Знаев дека ќе те сакам...Но не толку многу...Знаев дека ќе заминеш....Но не толку така брзо..Знаев дека ќе те помнам...Но не така долго..
Со цвеќе за извини ти ќе се вратиш пак ќе ме молиш но ќе биде предоцна .... Ајде гледам многу сакаш да се исклучиш па шетај да не те гледам...
Можеби и знаев и го очекував тоа на некој начин. Ете знам што НАВИСТИНА ти е потребно... ...вијагра Би те кажала во дневен весник, ама греота си, ЗА ЖАЛЕЊЕ (еве колку да не плачеш )
I love the way you look at me. I love your eyes, smile, laugh, and the way I can be myself around you! I feel like the luckiest girl in the world.!
Теле низаедно смотано ... знаев дека знаеш да сврзеш два реда сериозен муабет ... Фала ти за најубавата вечер ... мммм до небо и назад ме однесе ... Те сакам ... Биди секогаш ваков ... Те грицкам и гушкам и бацувам пак по 82320983 пат вечерва ... Добра ноќ
И од понеделник ќе си одиш миличко пак Ама те сакам и едвај чекам пак да си дојдеш лом ќе биде... а и до недела си имаме уште малце време
Вечер ќе се одлепиме,начукаме,изжуркаме...до даска! А дома ќе се детоксираме на начинот кој што го обожавам,од причина што знаеш како да го правиш најдобро...а знаат и комшиите богами
I da desi se opet da nadjemo se nas dvoje ja necu biti ko pre ipak mozda bude bolje Naucili smo nesto valjda iz veze prosle sad cuvaj se ti pa vidimo se posle
Сакам да те видам, сакам да те бакнам , да те прегрнам, и евентуално да те силувам. Гомце, боли тоа што знам дека си на само 10 метри од мене, а пак неможам да те видам кога сакам. Сакам малце поинаков однос да имаме. Не знам више што со себе, незнам ни како со тебе. вака се нервирам, а кога ќе те видам се топам.
Срцкааааа убаво бешее а? Знам, знам дека и тебе ти беше!! Ама најубаво ми беше будењето...Те Сакаам кога си нежен!!