Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Вечерва да си легнеме заедно.Да те гушнам силноо.. силноо.. најсилноо,додека лежиш и си спиеш на мене.Душо не знаеш како се чувстувам во тој момент,кога нежно те галам,кога чувстуваш дека те сакам,кога душата и тебе ти е мирна.Обожавам кога спокојно ќе заспијам покрај тебе.
    Те сакам повеќе од се на светов.Ти си ми се!Биди секогаш покрај мене,бидејки ако те немам тебе,јас немам ништо!

2. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Најискрено ми го матиш умов..И пристапи ми,направи прв чекор нема да те изедам. :rofl:

3. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    Доволно беше,безброј пати си ветив и пак го прекршував ветувањето но веќе нема дефинитивно...обично не се откажувам никогаш,упорна сум ако сакам нешто
    до хороскопскиот знак е веројатно
    ама сега е крај.
    Одлучив да бидам среќна без тебе и ќе бидам...морам...

4. Desert.Rose

Desert.Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    189
    Фалиш. Многу фалиш. Ама нека, ќе помине...
    или не :|

5. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Ти си мојата пролет,
    мојот колач од лимон.
    чај од цреша,приказна.
    Некоја нова,сонувана.

Со тебе сум среќна.
    Со тебе крадам насмевки,дарувам радост.

Ти си ми надеж.
    Нова.
    Сакам да верувам,верувам.

На LaraSolare, Claire, Umbrella22 и 7 други им се допаѓа ова.
  6. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.314
    Допаѓања:
    92.158
    ... на моменти знаеш да бидеш себичен и да мислиш само на себе ... почнав оваа да го чуствувам деновиве и не ми се допаѓа ич,верувам дека тоа е така заради твоите моментални грижи но секогаш размисли па зборувај :!:

7. UncreativeM

UncreativeM Нов член

Се зачлени на:
    31 март 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Дечко,тоа ти беше телефон у џебот или се радуваше шо ме гледаш? :wasntme:

8. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.293
    Допаѓања:
    81.869

На bubac му/ѝ се допаѓа ова.
  9. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
    Јас сум ти срцка бе, секогаш ќе ти бидам душичка!
    Си знаеш ти и тоа како!

Биол еден! - со рогови!

10. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.093
    Моментално ме обзема некоја посесивно опсесивна енергија и сум разочарана што активно не учествуваш во исполнување на моите хирови. Те сакам покрај мене. Имам потреба да бидеме едни од оние лигави парови кои се секогаш НИЕ и секогаш секаде се заедно. Или едноставно имам стекнато фобија да бидеме раздвоени и со различни планови заради негативни искуства во минатото. Искрено мислам дека е тоа, пишувајќи го постов сфатив. Разбрав тоа е. Ама јас навистина се плашам. Чинам, поточно, потајно стравувам дека секогаш постои тој низок процент ризик историјата да се повтори. Се почнува од едно излегување, па две, па веќе не излегуваме заедно, па ти ги пеглам кошулите да излезеш во новиот локал со другарките. Ама не е така, знам. Само се плашам.

Твојата појава најчесто е онаа која ме остава без зборови. Спичлес. Некако го контролирам јазикот кој обично ми е побрз од умот. Мислам дека дури премногу го зауздав, на сметка на тоа сега имам лимитирано изразување на сопствените мислења, ставови, аргументи. Едноставно, незнам храбро да потврдам некои факти.
    Очај !

Факт е дека имам вишок време за размислување и го користам за пишување безсмислени постови, тука кај што не читаш ТИ. Сабота навечер е, немам друштво, искрено не ни сакам да имам.

На UncreativeM му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.866
    Допаѓања:
    142.605
    Сама да те создавав, ке згрешев и немаше да бидеш толку совршен. Свесна сум колку сум среќна што те имам, што те најдов во овој живот, и што ке го поминам со тебе. Совршено совршен си.

12. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    Што чекаш? Доста беше.. Твој ред е сега.
    Направи го најдоброто, тоа што мислиш дека е најдобро.

13. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    ...понекогаш само мислам,мислам зошто месечината е секогаш осамена,и така потајно се прашувам,и не наоѓам одговор никогаш,но продолжувам,трагам...ја замислувам.

14. A.a

A.a Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    60
    Те Мразам Многу , го мразам денот кога те запознав,кога за првпат ја почуствував топлината на твоето тело,го мразам секој поминат миг со тебе,те мразам од дното на мојата душа и Посакувам да те искорнам од таа длабочина во моето срце.Проклет да си ! :devil:

15. Fridas

Fridas Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    205
    Вечно ќе си моја болка, непреболена.
    Од оние лутите кои понекогаш забораваш дека ги имаш,
    па те потсетуваат расекувајќи ти го срцето.
    Дури и тогаш кога ќе ме насмее друг,
    ќе здоболиш да ме потсетиш.
    дека вечно ќе си ти, само ти...
    Моја љубов, мој живот, моја проклета болка,
    мој непребол.

На Ketrin.Moon и Tikvice им се допаѓа ова.
  16. Mrs.Carter

Mrs.Carter Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    111
  17. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.314
    Допаѓања:
    92.158
    Љубов сакам да сме некаде далеку во мала викендичка да сме заедно сами ...
    Наутро да се будиме насмеани и денот да ни поминува надвор легнати на тревата,гушнати да уживаме во прекрасното планинско сонце и чистиот воздух...навечер седнати пред големиот камин пиејќи го нашето омилено вино и зборувајќи за нас ,за нашата иднина :angel:

Ах се разнежнив бе :D Дајбоже овој мој сон да биде реалност во брзо време :$ :tmi:
    ТЕ САКАМ :inlove:

На Daydream, Ketrin.Moon и Umbrella22 им се допаѓа ова.
  18. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.507
    Допаѓања:
    35.183
    Ми фалиш,сакам да си секогаш со мене...

19. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Се повеќе сфаќам дека ние сме еден за друг и не сакам и не можам без тебе, преубаво ми е. Немам ниеден сомнеж дека сакам да го споделам животот со тебе. :inlove:

20. brancetoo

brancetoo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2013
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    42
    Од првиот момент ти си се што сакав да имам одсекогаш...ти си тој во кој се заљубив на прв поглед...ти си личноста која беше само во моите замисли и сонови, за која не верував дека ќе ја сретнам во реалниот живот...ми велеа многу добро не е на добро...од кога моите очие те видоа се почна да се случува како во сон како некој план...излегов со тебе за прв пат почувствував страст од љубов...за прв пат почуствував дека сум посакувана...за прв пат почувствував како е до себе да имаш вистински маж кој нема да се страми од тебе кој на сите без страм ќе им кажува колку му значиш ти...И покрај внатрешната убавина... тој и надворешно изгледа како од твоите соништа...си велиш дали сонувам дали ова е реалност дали ова мене ми се случува...колку ќе трае ова(па нели до сега се што ми било убаво кратко траело?)и ова ли ќе заврши рано...навечер кога ќе си легнев несакав да се разбудам мислев дека следното утро нема да си веќе мој сакав да влезам во сон во кој нема да се разбудам за да не те изгубам...Полека полека почнав да верувам дека навистина ова се случува, но сеуште во мене живееше стравот да не те изгубам...кога ќе се разбудев наутро си велев со што го заслужив ова јас дали е вистина?
    Не можев да поверувам затоа што за прв пат во мојот живот имав вистинска личност до мене, личност која само ја замислував и ја посакував! од почетокот и сеуште жарот во моите очи нема згаснато и никогаш нема да згасни како првиот ден така и денес се чувствувам...ти си совршенство за мене.
    Несакам никогаш да те изгубам затоа што во тебе се пронаоѓам ти си се што барав моја утеха, моја надеж, мој пријател, добар љубовник моја среќа, моја тага, моја солза, насмевка и се што чувствувам си ти. ти ме научи на се како да станувам кога ќе паднам...како да не се возвишувам затоа што ниско ќе паднам...ти си мојот учител...ти ми си се во исто време ти си се што можам да посакам...затоа не сакам да те изгубам затоа што животот за мене не би имал смисла ако не си ти во него... :!: