Убаво е да ја направиш таа фаца и да го кажиш тоа како да е вистина ама незнам зошто така кога не е така ааа знам оти неможеш така па доволно само да глумиш дека е тоа тоа
Епа не важи веќе понудата. Кога си нефер играч, така ти е. Се опушташ малку повеќе, никој нема да ти биде крив. Само не ме прашувај после што ми е, зашто ништо нема да ми биде
Што се замислуваш бе ти дека ќе пуштиш 2 3 пораки работата готова е простено ти е? земи опрајсе таму глуп еден
Го скрши каменот во мене,го разбуди она што долго сум го криела,храброста да покажам колку ми значиш. Никој претходно не го сторил тоа,знаеш ?
Многу сакам да знам дали си среќен, дали си задоволен со тоа што си, со тоа што го имаш сега, дали си го најде својот мир. Дали имаш се што сакаше, дали имаш се што немаше со мене? А најмногу сакам да знам, дали тоа што го имаш сега, вреди доволно за да го оправда тоа што ми ја уби душата. Барем да сум мирна, да знам, јас уништена, ама барем ти цел.
Чекам.. јас сеуште чекам. Знаеш, наутро се будам и мислам на тебе, ги исполнувам обврските што ми ги носи денот и мислам на тебе, легнувам да спијам и мислам на тебе. Јас сум овде и чекам.. а ти??? Па дали го заслужувам ова дај те молам кажи ми??? Бевме деца, те сакав.. бевме тинејџери, те сакав.. станавме возрасни и сеуште те сакам. Да, знам и ти ме сакаше и ме сакаш, НО ДАЛИ ВАКА СЕ САКА? По две години ти се појавуваш пред девојка за која знаеш дека никогаш не те преболела, дека одвај собрала сили да го продолжи животот без тебе и од нигде никаде и зборуваш за тоа колку ја сакаш, дека никогаш нема да ја заборавиш, за тоа колкава грешка си направил со тоа што си ја напуштил, дека би било прекрасно кога би имал шанса да ги надокнадиш работите кои си ги испуштил, па дури и зборуваш за брак и деца.. Е да ти кажам што направи со тоа.. Ми го врати секој спомен, секое чувство што го имав сокриено некаде длааабоко во мене, ме натера да плакам од среќа, да скокам од радост, да помислам дека си се сменил.. Блескав, очите ми беа полни со сјај, исто како на 5 години кога прв пат те видов и на 15 кога прв пат ме бакна. Ете тоа ми го направи, ми ја врати надежта која ми беше одземена, ме врати во живот. Зошто? За потоа повторно да ми одземеш се и да ме вратиш на почеток? Не се сомневам дека си прекракна личност, дека си созреал.. па нели затоа и сум вљубена во тебе. Но зошто секогаш на крај ме оставаш сама? По толку години мислам заслужувам барем еден одговор, ЗОШТО? Не сакам да звучам патетично, ама да, ти си љубовта на мојот живот, го знам тоа бидејќи покрај сето ова има милиони работи кои си ги направил исправно.. милиони причини поради кои сеуште имам трпение и надеж. Само покрај се, сакам да знам на што сум со тебе? Бидејќи ситуацијата станува смешна и ако продолжиш вака ќе ме изгубиш засекогаш. Само тоа имај го на ум.
Колку ми ја разубави вечерта,љубов знам дека се ни е заедничко ама незнам дали оваа некогаш го имав слушнато од тебе Нашата соба Да да твојата соба но ти ја нарече 'нашата' Ах колку убаво се почуствував ... Нашата соба ,нашите работи и спомени во неа Со душа чекам да го градиме и нашиот дом,нашата заедничка иднина... Се надевам дека побргу ќе го добиеш мојот одговор отколку што очекуваш
Sve bih dala da te za noc zaboravim, al' ne mogu, s' tobom sam bila najblize Bogu. Zbog tebe sam lepoto, sto puta htela svetu reci zbogom, zbog tebe moje milo, nedostaje mi cutanje sa tobom. Za dusu si me jednom ujeo, sad ljubavi se bojim, srecna sam sa svakim, dok ga ne zavolim. Стиховове можеби ќе те потсетат на нешто ......
Или минуваме низ напнат период поради околности на кои неможеме да влијаеме или јас сум напната.. или ти можеби стварно си крив! ..преку ми дојде значи. Зошто ме тераш да те повредам за да сфатиш дека некои работи што ги правиш ме повредуваат?
Нема да јадам го*на,нема да те неρвиρам,пρизнавам деκа јас сум тој глупав инат што ти ги јаде неρвите,ИЗВИНИ! Знам, сфаќам деκа е тежоκ пеρиодов поρади сите оκолности,а сите сме со вρзани ρаце...