Така, така...ќе ме бараш. Можам јас и без тебе ама ти некако се навикна на мене. Не си создавај проблеми и не ме мешај мене во нив. Ете толку!
Се вртиме во круг повторно исто и повторно исто...јас цело време тагувам поради тоа што не сме заедно поради глупости,затоа што јас ништо немам направено а ти пак по твое и по твое.Па не знам повеќе што да правам не ми оставаш избор,ако пред некоја ден се мислев дали да продолжам со тебе или прекинам,сега зе одлучив за второво.Морам да ја најдам таа сила која ќе ме отргне од тебе.Можеби ме сакаш не знам,али овај твој инат,ова твое своеглавост ме убиват.Те жалев,те барав да ми се вратиш изминативе дена ми недостигаше и затоа ти се јавив а ти што направи од мене.
Срце мое, можеби и тебе ти го расипав денот и жал ми е, ама знаеш дека ми е тешко деновиве и дека сум многу чувствителна, а ти си тој на кој што можам да му кажам се и да ме разбере. Секогаш сме тука еден за друг. Мисли на вчерашниот ден кога разговаравме на сите теми и се смеевме како мали деца, занемари го овој, ќе помине.
Ееееееее сонце грее а јас не сум до тебе мечкариште иначе убаво би било кога би било да сме јас и ти како ова рекламата од Дормео
Душо,аман бе,како не се измори да шеташ толку низ мисливе мои. Те мислам постојано,а знам дека го знаеш тоа. Најважно од се,јас те сакам тебе. Се чувствувам сигурно во твојата прегратка.Да,во твојата прегратка ми одат солзи на очи,но од среќа душо. Чувствувам дека ги имаш истите чувства,не ми требаат мене многу зборови за да ја почувствувам твојата љубов,уствари не ми требаат никакви зборови. Ми требаш,те сакам,те сакам покрај мене,не можам јас да живеам без тебе. Добра ноќ сонце мое најубаво.
Ти благодарам што ми помогна во одлуката за мојата иднина..без тебе.Да се одлучев сама така сега ќе се мислев дали се одлучив правилно.Ме чуди што не ми беше многу тешко од кога си замина, но тебе ти беше и до некаде сам си крив..јас немам ништо со тоа.Сакав само на кратко да ти кажам дека кај мене е се на најдобар пат од школо до друштво.За крај сакам само да ти речам не прави ништо од инает, знам дека си таков.Што и да правиш прави го со љубов и сети се по некогаш на мене .. на нас.Само ако те видам со некое кур***е на улица има да ја отерам кај што не треба, затоа што не се таквите за тебе. Сега за сега толку ако има нешто ќе ти пишам пак
Иако со тешко срце морам да ти признаам дека твојата одлука е правилна! Што ќе беше со моите чувства после таа ноќ? Ќе се заљубев во тебе а немаше никакви шанси да бидеме заедно, за жал. Со твојата одлука ми до поштеди и заштити срцето и душата. Чудно е што еден дел од мене ти е благодарен што не ме фрли во грев, што не ми дозволи да одам против моите ставови а има и друг дел што незнае за Бог и суд и што слепо сака да биде со тебе без разлика на се. Се ми е многу испомешано во главава Тоа беше последна шанса да бидеме заедно, знаеше и ти, зошто ме одби кога ти се допаѓам? Помислуваш некогаш како ќе поминеше таа ноќ ако дозволеше ти да се случи? Јас многупати ја замислував ..... кула од карти.... А којзнае како ќе беше.... никогаш нема да дознаеме Јас дури и си помислувам можеби да се запознаевме порано.... ќе беше човекот на мојот живот! Страв ми е само што ќе помислам на ова последново Ти дојде во мојот живот сосема непотребно, незнам ни од каде се појави.... зошто дојде, велат се се случува со причина .... но ова нашево ептен ми нема логика. Во бунила сум ептен.... се анализирам зошто се роди оваа страст кон тебе? јас имам некој друг исто како и ти .... би требало кон нив да се посветиме а не вака.... Чекам да помине време и да се оладам кон тебе, чекам да дојде времето кога нема да треперам штом некој те спомне....Уф ама е тешко а мислев дека сум ги надраснала овие работи Ако некогаш (читај никогаш ) животот пак ни ги помеша коцките и не стави во слична ситуација како таа тогаш мислам дека не би имала храброст да го направам тоа, никогаш повеќе нема да бидам толку храбра... не се надевај дека некогаш пак ќе ги слушнеш тие зборови од мене.... не дека нема да сакам туку дека знам оти после тоа ќе ме оставиш сама да се носам со тоа и ќе те нема! И да, после се за мене си само кукавица! Имаш страв колку 10 мали девојчиња од баба рога заедно
Добро бе зашто ми праќаш у инбох Како после нас коа ти си тој што не беше спремен за врска, ти избра да одиш во Америка наместо да бидеш со мене , па слободно... зарем очекуваш да правам шпанска серија од тоа како неможеме да бидеме заедно оти ти “мораш“ да си одиш или да те чекам тука 5години...не верувај дека нема иако и без да ти кажам знаеш дека ми го скрши срцето, беше првиот кој ми значеше ама тоа е што е среќен пат!
Кога ке имаш ќерка некој ден и вака некој да и прави исто како ти на мене што ми правиш ке видиш колку боли... Се трудам, многу се трудам да сватам што се случува со тебе? ме сакаш или само се правиш дека ме сакаш? глумиш? или искрен си? или пак сега си сигурен дека те сакам и дека се ке направам за тебе па уживаш да ме нервираш и да ме гледаш како плачам? Ме полудуваш, немаш срце и немаш појма колку се долги ноќите кога од болка не можеш да се излечиш, немаш на кого да се потпреш и немаш со кого да споделиш.. Сваќам.. ова ми е фала за тоа што се сакам како луда