Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2010
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.203
    Знаеш ... одамна не сум имала нагон на повраќање,ама кога те гледам ми се гади и веднаш го добивам :puke:

2. BeautyAndTheBeast

BeautyAndTheBeast Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    162
    Мака ми е веќе од тебе,мака.
    Не ме правиш ниту среќна ниту весела ,само тажна.
    И тоа како за инат да го правиш.
    Го молам господ за денот кога ќе те отсакам и ќе си заминам од тебе така лесно,што со подзинета уста ќе си останеш..Само дали некогаш ќе ми се исполни желбава...

3. A.a

A.a Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    60
    Абе ајде бегај таму !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :envy:

4. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Љубов моја! Да ме остават без ништо друго на светов, нема да тагувам затоа што знам дека ти си тука. Кога си блиску до мене, тоа за мене се најубавите моменти! Ти си совршенство. Те сакам најмногу! :inlove: :l:

5. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    Престани да ме повредваш бе глупак еден простак низаеден изгубисе еднаш засекогаш исчезни исчезни :@

6. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Сакам да те гушнам.Многу. :hug:

7. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Што да ти кажам штоо.. зборовите се премали за да го искажат тоа што јас го мислам и чувствувам за тебе ... животот си поигрува со мене изгледа, или животот или ти :?: кога ќе помислам дека конечно нешто ќе тргне на добро, ко да се собираат некои виши сили тоа да го побијат.. и во еден момент пак се по старо, пак помешани мисли и неразјаснети прашања.. зашто зашто заштоо ?! Те сакам , ти ми го имаш заробено срцето , но што се случува, твоите зборови се зборови што стварно вредат , но се безначајни ако не ги претвориш во дела... :u: ;(

8. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
    толку!

Прикачени фајлови:

• Capture.PNG
      Capture.PNG
      Големина на фајлот:
      5,7 KB
      Прегледи:
      90
  9. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Несваќам зошто сеуште се обидуваш да ме вратиш кога знаеш дека е готово и дека нема да ти простам ,но со последново што го направи признавам ме уништи малку фалеше да потклекнам на понудата но фала богу не се случи тоа

10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Доста е..до тука е.
    Не сакам повеќе да се измачувам.
    Доста е, доволно е.
    Време е за промени.

11. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Дали ни е пишана иднина каква што сонуваме?
    Дали нашиот сон ќе стане реалност?
    :doh:

12. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    Ти и таа? :lol: :паѓамодстол:

13. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    92.144
    Како ден јасно е, мене ти си ми се
    Како ден јасно е, без тебе неможам, не
    И цела ноќ со тебе мене малку ми е
    Јас и ти заедно можеме да имаме се
    :music: :music:

http://www.youtube.com/watch?v=bE4RLmfLu4A

:l:

14. Stojchevska

Stojchevska Активен член

Се зачлени на:
    28 март 2014
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    11
    Сакам да кажам дека ми фалат долгите разговори со тебе во доцните часови.. Ми фали начинот на кој што зборуваме јас и ти..Ми фали она кога играме игри секогаш заедно.. Не можам да заспијам, немам спиено неколку дена.. Имам се што сакам, не буквално се, имам се, освен тебе... а тебе најмногу сакам да те имам..Би сакала во ваквите вечери, кога се чувствувам лошо, да не лутам сама низ градот, би сакала ти да си до мене и да ме гушниш, би сакала да не боли толку многу.. ИАКО ТИ ЗБОРУВА МНОГУ УСТАТА пак те сакам.. И ИНАЕТЧИВКА СУМ ПРЕНАЈГОЛЕМА И НЕМА ДА ТИ ВРАТАМ НА ПОРАКИТЕ НИКОГАШ АМА БАШ НИКОГАШ и има крв да проплукаш за тоа што ми го рече верувај ке се каеш што ми го рече т.е. ти сега се каеш и ме молиш ама уште полошо ќе ти биде ;) .. И МОЖЕБИ НЕКОГАШ КЕ ЗАБОРАВАМ НА ОВИЕ СИТЕ РАБОТИ И НА ТЕБЕ.. дај боже, ДАЈ БОЖЕ сељак еден :lol:!

15. UnknownLadyDi

UnknownLadyDi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    951
    Сурово ме гуши, притиска по градите. Здивот ми е краток, а пулсот забрзан, мислам на тебе. Грч, борба со себе, најлуда борба со тебе е кога не си тука. Страст, името ти е грешка. Со ноктите гребам по ѕидот да не го оставам него и одам кај тебе, трагите уште стојат, но мене ме нема, отидов, секако. Една смислена лага која не ја ни изговорам до крај, а веќе сум на пола улица. Нозете сами ме носат, како да ќе ми побегнеш. Зад мене се влечат остатоците од достојанството, остатоците од разумот, чии чекори веќе одамна не ги слушам.

Ги прескокнувам скалите со лесен чекор и како ветер исчезнувам, бидејќи ти ме повикуваш. И тоа само кога си сам, кога никој никаде нема.. Срцето забрзано ми лупа додека скришум се спремам. Секогаш го бирам најдоброто за тебе, а ти дури и не приметуваш, само да се соблечам. На тебе ова ти е игра, а мене цел живот, цел ден, цел час. Престанав да размислувам за тоа што да ставам на коцка, само мислам што ќе правам ако тебе те изгубам.
    Кога ова ми се случи, кога почнав да го изневерувам него со тебе, и дали сега те изневерувам тебе со него? Веќе не знам ни кој изневерува, а кој е изневерен. Знам само дека ме убива оваа желба спрема тебе, а тој не се ни сомнева, секако, премногу е добар, премногу ме сака, за разлика од тебе.

Не, не сум виновна што доцна те сретнав, што се сплеткав во сопствената немоќ и што порано знаев само за бледа љубов и живот. Сега не смеам, а сакам. Те немам , а сакам до крај, па што побрзо ме помине, животот или ти. Знам дека си лош, дека не ме сакаш. Знам дека тој е се што ти не си и повеќе од тоа, но враќање назад нема. Те сакам, те посакувам, ми требаш. Ми треба чувството кое го будиш во мене. Да сум нова, посебна, сакана, возбудлива. Возбудена, бидејќи лажам, се кријам, сите пораки и повици ги бришам.
    Не постои секунда кога не сум твоја, дури и кога сум со него, со тебе зборувам, за тебе мислам. Живеам за следната средба, за следниот бакнеж, за следниот повик, твоето брзо, опуштено „Се гледаме“. Ти ме скрши, ти ме носиш и тоа го знаеш. Ќе оставам се, да знам дека ме сакаш, дека ме сакаш мене цела, вистинска жена, а не сенка и тајна. Да ме сакаш мене љубоморна, невротична, слаба и до уши заљубена. Малку ми треба и тоа зрно ти го држиш во раката. До кога ќе правиме вака?

Веќе не ме боли неговата детска насмевка кога се вратам, сега ме боли долгиот стисок на раката кога со тебе се опростувам. Секој пат мислам дека е последен и ни грбот не го свртам, а веќе ми недостасуваш, затоа што никогаш нема да те имам. Ти си моја опсесивна мисла, се што никогаш не сум имала. Во ноќите се будам со желба да место него тебе те прегрнам и се прашувам кого ти прегрнуваш. Не ти зборувам, но ти се знаеш, чувстуваш, гледаш. Гледаш дека животот ми застанал, во твојот ходник. Ходник кој ме води во мрачна соба на чувства, болка, радост, желба и глад. Глад кој никогаш нема да го заситам потполно. Смешна сум, знам, и ти би се насмеал на сето ова и би ми рекол дека сум луда, можеби и сум. И нека бидам, но со тебе. И не знам зошто ова го пишувам, ми ѕвони телефонот, мора да одам.

16. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    92.144
    После долго време ја слушнав песнава ...
    http://www.youtube.com/watch?v=t3uXVc9WNaw
    Не си свесен колку убави спомени ми буди,нашите почетоци,најубавите мигови во мојот живот,посакувам вечно да сме така заљубени и среќни :*

17. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    DO NOT BRING THIS UP, AGAIN. NO!
    Готово е. Забава беше.
    Фак.
    :@

18. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Every breath you take,every move you make,every bond you break,every step you take..
    Every single day,every word you say,every game you play,every night you stay...

I'll be watching you.

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  19. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    Иако си отиде и несакаше да останеш ... ама морав да чекам мама и тато да си легнат, а тебе не ти текнува дека сакам да останеш ах будалчее... :devil: , знам дека си болен и не ти е добро ама јас ке те освежев бре :devil: хаха те сакам многуууу , најмногу насвет

20. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Оставам, дождот нека ги раскаже,миговите кои никогаш нема јас.

На EMoonlight и Tikvice им се допаѓа ова.