Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.293
    Допаѓања:
    81.868
    :wasntme:

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.310
    Допаѓања:
    92.135
    и да те слушнам и да не те слушнам се исто ми е ... ама стварно :|

3. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Не беше во ред, те познав по гласот, иако ти го тврдеше спротивното :doh:
    Те сакам, Ме сакаш, друго ништо не е важно!
    Ќе го надминеме секој проблем заедно.. Ти ветувам!!
    :l: :hug:

4. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
  5. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Преку глава ми е од твоиве лаги!!!!

6. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.310
    Допаѓања:
    92.135
    И не сум изненадена од тоа што ми го кажа: утре ќе се видиме,доаѓам ... е добро де што...

Не се замарам а тешко ми е ... оваа не сум јас ,добро знаеш и ти дека оваа не личи на мене ...

7. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.293
    Допаѓања:
    81.868
    Дојди да ми ја отвориш теглата со слатко од јаготки! Умрев за благо, ПМС ин прогрес.

8. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
    мислам стварно ....?

Прикачени фајлови:

На MayDiamonds му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    Мајка ми почнала да чита една книга што ти ми ја подари. Ја видов вчера оставена на масата. Имаме многу книги, веројатно не знае од кого е. И веројатно не знае каква болка ми предизвикува. Физичка болка. Превртување во стомакот. Болка како после повраќање.

Верував дека сум те заборавила. Верував дека сум те заменила. Верував дека она што (за првпат) го почувствував со тебе, сум го почувствувала и со некој друг. Но не, тоа беше мојот прв и мојот последен. И години поминаа, веќе три откако се запознавме, а скоро една ипол откако раскинавме, но не многу се сменило. Иако мислев дека се сменило. Верував дека се сменило.

Ги чувам сите подароци кои си ми ги дал. Ги чувам нашите разговори, се` уште го имам твојот телефонски број. Можеби некој ќе помисли дека ги чувам со надеж дека еден ден ќе се смириме и ќе се потсетуваме низ смеа на нашите смотани пораки, но не е така. Ги чувам како потсетник на едно убаво минато време, што не значи дека би сакала да го вратам. Не значи, нели? А можеби тој некој е во право...

Кога ќе размислам подобро, си велам, ако беше добро се` уште ќе траеше. Ако беше добро немаше да ги имаме сите тие проблеми и немаше да прекинеме. Па, претпоставувам не било. Претпоставувам ме чека нешто подобро. Но времето минува, партнерите се менуваат, а јас се` уште не сум нашла нешто ни приближно на тебе. Го знаеш она чувство кога бараш фустан за посебна прилика, па пробуваш во една продавница, фустанот е убав, и добро ти стои, но си убедена дека ќе најдеш подобар па продолжуваш да бараш, па пробуваш друг и трет и четврт... Знаете што се случува на крај? Секогаш се враќаш на првиот фустан. Ти беше мојот прв фустан. Но фустаните понекогаш се продаваат, зарем не?

На Captain-Omni, Ketrin.Moon, Decapitated.Hanna и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Mrs.Carter

Mrs.Carter Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    111
    од дамнешни времиња ! :^) :*

11. LadyH

LadyH Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    85
    згрешив и се трудам најдобро што знам ... иако помина толку време знам дека не си заборавил. еј човече ме тераш да се осеќам како што незнам јас така :inlove:

12. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Љубов моја! Сакам кога сум толку блиску до тебе како денес. Сакам кога тонам во твоите сини очи. Сакам кога твојот глас ме гали. Сакам кога го изговараш моето име. Сакам кога се смееш и кога ја гледам твојата бисерно бела насмевка. Сакам кога ненадејно ме погледнуваш а во мене секој дел од телото пее најубава песна. Ги сакам твоите руси коси. Ги сакам твоите раце, твоите прсти. Сакам вечно да си до мене, а кога сум до тебе времето да застане. Сакам ти да ме држиш во прегратка и да ги чувствувам твоите усни на мене. Сакам засекогаш да бидеме заедно, да не се одделиме никогаш, затоа што живеам само за моментите со тебе. Те сакам најмногу! :inlove: :l:

На Ane.a, thelittle17, molikaMk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Кој би рекол? Кажими срце мое кој би рекол дека ние еден ден заедно ќе бидеме?
    Од другари .. сега што сме? :D
    Ама убаво ми е,многу сум среќна со тебе.
    Аххх.. те обожавам! :l:

14. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    На Insatiable13 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Mrs.Carter

Mrs.Carter Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    111
  16. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    968
    Допаѓања:
    4.036
    Те сакам срце мое, те молам издржи уште малку и имај разбирање за мене. Ќе успееме и ќе бидеме уште по среќни. :inlove:

17. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    724
    Допаѓања:
    932
    Те сакам !

Ете толку просто и едноставно. Не ме бива за изразување чувства, ама покрај овие два збора, кои се искрени и од срце, уште некој до нив би бил излишен, непотребен.

Фала ти што ме трпиш овие години, знам колку комплицирана можем да бидам. :*

18. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    13.334
    Знам дека сега си нервозен и не ти се прави ништо друго освен да останеш сам во соба, евентуално да пуштиш некое музиче и да размислуваш што понатака. Знам дека ако ти се јавам уште еднаш и ако те прашам што правиш ќе ме отераш у пички матер, ама не сум јас крива сакам да правам муабет со тебе :( Да ти биде полесно на душата. Сакам да те гушнам, да знаеш дека има некој покрај тебе што те поддржува и што не дозволува да западнеш во некое делумично разочарување. Смири се, не мисли негативно и се ќе се среди. Знам дека ќе успееш! Знам. :) Затоа сонце главата горе и продолжуваш понатака! Те гушкам најсилно!! :*

19. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
  20. Plejg

Plejg Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    5
    Јави ми се пак, сакам да те слушам кога се смееш па дури и кога едвај зборуваш поради отокот од забчето :rofl: јави ми се пак сакам да те слушнам...