборавам, да.. се појави еден друг.. мислам дека почна да ми ги буди истите чувства како и ти на почетокот, пред година и пол.. се сеќавам ко вчера да беше.. ќе сторам се за да бидам со него, а ти ќе останеш далеку во минатото.
    И тек ќе видиш допрва колку ќе те боли.
    Ако мило.. ако... тркалото се врти, епа ќе се сврти и за тебе ете дури сега гледам.
    Не ме преболи и нема никогаш да ме преболиш да знаеш.Зошто не сум како тие твоите за една вечер, зошто за тебе сум редок дијамант што само среќници го наоѓаат. И овој ќе знае да ме чува.. така како што ти никогаш не успеа.
    И знаеш што... сега ми стана јасно дека ова твојата нова девојка само ја користиш да ме повредиш и да ме натераш да се покаам, вечерва покажа дека воопшто не ти значела...жално.. И за неа и за тебе..
    Збогум.. те заборавам!

6. LoveIsAllAround

LoveIsAllAround Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    115
    Се можам да разберам ама да ми го заборавиш роденденот...ејј со кој памет.После толку време заедно ти забораваш на нешто толку важно.Сношти не се ни јави да ми честиташ ниту пак излезе да ме видиш.Филмот е пооважен,даа да.И јас ќе најдам поважни работи од тебе ако ти продолжиш вака!

7. plavusaaaaa

plavusaaaaa Активен член

Се зачлени на:
    23 септември 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    истото би му го кажала и на мојов ...кретен ...ке ме бара некогаш кога ке му бидам најпотребна,но тогаш е тогаш ке бидам некаде далеку...кругчето се врти ама мил мој овој пат јас ке потпомогнам да се заврти посилно,па тек онда да видиме кој кого ке бара! :?:

8. Fridas

Fridas Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    205
    Ти зема дел од мене.
    Дел, за тебе, за да ти е подобро, за да си подобар.
    Зема мој дел, за да си ти посилен.

Не, не е тоа начинот.
    Не можеш да се излечиш самиот себе си, убивајќи некој друг.

Мој дел.
    Ќе престане да ти служи наскоро.
    Затоа што е мој, од мене створен, за мене кроен.

На stojanovskata и Tikvice им се допаѓа ова.
  9. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    Збогум...

10. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Душо моjа знаеш дека во мене има голем страв.
    Се плашам дека се она што го планираме, за се она што сонуваме, се она што посакуваме нема да се оствари, дека сите оние прекрасни денови, ноки и утра по кои копнееме ке останат запишани само како наши желби. Се плашам дека ке успеат да не разделат, дека нема да бидеме доволно силни да извоjуваме победа. Се плашам дека ке бидеме разделени, дека ке останеме само болно минато... Одалечени а наjблиску до душата.
    Ветив дека ке се борам за нас, дека ке дадам се од себе да jа победиме воjната.
    Те сакам душо моjа засекогаш
    :l:

11. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.310
    Допаѓања:
    92.135
    Љубов сакам да си до мене овие денови и само да те гушкам силно затоа што не ми се зборува знаеш ...
    Дајбоже бргу да ми поминат овие депресивни и нервозни денови
    Те сакам :*

12. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    13.334
    Убаво ми е дур си лежиме да си се присеќаме на старите убави денови :) На сите згоди и незгоди, на сето она што сме го проживеале заедно :) Убаво ми е штом си до мене, се чуствувам заштитена, а најмногу од се - сакана! И покрај тоа што си изморен и не си дома прибран, пак имаш сила да шеташ со мене :D Па сега не сум јас крива што сум по цел ден дома.. Како и да е, те обожавам љубов моја!!! :*

13. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Од нервоза и мака изедов огромно пакување карамели...и сега теби у инат постачу дебела. ]:)
    Си мислам дека сакам да те запознаам повторно и да не знам ништо за тебе. :inlove: Да не ми тежат овие мисли насобрани после толку заеднички поминати работи. :doh:
    Некогаш бевме само ти и јас и возбуда и страст и уживање... :!:

14. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    По стоти пат, посебен си и се двоиш од сите дефинитивно! Истовремено се чудам и како може да постоиш и ти се воодушевувам, тоа е и најголемата причина што толку те сакам. :inlove:

15. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    Извини душо за денеска имав многу работа и немав време да те побарам ама ти ветувам дека нема друг пат да се повториии

Бакнежи ти праќааммм :* :*

Лека ноќ милоо !!

16. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    ЗОШТО СЕДНА ТАМУ ?!?!?!?!?!?!?!?!?! :@ Зошто? Зошто ме гледаше во очи, зошто?

17. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Го чекам денот кога ќе ми пишеш,па да можам целата вистина да ти ја плеснам в лице.Да видиш колку боли.

18. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Еден ден како гром од ведро небо има да клекнам пред тебе и да ти кажам дека кога се гледам себеси во староста се гледам со тебе…гледам како ти ја држам збрчканата рака, ама уште си убава.Многу си убава.И ќе ти кажам тогаш дека сакам да бидеш мајката на моите деца,ти и ни една друга.Ќе ти кажам тогаш дека се останато во животот мој било само минлива фаза а ти си она вистинското.Па ќе почнеш да плачеш. Оти си лигушка, па низ загушен плач ќе речеш да :lol: ]:) ...

На Libera, Umbrella22 и QweenSM им се допаѓа ова.
  19. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.507
    Допаѓања:
    35.183
    Би сакала да си тука до мене секој ден,секоја ноќ.Би сакала само тебе да те гледам кога ќе бидам стара,затоа што такво суштество као тебе,повторно не се раѓа. Те сакам љубов моја. :l:

20. One.Day.One.Girl

One.Day.One.Girl Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2013
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    40
    Хмм...Би му го кажала следново :Бебуш само да знаеш колку ми фалиш кога не си до мене ,секој изминат час без тебе е како цела една вечност,сакам да сме постојано заедно постојано да го минуваме времето заедно во нашите шеги и глупости :inlove: Те сакам највишеее :* :inlove: :D

When I'm with you :
    I see what I want
    I kiss what I want
    I hug what I want :inlove:
    I have what I want :$