Не сакам да излегуваш вечерва сам!! ЈАСНО! Ме фати мо*чан ПМС и менувам расположение со брзина на светлина. Сакам да си до мене и да ме скротиш со твоите топли прегратки. Само прегрни ме, ако не, барем држи ме за рака, доволно ми е.
Да, всушност сакам да сум со тебе! И да, ги мразам овие 2 недели како не можам да те видам. Ти си тоа што одамна ми требаше, се вклопи во сите мои стандарди. Знаеш да бидеш невозможен! А толку ми требаш....
.... будно го следам секое твое движење.Доцна навечер , којзнае можеби и совеста не те притиска , безгрижно спиеш . Незабележително ти ги бројам воздишките , чекорите..како сенка те следам.Пред да биде предоцна..ќе те заинтригирам да знаеш , внимателно нишанам кон метата , спремна да се предадам на моментот кога ќе дојде време , подготвеноста не штети, освен во токсична доза.Внимавам , не претерувам се е во мене , никогаш помеѓу нас. Опушти се, малку љубов нема да боли
Мака ми е кога си одиш дома. Посебно сега, така ми требаш да би дошла таму кога би имала со што. Знам дека и ти се кааеш што си отиде, но се тешам и тебе те тешам дека за два дена пак ќе дојдеш. Ах, кога би можела сега да заспијам и да се разбудам во недела, во твојата прегратка. Те сакам губре!
Poljubi me i budi tu ... nek srce lupa kao da je prvi put ... Ostani ... Zagrli me kako djete ... kad sva si ljubav moja samo ti ... ostani ... da me cuvas kada zaspu andzeli .... Па ај нека ни се множат месеците годинките и се остало теле едно смотано ... Те сакам
Сакам да јадеме сладолед на ова убаво време, сакам да шеткаме низ парк, да те бакнувам и да те мирисам... Мирисаш на Љубов
Те сакам, најубав, најмил, најумен, нај-мој! Сакам да го шетаме кучето, да си седнеме на клупа и да си муабетиме гледајќи во езерото. Дојди!
Ми недостигаш...секоја минута секоја секунда мислам на тебе иако не сум до тебе моето срце е секогаш покрај тебе ... фала ти што постоиш ако не беше ти- ќе требаше да те измислам едвај чекам да дојде 16ти и да бидеме цел ден заедно Те сакам сонценце
Искористи го времево, иако работиш, барем сонцето те гали. Ми недостигаш да ти го слушнам гласот, но ќе се стрпам до 4,5
Why you're looking like that??? I'm burning like fire , I wanna be higher YOU'RE DRIVING ME CRAZY , YOU'RE LOOKING AMAZING