1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.507
    Допаѓања:
    35.187
    Недостајеш..

2. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Само биди ти до мене.
    А,јас нема да те пуштам никогаш,повторно.
    Ќе те гушкам,ќе бидам залепена до тебе.
    Баш како во гифтов.

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Ти си будала бе!

Ама и јас :)

Две будали во еден свет се таман... Знам :)

4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.115
    Има нешто волшебно во тебе што ме привлекува.

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  5. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Fuck you! :swear:

6. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.507
    Допаѓања:
    35.187
    Конечно ќе те видам душо моја :sun:

7. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    Си станал тоа што најмногу не сакав, љубоморен и не заинтересиран.

8. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    I love you more than words can say! [​IMG]

9. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.319
    Допаѓања:
    92.199
    Што ми е ? Сеедно ми е се ... ах ги мразам овие вакви моменти :worried:
    Не јас не сум оваа , а ни ти ...работата те убива те изморува,проблемите остануваат без решение а далечината го прави своето во вакви моменти :(
    Не се откажувам љубов нашата љубов е голема и нема да дозволам ваквите моменти да влијаат негативно на нас ,те сакам знаеш !

10. Plejg

Plejg Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    5
    Ми недостигаш ужасно ми недостигаш.... Ми недостигаш да си крај мене јас да сум крај тебе заедно двата на едно место... Мака ми е од мислење на сите проблеми и сите препреки...Ми недостигаш најмногу :(

11. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Нема потреба јас да ти бидам на прво место, не сакам, само се надевам син ти ќе ти биде на прво место понатаму. Зашто ако не е......ќе имаш проблем. Голем. Огромен. Не сакаш ни да претпоставиш што ќе те задеси.

12. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    И болката за тебе ми е разиграна и весела, исто како тебе.

13. SiMpAtIcNaTa

SiMpAtIcNaTa Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    1.742
    Преубаво си поминав синоќе убав мој. Фала ти :*

14. lolanomnom

lolanomnom Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    2.324
    Сонце мое, секретарки во кола после работа не се возат без да обавестиш женска за тоа, ама ако трај си прај си ти си знаеш :inlove:

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  15. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Фалааа што се појавииииии :D :D :D :D

На Dog-lover и Lovely93 им се допаѓа ова.
  16. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    2.021
    Допаѓања:
    14.425
    Грмотевици.... знам мораше да ги сакаме и двајцата како се друго... зошто тоа сме ние два силни облака, кои за миг се судрија, креирајќи ја најсилната, најискрената љубовна грмотевица, која целосно го осветли мојот свет, го промени за миг... па сега уште повеќе ги љубам грмотевиците, секавиците, дождовите со кои може да плачам на секоја улица на која не те љубам...
    Грмотевици, околу нас, пороен дожд, а ние само молкум, кришум се гледаме од прозорците, плашејќи да не се „видиме“, да не си покажеме колку си значиме, колку ги сакаме тие грмотевици, колку се сакаме... зарем ќе ја оставиме оваа грмотевица не зачинета од нашиот инает, нашата гордост и тврдоглавост? Зарем нејзината светлост смее да ја осветли слабоста која ја имаме еден пред друг?
    И да, тие ме потсетија дека како гром судбината не спржи и не спои...но не не уби... ќе не убијат овие проголтани солзи знам, овие некажани зборови, не ставената рака на срцево, кое време е да дознаеш како бие кога си тука, кога за миг верува дека си само мој...ќе не убијат туѓите раце по кожата, туѓите погледи и она нивното „те сакам“ кое како оков не врзало, некаде....
    Од тебе ден мислам громови фрчат во зима и пролет...фрчат во секој твој поглед, во секоја секунда мината без тебе...
    Громови секој ден сокриени во твојата насмевка ме уверуваат дека само ти можеш да ме заведиш одново секој миг... само ти можеш да ме наведиш да го направам се она што потајно сум го сакала....
    Бројам и јас секунди со овие громови знаеш ли? Секунди во кои болката за тебе прави срцето да ми чука забрзано, крвта да ми зоврива... Громови ми ја горат душата во тие секунди кога чекам и најмал абер од тебе, кога те молам како Бог да се сетиш на мене...
    Ги бројам и секавиците во очиве што како солзи се скриле... ги бројам и клетвите што ти ги праќам секоја ноќ, во која одново и одново сфаќам колку веќе не можам да бидам среќна со никој...
    Громови од прашања :„каде одлета со умот ма“.... ме будат од сон, кога ме опкружуваат сите оние кои не се налик на тебе... со кои не можам да се смеам гласно како гром, со кои не можам да плачам додека бакнувам ...кои не знаат дека само еден твој збор може да ме земе од нив....
    И уште не ме плашат грмотевиците, ниту громовите оние најстрашни... Не ме плаши ниту калта која ќе морам да ја минам од дождовите кои би ги донесол во мојот живот ти...важно е да знам дека ме чекаш таму некаде, па како пустиник, бестрашна, вооружена само со твојата љубов, охрабрена од твоите очи, ќе трагам по оазата.... далеку од овие дождови, од оваа животна кал...
    Тие не може ниту да се порамнат со стравот дека еден ден нема да сакаш да ме допреш, дека нема да сакаш да ме гушнеш, дека нема да украдам еден здив твој, да го земам на усниве и да го носам со себе цел ден...
    Те стигнуваат ли тебе овие мои грмотевици??? Те стигнува ли барем за миг болката во срцето??? Се прашуваш ли чиј живот осветлувам како грмотевица јас во тој миг??? Ти навираат ли дождливи облаци во очите? Посакуваш ли ненадејно како црн облак да ги истуриш сите свои зборови врз мене, да ме погодиш како гром, по којзнае кој пат да ме осветлиш со солзи, да ме покриеш со темнината на невозможното?
    А мене што ми останува од громовиве кои ми ја распараа душава??? Твојот глас како грмотевица без ехо, светлината на допирот кој е толку нежен, а сепак толку далечен, стравот во срцево од блесокот на овие грмотевици, виножитото кое се јавува во миговите кога те бакнувам, додека пороен дожд тече од очиве и кои само ми потврдуваат: уште те љубам, како никого, како никогаш...

Прикачени фајлови:

17. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    251
    Ми ја разубави вечерва,фала ти :*

18. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.636
    Допаѓања:
    13.336
    Потребна ми е твојата гушка. :hug: Ми фалиш многу. Ајде нека поминат овие неколку дена, па ќе можеме да уживаме после :) Те обожавам љубов моја! :inlove:

19. unique7

unique7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2014
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    153
    Фала ти што постоиш,без тебе неможела и не би знаела што да правам... :l:

20. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на: