Колку многу сакам сега да те слушнам, да ти кажам дека повеќе не сум лута, дека се е во ред, дека овие два дена ми беа долги и тешки.. Сепак нема да го направам тоа ќе чекам на тебе, да видам што сакаш ти и што ќе решиш..
Љубов моја! Би сакала да можам да те задржам до мене, во моите прегратки засекогаш. Но иако тоа не е можно, ти си во моето срце и таму ќе останеш засекогаш само ти. Знам дека денес ја виде љубовта во моите очи, но и болката која извира од мене и ме тера да плачам цел ден без да престанам. Денес седејќи до тебе само се молев да се случи чудо и да ми даде уште малку време со тебе, да застанат сите стрелки на часовниците, се да застане така во тој најубав миг. Да остане се така, јас и ти блиску, а твоите сини очи да сјаат до мене, да ме гледаат и да ме охрабруваат. Сакам да знаеш дека за тебе ќе издржам се. Те сакам најмногу!
Знаеш дека се плашам за нас тие имаат големо влијание врз тебе и тоа ме плаши Те сакам и ке те сакам јас нема да дозволам да ни се вметнат во средина,љубовта наша ке биде посилна ТАКА Да Си знаат
Те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам............
''Тој што ти се удвара откако ќе те освои, тој да го чуваш лепотице.'' Ме потсети на тебе оваа кога прочитав боже божее
Кога сакаш некого и имаш некој проблем можеш да го разрешиш и средиш.. ама ти изгледа бараш причина да ми раскинеш, ако е така не биди кукавица, почитувај го сето време поминато заедно и почитувај ме така што ке седнеш и ке ми кажеш дека више не иде, а не да наогаш разно разни причини.. не е лесно да му свртиш грб на човекот што го сакаш, ке се бориш да ги решиш проблемите, а не одма ајде не бива да раскинеме, а ти ако сакаш нема да ти биде толкул лесно да кажеш чао. ако додека не си сватил дека те сакам тогаш навистина не си заслужил да те сакам, ова ми е фала за се што направив за тебе? епа јас сум била најглупавата девојка.. И сеуште сум глупа што плачам за некој што не цени искрена и чиста љубов..
Зарем не забележуваш што всушност се случува или се правиш дека не гледаш, бидејќи тебе така ти одговара? До кога?
Ми се изгаси телефонот и трчав ко ненормална да стигнам дома да го уклучам да не си ми ѕвонел. ама ништо, колку голем инат си не е можно
Се би направила за тебе ,само да не ми се секираш и нервираш. Затоа сме заедно да си помагаме во секој момент да делиме и радости и тага ... твојот проблем е и мој проблем ,твоите грижи се и мои... Знаеш дека сум тука за се ! Само сакам да си ми здрави жив,среќен и насмеан секогаш ,се друго ќе се среди верувај