ЕКСИК веќе и од тебе теле низаедно стварно знаеш да бидеш како Спојлер пролив досаден ... ми фали еден добар Спојлер сексуален однос ама на жалост вечерва не се гледаме ... ајт бришка ... те сакам .
Те сакам!!!! Дали знаеш колку ми значи тоа што го правиш за мене? Сигурна сум,јас нема да најдам подобар од тебе.Не сакам! ИиИи срце си знаеме која е нашата судбина нели? ....3,4 дечиња.Секој ден секс за поручек,ручек и вечера.Ќе си живееме Виена.И ќе си го имам најдобриот спортист покрај мене.
Колку би сакала да можам да си го отворам срцево и да ти кажам се што има во него. Не знам зошто го чувствувам сето ова. Само сакам да те видам и тоа ми е доволно. Знам дека кога ќе ме видиш, ќе го скриеш твојот став со бакнежите, и пак ке ставиш знак прашалник над мојата глава, за нели да има нешто нејасно. Ќе се стопиш, ќе се галиш мазиш...и после пак по старо. Срце, ти самиот не си се сваќаш себе. Ти самиот не знаеш што со својот живот. Мислам дека е редно да се опаметиш, и да направиш некој чекор. Не за мене, туку за себе. Времето ти лета. И не си ласкај не си баш млад.
сакам да те изедам!!!! ете од што си ми сладок сакам за вечера да те имам и НЕ вчера не те изгушкав доволно, сакам пак и пак и пак и најсилно додека снемам здив
Ухх штета што не можам да излезам вечерва..ми недостигаш! Сакам да се галиме ........ Јас и ти се галиме, си грицкаме фстачиња, си пиеме пивце, цигарче си потпушвиме.........гледаме филмче! Аххххххххххххх...........ајде ќе биде и тоа, чим ми завршат обврските! Има да те силувам бре....
Ама немој ти така со мене ја нема цело време да трчам по тебе не си единственото машко суштестсво во скопјево ја можам и друг да си најдам така да зимај или остави .it's your choice
Оооо маче... толку си ми беден кога се правиш силен мачо тип Ако барем ме засмеваш кога се фураш хехе... и тоа многу, како божем другите ти се диват. Ама ме знаеш... мирна вода брег рони.. Је детс ми
Уф само да знаеш каков план спремам за викендов... абе нема да можиш да мрдниш верувај... А синоќа да знаеш само дека поминав прекрасно... нема да ти ги заборавам зборовите никогаш... те сакам!
те засакав ко никој до сеа! ти си ми единственото нешто што ме одржува во живот .. неможам да се замислам без тебе.. !! секој ден поминат без тебе ми е безцелен,глуп и депресивен.... те сакам повеќе од животов
Леееле зашто секогаш е вакаа Секогаш од кога ќе си дојдам дома а пред тоа сум била со тебе ми е мака што сум те пуштила да си одиш.. Зошто никогаш не ми е доволно времето со тебе ? Сакам да те изнагушкам силно силно силно и секогаш да си до мене и да ме чуваш, златичко мое Те сакам повеќе од животов и ми требаш, ОЧАЈНО ми требаш !
Не сакам да бидеш ти дел од мојте спомени, не сакам да бидеш само мое минато. Земи или остави, по кој пат ќе одиш ти сам одлучи...
те сакам , и мноогу сакам да те видам .... ми недостигас, цуствувам потреба од тебе , лута сум се осекам гадно
Јер ти си био мој принц, кад сам била мала.... еее кој би рекол, а? од 3то одделение дури сега нешто хехехе, мора мене пак нешто ко на филм да ми се дешава п.с. тоа виното црвено е многу добро, нареден пат земи повеќе