Кога ти кажав немој да си играш со мене, мислеше се заебавам и ти беше смешно. Епа сега гледај колку јас се замарам за тебе и колку ме интересира дали си жив или не? А ќе те боли по години и векови, ќе ме бараш ама ќе ме нема. Со тебе никогаш повеќе!
Љубов моја! Ме измачуваш на многу сладок начин и знам дека знаеш дека те сакам, чувствувам дека знаеш. Лудост е се што правам, но ти си причината за таа лудост. Јас уживам во тоа што ти ме правиш луда. И уживам во секој момент со тебе. Твоите сини очи се поубави и од небото и од морето, и јас се давам во нив. Ти си причината заради која се будам наутро. Сакам да ме прегрнеш и да ме стиснеш цврсто. Сакам секој ден мојата рака да биде во твојата, моето лице до твоето. Само ти ми го спасуваш животот а истовремено ме измачуваш. Ти си мојата болест од која не сакам и не можам да се излечам. Те сакам најмногу!
ај да те видам фрли ми догорче од прозорец од автомобилот гледајки ме во очи З ке ме испровоцираш не со локуми дома да ти дојдам и со рецептите според твојата крвна група туку ке ти зазвонам на врата па не татко ти да ме пречека цело маало да ме пречека има да ти се развикам во лице да знаеш и требаше кога ми беше пред зграда пред некој ден да ти ја покажам мајка ми па да си поразговарате да се тргнев и да и кажев дека си тука ама се криеш верувај ке ти прозбореше, туку ај да не те посрамам пред другар ти
Твојата убавина не е логична. Чудовиштето многу ретко влегува во тебе,но и многу приметливо. Понекогаш и грдиот камелеон лази по тебе. И заедно со него,танцуваш во пригушените светла на ноќта,додека задоволството ја впива болката.
Спојлер Се надевав дека ќе се појави еден ден таков како тебе ... само не дека тој ќе си ТИ. Скоро совршено комплетен и посебен. Не знам каде ќе не води нашево, ама некако чувствувам дека би можела на подолг временски период да те "конзумирам" во секоја смисла. И би ги измешала моите со твоите гени, за да имаме совршено преубав и уникатен резултат. Фалиш мој Нарцису ...
https://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw Ајде почни! What's your number? 21...... Љубов моја! Конечно
Кревка сум, баш овој период. Замислувам како играме на песнава .. Само знам дека ќе ми биде тешко и сега и секој нареден пат. Не бев бе јас ваква! Што ми направи ?! Долг е тој период. Се поврзаа многу работи. Има надеж, или јас така само се тешам постојано? Реагирај, кажи, направи нешто.
Ми фалиш како што на пустината и фали дождот. Е сега, пошто кај нас има многу дожд, треба што поскоро да и го испратиме на пустината, а и ти што поскоро да дојдеш кај мене Ај здраво