Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. marija1907

marija1907 Популарен член

ми фалиш.... а до пред 1 саат бевме заедно :D ги гледам нашите слики и полесно ми е :lol: :*

2. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Колку многу сакам сега да те слушнам, да ти кажам дека повеќе не сум лута, дека се е во ред, дека овие два дена ми беа долги и тешки.. Сепак нема да го направам тоа ќе чекам на тебе, да видам што сакаш ти и што ќе решиш..

3. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Носи се у три лепе..
    јас и ти завршваме тука. :hai:

4. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Љубов моја! Би сакала да можам да те задржам до мене, во моите прегратки засекогаш. Но иако тоа не е можно, ти си во моето срце и таму ќе останеш засекогаш само ти. Знам дека денес ја виде љубовта во моите очи, но и болката која извира од мене и ме тера да плачам цел ден без да престанам. Денес седејќи до тебе само се молев да се случи чудо и да ми даде уште малку време со тебе, да застанат сите стрелки на часовниците, се да застане така во тој најубав миг. Да остане се така, јас и ти блиску, а твоите сини очи да сјаат до мене, да ме гледаат и да ме охрабруваат. Сакам да знаеш дека за тебе ќе издржам се. Те сакам најмногу! :inlove: :l:

5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Знаеш дека се плашам за нас :( тие имаат големо влијание врз тебе :!: и тоа ме плаши :^)
    Те сакам и ке те сакам :!: јас нема да дозволам да ни се вметнат во средина,љубовта наша ке биде посилна :!: ТАКА Да Си знаат :^)

6. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Срце,те молам..знаеш дека е ова тешко за мене,немора да се чувствуваш и ти виновен. :worried:

ADOKI likes this.
  7. Anne15

Anne15 Истакнат член

Те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам те сакам............ :l: :l: :l: :l: :l:

8. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

''Тој што ти се удвара откако ќе те освои, тој да го чуваш лепотице.''

:D :D
    Ме потсети на тебе оваа кога прочитав :D боже божее

9. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Сеуште не сме завршиле со разговорот :!:

10. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Не е доволно само да ме сакаш на зборови.
    Дела, дела и дела!

crazylady, kala21, jagodka.18 and 3 others like this.
  11. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Кога сакаш некого и имаш некој проблем можеш да го разрешиш и средиш.. ама ти изгледа бараш причина да ми раскинеш, ако е така не биди кукавица, почитувај го сето време поминато заедно и почитувај ме така што ке седнеш и ке ми кажеш дека више не иде, а не да наогаш разно разни причини..

не е лесно да му свртиш грб на човекот што го сакаш, ке се бориш да ги решиш проблемите, а не одма ајде не бива да раскинеме, а ти ако сакаш нема да ти биде толкул лесно да кажеш чао.

ако додека не си сватил дека те сакам тогаш навистина не си заслужил да те сакам, ова ми е фала за се што направив за тебе? епа јас сум била најглупавата девојка..

И сеуште сум глупа што плачам за некој што не цени искрена и чиста љубов..

12. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Ме губиш зарем не гледаш? Внимавај!

13. littleflower

littleflower Популарен член

Зарем не забележуваш што всушност се случува или се правиш дека не гледаш, бидејќи тебе така ти одговара? До кога?

14. Tikvice

Tikvice Популарен член

Лесно ти е сега,слободен си мозес сто сакас да правис,ама ќе ме барас ти мене еден ден верувај :!:

15. vitomir

vitomir Нов член

Јас најдобрата веке ја имам.. :* :inlove: :l: :hug:

16. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Ми се изгаси телефонот и трчав ко ненормална да стигнам дома да го уклучам да не си ми ѕвонел. ама ништо, колку голем инат си не е можно :?:

17. Bile15

Bile15 Истакнат член

Многу те сакам љубов моја. :* :* :* :* :* :* :* :* :*

18. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Виде :!: е ми така да знаеш :* јас и ти и малата :) :inlove: ♡♥♡

19. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се би направила за тебе ,само да не ми се секираш и нервираш.
    Затоа сме заедно да си помагаме во секој момент да делиме и радости и тага ... твојот проблем е и мој проблем ,твоите грижи се и мои... Знаеш дека сум тука за се !
    Само сакам да си ми здрави жив,среќен и насмеан секогаш ,се друго ќе се среди верувај :*

20. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Знаев дека лутината нема да ни трае долго :wasntme: