Љубаво вреувај дека додека сум во ПМС период те жалам многуу ... тоа е немам контрола,а и променливо расположение знаеш веќе како одат тие работи Ни крив ни должен си собираш се Ама пак си те сакам најного шо
Душичке не сакам да дојде утрешниот ден... Знам дека мора да заминеш но пак ќе те чекам со душа да те видам и пак да си заспијам во твоите топли прегратки како брзо заминаја овие 2 неделии..??!!!
Времево е совршенство и за двајцата... за смешки и гушки ,за бакнежи и планчиња за во иднина Ак колку ми фалиш да знаеш
Вчера вечерта кога не умрев од убавини, не умирам! Срце мое, ги обожавам разговорите со тебе. И многу си добар, и на онаа страна! Одличен Љубов си ми ти.
Во некоја ноќ, кога и коските ќе те здоболат од секојдневието. Сети се. Сети се на очите мои. Од таа ноќ. Кога го солзи те бараа. Те довикуваа, да останеш, да се сетиш. Сети се. На зборовите што ти ги кажав, и на оние што ти ги кажа. На ветувањата неисполнети, желби недоречени. Зборови кажани, неслушнати. Слушнати, некажани. Неразбрани. Неми. Сети се. Сети се на ноќта кога ме оставаше. Ноќта кога умирав. Сети се на ноќта кога безмислосно ми ги раскина градиве и притисна срцево додека кутрото не престана да чука. Сети се. Дека си ти причината. Дека си ти тој што ме заледи. Животот ми го исцеди. Душата ми ја скамени. Ме направи мртовец. Сети се. Спојлер А те молев да останеш. Те молев дом во душава да пронајдеш.
да ти кажам искрено з незнам што би било паметно да направам дали да отидам на бајачка, па да се маскирам во продавачка на локуми и да ти ги ископирам рецептите според твојата крвната група за да остварам контакт како човек со човек и после да се тргнам настрана од оваа средина, и мислам дека ке полудам или да се тргнам малку настрана да се вратам во Шричин мој па после локумите да дојдат на ред да прашам некоја од другарките ке ме сметаат за луда и најдефинитивно некој ке мора да го прекине ова-ако ти бегаш од мене јас не бегам од тебе и смирувањето мора да се случи оти со двајцава психијатри срцка во Бардовци ке заврши-психички антидепресивите ми се супер ама на нервите катастрофа се а да го послушав советот од психијатарот па да бидам три пати седативи и еднаш антидепресиви-којзнае како ке завршам
Јас отворено признавам дека сум личност со опсесивни нарушувања на сомнителност по прашање доверба. Ти тврдам дека ќе настане сеопшт хаос во моите пет минути блек аут. Разбирливо, јас сум легален наркоман навлечен на препишани седативи за релаксација на мускулатура, особено најизложената на тренинг - мозокот. Ќе си земам принуден одмор за да не те земам под нозе, ќе се релаксирам. Или просто ќе и ги скршам сите коски и против сите закони на гравитација и човечка физиономија ќе вложам напор гркланот да и го набијам во задникот дури ти гледаш како глуми епилептичен атлетичар во агонија предизвикана од мојот садомазохистички смисол за хумор. Па сега размисли. Ваквото ризично однесување веќе почна значително да се одразува во мојата толеранција кон тебе, а ќе се одрази и врз нејзинот личен опис. Невалиден ти е аргументот против мојот гнев, компјутерот вредел 44.000...гледај сега како ќе бараш саатчија да ти го склопи кога ќе го фрлам од прозор ! ПА ТИ ПАК ДОПИШУВАЈ СЕ, ако ја совладаш вештината да куцкаш со прстите на стапалата, зашто тие на ногата ќе ти ги доведам до перманентна дисфункција. Гледај бејби, станувам биполарна кога сум под тензија како оваа што ја ствараш неосетно.
Шо ми е ? Зошто осеќам љубомора на личност што нема баш никаква врска со тебе а сепак е во твоја близина Несакам така да се чуствувам ,ама и несакам таа да е таму а јас да не сум
Сонувај слатко како бебенце затоа што знаеш дека си сакан и си го заслужил тоа. Мислам дека секој ден се повеќе се заљубуваме еден во друг, дај Боже вечно да ни е така.