Биди среќен со неа, како најдобра другака ти го дозволувам тоа, сепак е добро девојче...Ех, само да знаеше што чуствувам кон тебе...
Злато мое ти си мојата среќа во животот. Ме исполнуваш на секој начин . Ме гледаш како кралица . Те сакам многу многу најмногу
Ауу да беше прееска до мене ми се чини од балконот ќе те фрлев,најискрено. Па како можеш така да се шегуваш со мене,прво ќе ме налутиш,извадиш од такт и што уште не,а потоа ќе ми кажеш дека се тоа е шала. Какви стресови доживувам така.Ахх само кога ќе те фатам,ќе видиш ти,ќе си го добиеш. Ама душо,ме ставаш во мисла потоа и навистина не знам што да мислам и како да ги тргнам глупостите од глава.
Никој не ги заслужува овие молитви да му ги праќаш. Што и да ти направил. И сигурно нема така да се спасиш од маките, ако сакаш да се спасиш, ќе се помириш машки со се, и баш така побрзо ќе созрееш, и ќе се покаеш за ова што си го напишала.
Кога ке те изневери твојот дечко со колешки од факултет, тогаш дојди и кажи ми дека не те боли, дека преубаво се чувствувааш.
Боли да, ама него повеќе ќе го боли твојата среќа. Биди ссреќна што си го изгубила, такво ѓубре, не ти треба!
Секако дека е тешко,но ти наместо да покажуваш колку ти е тешко поради тоа,напротив смеј се и уживај,колку и да ти е тешко.Такво ѓубре не ти треба покрај тебе.Секако дека ќе најдеш некој што те заслужува и ќе ти биде мило што не си со тој идиот. Од вакви работи нема потреба.Остави го идиотот,еден ден ќе се освести,но доцна ќе биде. Колку да е тешко,знаеш,женски сме и ќе издржиме. Излези и забавувај се,заборави го и онака не е вреден воопшто да го збориш,а не пак да жалиш за него.
"Nedostaje mi naša ljubav mila, bez nje se život kruni uzalud. Nedostaješ mi ti kakva si bila, nedostajem i ja onako lud. Znam da vreme uvek uzme svoje i ne znam što bi nas poštedelo, al' meni eto ništa sem nas dvoje nije vredelo...“ http://www.youtube.com/watch?v=mfOBg65J1NY
Љубов јас веќе испланирав еве вака ќе изгледа ѕидот во нашата спална соба Со многу многуу заеднички слики од првата заедничка фотографија,и знаеш срцето ќе го направиме поголемо и ќе лепиме секогаш некоја нова слика ... преубаво изгледа и многу ќе сум среќна кога ваквото нешто ќе направиме заедно да изгледа прекрасно
Фала ти што постоиш,што си дел од мене,од мојот живот,моето минато,мојата сегашност,ако сака Господ мојата иднина.Фала ти што ми ги направи изминативе 6 години исполнети со љубов и сигурност.Те сакам
Дека секој ден мислам на него, дека сакам да го поминам целиот живот со него и би сакал да го изнагушкам најсилно што можам. Ах барем малце да има појма дека по цели денови мислам на него
Колку само ми недостигаш....поима немаш...тука само глупости,лицемерие,нервози,се се врти во круг бла бла,најтешкиот период од денот ми е кога дојде време за спиење...е тогаш да си ми тука...ама те чекам да си знаеш..само сакам времето да помине побрзо