Среќен нека ти е роденденов.. знаеш дека ти посакувам се најдобро,нели ? Успех на секое поле.. само женска не си фаќај,тоа не.
Ми се допаѓа страстта која се уште постои помеѓу нас... Можеби денот ни е полн со обврски, и преку глава ни е од се, ама интимни тренуци со тебе одново и одново не зближуваат
Јас од што те сакам не знам веќе како да ја искажам мојата љубов кон тебе,душо моја најмила. Сакам да те гушнам силно...силно..најсилно.И додека сме гушнати колку ли само ја чувстувам твојата љубов.Ми доаѓаат солзи на очи,радосници се знам,но тоа душо само кога те имам во моите раце. Те сакам.
И не ти беше срам вака да се глупираш на нашиот најважен ден? Да се засрамеш! И да знаеш овој пат не попуштам така лесно.
Сонце мое, се надевам дека си добар. Несакам да те замарам, пошто знам дека главата ти е на сите страни. Да знаеш само како го чекам повикот твој.. Барем добри сте сите, друго не е ни толку важно. Те сакам љубов. Посакував да сум до тебе, да не се грижиш толку..
Значи само кога се допишувам со тебе можам да седам пред компјутер и да плачам од смеење. Будалетинко моја. П.С-Само пробај да се ишишаш.
Изгуби се некаде веќе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Бараш од мене нешто невозможно. Немој, само не ги допирај соништата.. Ќе бидам месечина што умира секоја ноќ за сонцето да изгрее.. Само остави ги недопрени и волшебни...
http://www.youtube.com/watch?v=tIrJK19dADI Љубов моја, најмил еден Нека ни се множат уште поубави месеци и години
Мхм да, имаш обврски "зафатен си" па немаш време денес да се видиме, а имаш време за кафе со другарите ...уф колку умееш да ми го расипеш расположението, од такт ме вадиш некогаш
Не верувам дека деновиве мирно ќе спијам... Се плашам за тебе, и таа пуста операција кај најде баш сега? Те сакам, те обожавам, ми значиш.
Обожавам да те гледам додека спиеш,како ангелче си ми ,душо ахх. Колку те сакам и ќе те изнагушкам сега,зошто не можам да издржам. Те сакам,те сакам,те сакам,како ли да ти кажам,на кој друг начин? Знам дека ја чувствуваш мојата љубов кон тебе,кажи колку е голема и силна? Ех ми значиш,душо моја.Секој ден,иста приказна,исти зборови,што би кажала друго....освен моето искрено и големо ТЕ САКАМ!