Има моменти кога штом наидам на некој податок од тебе(а,најчесто е слика или објава од порано) ја исклучувам автоматски,а потоа некое време мислам на тебе. Има денови кога воопшто не ни помислувам на тебе. А,има минути кога за влакно,ќе ти пишев. Утка.
Baby face, знам дека уште е рано за многу работи. Не сакам да планирам ништо пред време. Само сакам секоја вечер да ни биде како оваа тоа ќе ми биде доволно. Слатко најубаво си ми ти
Морам да ставам крај на се.На тебе и на нас.И песнава ме потсетува на тебе.Всушност,се ме потсетува на тебе.Но,заврши се готово е.Збогум.. www.youtube.com/watch?v=TrcVAEHSgDw
Знам дека тешко ги изговарам зборовите што сакаш да ги слушнеш,ама тоа не значи дека тие не се кријат во моето срце.
Требаше да направиме план. Долгорочен и стабилен. И на крај, требаше да те замолам да ми ветиш дека никогаш повторно нема да си заминеш. Или барем да ме однесеш онаму каде што тргна. http://www.crnobelo.com/zabava/evergrin ... s=og.likes
And I need you now tonight And I need you more than ever And if you only hold me tight We'll be holding on forever And we'll only be making it right 'Cause we'll never be wrong together We can take it to the end of the line Your love is like a shadow on me all of the time I don't know what to do and I'm always in the dark We're living in a powder keg and giving off sparks..
Зошто не си признаваш дека си сменет? И зошто си сменет? Ми фали тоа, да ми пишеш, да си позборуваме, се би дала за пропуштен повик или порака од тебе. Откако те видов на мотор, по секој мотор се вртам, откако ми свирна, на секој сврика се вртам. Ајде јави ми се вечер, сакам да те видам...
Сега знам што е љубов. Да те имам секој миг во главава и срцето, да копнеам по твоите бакнежи и милувања.
абе дечко за што ме сметаш мене ти кај те видов кај се запустив-одамна те немав видено И по погледот и по боди ленгвиџ ти се познава што сакаш и уште ти пишав-леле мајко што ми требаше ова што не те префрлат што подалеку од тука да те заборавам конечно АМАН
Благодарам што ми ја подари најубавата вечер во мојов живот. Жалам единсствево поради тоа што ќе биде единствена а знам мора така да биде. И да отидеме во друг универзум нашите светови е невозможно да се спојат во нешто лигитимно и разумно.... Се залажувам дека ќе помине оваа занасеност и се плашам дека далечинава се повеќе ме тера да мислам на тебе.... Оф леле.... колку е само невозможно да бидеме ти и јас "Ние" Што да сторам за да згаснат овие чувства?
Денес цел ден те мислев. И знаеш што? Почнувам да се плашам од интензитетот на чувствата што ми се раѓаат за тебе. Премногу е рано убав