како ли ке издржам јас со тебе другарче на венчавката на другарка ни? те молам кажи ми, веке ме полуде а ти Д душиче еднаш ме покани да се видиме те одбив ти моја покана си прифати да видиме кои сме што сме и така натака
..Затоа што ништо освен тебе во мојот живот не е толку мило суштество.. ..Затоа што само за тебе не ми пречи што подготвувам два различни видови на кафе.. ..Затоа што поради тебе се фаќам како читам рецепти и имам желба нешто да зготвам.. ..Затоа што и без шминка поради тебе се чувствувам како најубава.. ..Затоа што можам да лежам без тебе со часови без да прозборам ништо... ..Затоа што си коктел на убав парфем,на свеж омекнувач,на страст,на искреност,на инспирација.. Затоа што сме две различни страни кои секој ден се повеќе и повеќе се прилагодуваат еден на друг. Затоа што заедно гледаме и размислуваме за иднината. Затоа што не сакаш ништо да ми недостига и ми го даваш сопственото па макар да е извадено и од твојата уста. Затоа..ти припаѓам. Те љубам.
Едвај чекам да одиме на одмор. Едвај! Само така ќе можам да се опуштам и да се посветам целосно кон тебе. Уште малце љубов. Само уште малце..
Каде си бе душо?Па цел ден мислам на тебе,почнав да се нервирам веќе.Ајде веќе,појави се. И не заборавај те сакам!
Љубов моја! Среќна сум што те видов денес, некако знаев дека ќе бидеш таму! Ми го разубави денот. Секој ден со тебе за мене е најубав, а без тебе ми е кошмар. Остани со мене. Ќе те чекам колку и да треба. Те сакам најмногу!
Се обидувам да анализирам, ама дефинитивно потешка енигма си и од женскиот род, или па јас сум многу глупа па не сум те проучила како што треба сите овие години.. Бар сето тоа не држеше во живот, бар тоа.. Не знам, не знам како ќе пројдам преку ова. Веројатно овде ќе прекине се. Нема да биде исто, никогаш повеќе..
Не те заслужувам искрено, премногу си добар за мене, а ти заслужуваш некоја што ќе те сака и цени. Ми значиш многу, ама сепак мислам дека нема да можам да те засакам.
i've become master at breaking my own heart with simple thoughts dreams, and hopes that are impossible to acheive things i'll never accomplish places, i'll never go and people i'll never be able to love because my mind holds me back and it makes me sad and frustrated Do you even still think about me?
Алооо бρе не зјапај во тел жена лежи до тебе,не за џабе малиот спие во κρеветчето.Погледни на лево баρем со левото оκо да ме видиш бањата,сρедена,намиρисана цело маало сеа миρиса на чисто,а ти зјапаш во тел.Ај што не ти теκнува на онаа ρаб не ти теκнува.Утρе те носам на доκтоρ за уво нос и гρло да ти го пρегледа тоа носот дали ти ρаб или да ти го сκρшам за да пρоρаботи!
Среќен ти роденден, Не знам ни кај си, ни дали си сам ни дали си со некоја, само сакам да знајш дека не те заборајв... Ова го пишам тука оти немам шанси ништо в лице да ти кажам, Среќно нека ти е кај и да си ! Ме скрши дете, буквално ама!
Јас само сакам да знам што ти бев...дали некогаш ти значев Спојлер Велат ако вистински сакаш некого ќе посакаш тој да биде среќен ама јас искрено ти посакувам да осетиш како е кога те боли срцето и душата,можеби тогаш ќе ме разбереш
Нема несто сто не ме потсеќа на тебе,дусава ми ја параат спомените,вчера поминав од местото кај сто често седевме,и се запрасав ќе те видат ли очиве пак таму
Ти имаш нешто најубаво нешто најпрекрасно нешто најшармантно нешто што другите го немаат. Ти имаш ДУША...
Знам дека и тебе не ти е сеедно. Знам дека понекогаш ќе помислиш на мене и ќе се запрашаш што се можевме... Касно е за некои работи, а јас не сум виновна за тоа како што велиш ти. Искрено ти посакувам среќа иако потајно посакувам таа среќа да ја делиш со мене ама животот продолжува. Се најдобро!