Едвај чекам да си дојдеш. Љубов моја, не сакам да те напнувам. Сакам да биде како до сега убаво. Нека биде волшебно. Те сакам.
Толку сум среќна што ќе те видам дури почнувам и трема да осеќам беее Боже боже како да ни е прв состанок Те чекам љубов да те видам и гушнам да те осетам до мене
Фала што постоиш, фала што си тука и кога не те барам, фала што со само еден разговор знаеш да ми го разубавиш деноттт
Многу те сакам те сакам и повеке од мојот живот... Несакам ни да помислам како ке ми биде без тебе...Сакам да бидам постојано во твојата прегратка таа ми е најсигурното место на светот...
Секој почеток е неизвесен,а нашиот беше интуитивно одреден.Моќта на енергијата е знак за придвижување на нештата
Не сакав да ти досаѓам па кога видов дека не ми крена веднаш, исклучив знаев дека нешто си зафатен. И едвај чекам да те видам! Па чекам да ми пишеш љубов моја. Те сакам.
Извини што ти се налутив пред неколку дена за тоа дека беше незинтересиран. Више незнам по кој пат така ме изненадуваш во 5 за 12. И организација и друштво и се комплет. Фала ти сонце мое! Те обожавам, не заборавај!
сеуште те сакам и секогаш ке биде така, сепак ти си во моето срце, моја љубов, можеби невозвратена доволно но се борев....... ете сега ти посакувам многу срека во животот, а ти беше мој живот, моја цел, зошто неуспеавме?. те сакам добра нок емче
Те гледам како спиеш и понекогаш не знам што е поголема изјава на љубов... Дали да те разбудам и да ти кажам дека те сакам толку многу што ми се чини душава ќе ми препукне... или да те оставам нурнат во мојата коса, потонат во сон кој и тоа како ти е потребен...
Ги сакам оние долги телефонски разговори со тебе.Те чусвувам како да си до мене. Го сакам она детинесто кај тебе,ја сакам оваа љубов.Онаква вистинска детска. Те сакам најмил!
Те сакам,те сакам и те сакам душо. Ех не ти е лесно и тебе,си имаш проблеми,а јас тука си правам филмови. Но,знаеш како е човек без многу обврски само филмови во глава си прави,бидејки има време за тоа. Ќе пробам да се одвикнам од тоа,да не мислам на глупости,морам да те разберам,помалку можеби сум себична и не ги гледам работите од друга страна.Се надевам дека ќе се сменам бар малку од малку,зошто вака ништо не бидува.Се жалам ова ми е,она ми е,но не сфаќам дека некогаш е проблемот во мене,можеби не се изразувам онака како што треба,па затоа и ти душо не можеш да ме разбереш. Само те молам смени се и ти некако,дај нема потреба од себични изливи и инаетење и тоа да напоменам за глупости,детски работи бе.Ах,јас сепак те сакам и ќе издржам,ќе бидам со тебе. Јаготката на врвот доаѓа.
vinovna sum,priznavam...no kaznata e pregolema za ova delo,vrati se!!!ne me sakas slaba i ligava a napravi da molam,molam eve,gazam vrz gordosta,pagjam na kolena i te molam,VRATI SE!!! me ubiva tisinava,me ubiva telefonov sto ne zvoni,me ubiva cetov bez tvoeto ima,me ubiva bebek i site onie glupavi bugarski pesni koi mi gi prakjase koga jas bev silnata,onaa sto trebase da se vrati...i se vrativ,zatoa sto te ljubam,ne zaboravaj!!!!TE MOLAM I PROKOLNUVAM,VRATI SE!