Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Ме радуваат сите тие планови наши за иднината.
    Среќа е што те знам и те имам за себе :inlove:

На lovemme и Daydream им се допаѓа ова.
  2. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    61.068
    Многу ме нервираш деновиве...ми треба одмор од тебе..... хмм...изгледа ме фатил пмс-от, подобро тргај ми се од пред очите и не ми реплицирај! :envy:

3. SiMpAtIcNaTa

SiMpAtIcNaTa Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    1.742
    Ќе ме бараш ти мене, ќе видиш ;)

На pipi123 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.482
    Допаѓања:
    34.159
    Појави се веќе еднаш! :$
    А веќе ни име не ти знам,те слушнав еднаш и грбот ти го видов и ранецот на тебе...човече барем фацата да ти ја видев...свашта...само едно да ти кажам...не знам како се викаш арно ама(море не ќе да е на арно пустото)....во сонот ми си дечко! :rofl: ;(
    Затоа пази шо правиш! :!:

5. Fridas

Fridas Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    205
    Душата, љубов моја, кај си ја остави?
    Кому ја подари?
    Кој ти ја украде?

И од каде си ја купи рамнодушноста,
    студот,
    безгрижноста?

го чекам денот кога зборовите за тебе ќе пресушат.
    а јас ќе заспијам мирна,
    па и нема да сум, проклета нека сум.
    збор од устава да не излезе повеќе ако треба,
    само за тебе да не е.
    проклет да си.

На Tikvice и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  6. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.899
    Допаѓања:
    173.519
    Врати ми го срцето... :@

7. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Не ми се верува дека тоа го слушнав од тебе, ме изненади а богами и разочара..
    Мислам ахх незнам, навистина незнам што да ти кажам
    премногу сум изненадена, ова не го очекував од тебе.

8. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    1.087
    Го имаш изгубено осетот за лук. Не се ставаат 4 чешниња ало :D Ама како и да е, правиш најубав таратур, а богами те бива и за готвење на разни манџичиња :D Oпасен типац си.

9. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Многу мразам да ти бидам лута :^) ама овој пат навистина си заслужи.
    и сега се би дала да ти го слушнам гласот, ама ете од инает нема да ти се јавам.. казнет си!

10. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.314
    Допаѓања:
    92.158
    Во целава неподнослива ситуација само ти ми си светла точка,верувај дека за мојата позитивност и насмевките на моето лице си заслужен само ти :*

11. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Е,мали,арно ти текна.

12. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Забавно е. Баш е забавно... :D

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.115
    Интересно!

14. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    726
    Допаѓања:
    493
    Курва е девојка што спие со сите , а не девојка која те сака и која покрај се што и направи пак ти се врати. Али веќе не паѓам на емоции :!: Сам си на светов? Си се испокарал со твоите? Си останал без пари? Си отишол од дома? Снаоѓај си се!!! Секогаш бев со тебе. Те тешев кога ти беше најтешко. Јас не јадев да не ми бидеш ти гладен. И на крај ти кога ќе си посакал тогаш си ме имал??? :clap: Епа душо има други машки на светов. Има луѓе кои се скоцкани кои имаат и работа и нормална фамилија и живеат нормален живот. Ти не можеш себе да се чуваш а не па " нашата фамилија ". Сакаш да најдеме стан и заедно да живееме под кирија , а неможеш една работа да најдеш цела година. Епа душо можда зимам поголема плата али треба и од тебе поддршка. Такви ко тебе не ми трбаат во животов! Прво направи се човек па после ќе имаш лице да ми кажеш дека си ме искористил! Ти мене веќе не ме гледаш , а ако најдеш некоја што поише ќе те сака од мене прати ми ја да и препорачам доктор ;) :hai: :hai:

15. Mrs.Carter

Mrs.Carter Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    111
    „Секогаш се држеа за раце и ако некогаш беа разделени, кога ќе се сретнеа се поздравуваа со многу бакнежи и прегратки, не им беше гајле кој гледа... Тие навистина не можеа да живеат еден без друг“ – изјавил нивен близок роднина.

аха баш како твојава љубовна приказна. :^)

На fificaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  16. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Љубов моја! Кога поминуваш покрај мене сакам да ти го извикам името, твоето име најубаво на свет. Твоето име кое секој ден го повторувам, кое го поврзувам со моето, за кое копнеам. Твојата кристално бела насмевка и твоите сини очи, аххххххххх. Те сакам најмногу! :inlove: :l:

17. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Аман каде си :?:

18. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.634
    Допаѓања:
    13.334
    Само ти знаеш да ме изнасмееш и да ме расположиш :lol: Среќо моја!! :inlove: :inlove:

19. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    726
    Допаѓања:
    493
    Тој 4 мај е најпроклетиот ден во животов. Тој ден те запознав и од тој ден до денес се поише и поише го мразам тој ден. Колку пати сме се скарале и колку пати сме се смириле , а кога ќе се видиме на улица како ништо да не било... Од денес веќе не те сакам!!!! Чао Чао Чао Чао Чао!!!!! И ни случано да не си ми се појавил уште еднаш во животов мој!!!!! :@ :@ :@

20. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    2.021
    Допаѓања:
    14.425
    И ......................................................................................................
    И, ако старите се чувствуваат безнадежно, без опции, без надеж и нови можности тогаш јас сум најстариот човек, исцрпен од се, човек кој само го чека судниот ден , знаеш ли?
    И, ако тој суден ден треба да донеси мир, тоа не важи за мене... зошто душава се уште ќе лута по тебе, ќе трага по недосонуваните соништа, измачена од животната љубов која морала да ја сокрие како најзла тајна, знаеш ли?
    И, секогаш молкум ќе им противречам на сите кои не веруваат во искрената, неповторлива поврзаност со сродната душа, во распарчувањето кое го носи истата, само за да ја зачувам оваа горка тајна, знаеш ли?
    И, секој ден до тој судниот ќе чекам да замине ова, знаеш ли?
    И, до тогаш ќе умирам секој ден знаеш ли? Ќе умирам со насмевка, гордо како секогаш...загушувајќи се во твојот мирис, онака скришум од сите, знаеш ли?
    И, секој ден ќе ги затворам отворениве рани на душата...ќе ги затворам со секој, секаде, гласно, со насмевки, но без искреност, без страст, без љубов, знаеш ли?
    И, секој ден од ново ќе ја барам твојата насмевка во нивните.... твоите мали брчки, твоите зеници кои чиниш исчезнуваат кога се задлабочиш во мислите, знаеш ли?
    И, секој ден од ново ќе жалам што не си тука... и секој ден од ново ќе се борам со се... ќе се борам со утрата кои сакам да ги почнам со тебе, со кафето кое не е така горко, нит така црно кога си со мене, со празниците кои сакам да мирисаат на тебе, со ноќите во кои сакам да се испрелетам со тебе, знаеш ли?
    И, секој ден молкум ќе ти се давам знај... во мислите, во очите, во срцето,во туѓите раце, во болките, знаеш ли?
    И, секој ден од ново ќе го плашам Ѓаволот, ќе се плашам себе, ќе те плашам тебе со силината на ова... со моќта со која ми го зема гласот, со која ми ја труе душата, со која ме тера да лутам без цел, знаеш ли?
    И, секој ден ќе ги леам истите солзи, ќе чекам твој збор, ќе проколнувам да ти недостигам проклето многу, проклето повеќе од ти мене, знаеш ли?
    И, секој ден ќе ја сонувам својата руска бајка со тебе, и ќе молам да не бидам само онаа пролазната утеха, туку нотата која ја бои животната песна, знаеш ли?
    И, секој ден со спремен куфер ќе чекам, знаеш ли? Токму со тој куфер ќе го чекам возот за невозможното, знаеш ли?
    И секој ден одново ќе дишам за тоа изнуденото: те сакам... па колку ли воздишки останале до тој суден ден, знаеш ли?