1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Чекам да поминат колоквиумите,чекам да поминат 20дена за да те видам,да те гушнам и да ти кажам дека навистина ми недостигаше иако многу малку си во мојот живот.
    Ми недостигаш навистина! :)

2. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Речиси за помалку од месец ќе те видам. :wasntme:
    Ми недостигаш премногу. :hug:

3. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Те сакам!

4. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    Толку спонатно ми се појави во животецов човекуууу, па ти ме врати во живот, после се, фала за ова што си до сега, се надевам ваков и ќе останеш. :hug:

5. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    Ако те видам уште еднаш ќе умрам.

6. A.a

A.a Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    60
    Многу ми требаш.Те сакам највеќе ! :*

7. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    Те сакам многу те сакам! Ама и телото ти го сакам бе, дојди да те грабнам! :lol:

8. SiMpAtIcNaTa

SiMpAtIcNaTa Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    1.742
    Знаеш, не вредиш ни да помислам на тебе, а камо да те спомнам. Исчезни еднаш за секогаш кретену!

9. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.617
    Допаѓања:
    2.466
    Те сакам толку многу што можам да замижам и да го почувствувам твојот мирис, топлината што зрачи од твојата кожа кога ќе ги доближам усните до твојата уста, твојот образ, врат. Те чувствувам како дел од мене и толку многу сакам да те видам, толку многу ми фалиш... Деновиве никако не ми врват, но ќе издржам уште некој ден. Господ нека е со тебе и нека ми те чува. Нека ме чува и мене ако може за да си ги дочекаме сите работи на кои се надеваме...

10. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Зимај си ги пеперутките назад,дур не сум ти ги вратила сама.
    Убаво си беа ларви едно време. :D

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  11. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Ајде, со лесно нека е! :D

12. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Има многу што треба да се каже, ама најмногу што треба да се направи.

Еволуција и револуција, мачор мој.

13. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
    :D :lol: ]:)

Прикачени фајлови:

На Beauchamp му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Имаме нов предизвик пред нас. Посебно за мене. Ти подржуваш и обливаш со љубов секој ден. Ти благодарам за тоа. Те сакам најмногу.

15. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.507
    Допаѓања:
    35.183
    Е не ти ѕвонам и што? :D Малце инат братуу,да сме фит на фит. 8) :D

16. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Зошто ми се случува мене тоа. Подобро да умрев одколку да го доживам тоа, претешко ми е неможам пвеке. После се, така ли ќе си замине?-Знам дека не сакаш, знам дека си принуден и дека никој не те прашува но... Неможам да се замислам без тебе верувај.
    Кога ќе одиш, се прашувам дали ќе се сеќаваш на мене, дали ќе ти недостигам, и дали воопшто пак ке се видиме "некогаш". Се плашам кога ќе одиш да е се смениш, да не станеш сосема друга личност. Се плашам најмногу од тоа, ако се вартиш и ако ме одбегнуваш. А знаеш што ме убива најмногу-тоа што те гледам тажен. Знам дека не сакаш да одиш, ако ме прашуваш мене никаде не те пуштам засекогаш сакам да сме заедно, но тоа е, проклет живот. Ете најмалку очекував да се случи ова, верувај.
    Имаме уште неколку недели да минеме заедно, а потоа незнам што ќе правам. Уште од сега плачам, неможам да си дојдам на себе, а камо ли кога ќе отидеш.
    Таму ќе е друг животот, ново школо, нови другари и другарки, нова средина и сигурно ќе имаш нова девојка. Имај, но не ме заборавај, само тоа не те молам.
    Камо ли да ме мразеше, пцуеше, газеше...само да останеше овде.
    Не само мене и сите твои блиски не оставаш во тага, а јас сум полумртва.
    Досега толку многу никој не сум сакала во живтот. Се сеќавам на вечерта кога бевме заедно и кога сонувавме заедно да учиме во гимназијата, да сме во иста стаја, да седиме еден до друг. Зарем е можно тоа туку така да пропадне, нашите соништа да паднат во вода?
    Проклета да е судбината.
    Но те молам, после се' што минавме заедно, бар понекогаш сети се на мене, на нас, што поминавме, како ни беше, колку среќни денови имавме заедно, на сите наши лудории и глупости, на се.
    Ќе ми недостигаш премногу-знаеш, ти, твојата прегратка, насмевката, бакнежите, твоите слатки очиња, раце, твоите глупости, со еден збор СЕ.
    Направи да се вљубам во тебе, и те сакам верувај. Колку и далеку да одиш мојата љубов нема да знгасне кон тебе. Секогаш ќе се сеќавам на се што минавме, а ме боли тоа што сама ќе седам на нашите места на кои што бевме среќни. Да, таму ќе одам да се изнаплачам кога ќе ми е тешко, да се потсетам на старите времиња, на нас.
    Се надевам дека ќе ми пишуваш оттаму, дека ќе имаме пак некој контакт. Тешко ќе е за двајцата, ама ништо неможеме да сториме.
    Се прашувам како ќе изреагирам кога ќе те видам утре?-Незнам дали да смеам или да се изнаплачам на твоето рамо-а знам дек така уште повеќе ќе те боли. Се би дала да останеш, верувај. И се би дала пак да сум среќна со тебе, да ја имам насмевката на лицето а не тие солзи. Неможам да престанам да плачам од вчера. Те сакам.
    Несакам да дојде денот кога ќе заминеш, проклето нека е не сакам. Имав претчувство неколку дена пред да дознаам за тоа, се надевав дека не е поврзано нешто со тебе ама на крајот...и сега сваќам зошо си криел толку многу време од мене-да не сум тажна, ама ете пак дознав. Нема на кого да си кажам се што ми лежи, да се изнплачам убаво.
    Претшко ми е, ама тоа е, и знам дека нема да ми помине туку-така. Половина свет ќе сме оддалечени.
    Ајде да уживаме во последните недели заедно, потоа незнам што ќе биде. Времето ќе покаже се.
    Те сакам ;( :hug:

17. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
  18. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Не ми е доволно да ми кажуваш на секое слушање дека ме сакаш.
    Ако во најтешките мигови не си тука, тогаш воопшто не си ми ни потребен!

19. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Има убави,поубави и најубави,но никогаш нема поубава од таа што ја сакам ти си ми најубава душичке моја :inlove: :* :*

На Umbrella22, Anne15 и poenta им се допаѓа ова.
  20. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Љубов моја! Страв ми е од деновите кои доаѓаат. Сакам да си до мене и да ме гушнеш, да ме држиш за рака. За тебе ќе издржам се и ќе бидам силна. Сакам да дојде понеделник и да те видам. Живеам за тебе! Те сакам најмногу! :inlove: :l: