Да беше некоја друга до сега сто пати ќе ставеше крај почнувам полека да губам трпение, да се откажувам...
Ти кажав еднаш дека ќе дојде ден кога можеби ќе ти бидам благодарна што ме оставаш, и дека можеби тоа е најдоброто нешто што може да ми се случи. Проклето многу сакам да ти вриснам во лицето дека дојде тој ден.
Ајде нека поминат овие матурските, да се видиме на раат. Аман ми се вика веќе, секоја ден по 2-3 матурски.
Да знаеш за тебе ќе си поминам преку гордоста и ќе се потрудам за нас. Сакам да те задржам, со тебе се чувствувам слободна да лебдам без да паднам. Остани ваков ист како сега.
Конечно се средија работите,јас и ти повторно заедно и се остана исто ништо не се сменило. Ми олесна,конечно сум целосна и среќна како претходно. Жал ми е што не им успеа да не разделат дефинитивно,џабе им беа изедените г*мна. Те сакаааам !
It's down on me Yeah I got to tell you one thing It's been on my mind Boy,I gotta say We're partners in crime You got that certain something...
Зошто се смени? И двацата го сменивме изгледот, ама јас зборувам за карактерот... Јас останав иста, истата будала заљубена во тебе. Ми фалат разговорите со тебе... а највеќе од се ми фали начинот на кој ме гледаше!
Единствен мој,како тебе нема и нема да најдам,мноооогу те сакам и пресреќна сум што те имам и што конечно најдов некој каков што барав.
Никој не може да ми каже дека не знам што е љубов поради тоа што имам само 15 години..затоа што јас почнав да се плашам од интензитетот на љубовта која ја чувствувам кон тебе.
Љубовта и не прави да се однесуваме како мали деца. Он топик: Сеуште мирисам на тебе, со мерак ќе си спијам сега.... Добра ноќ срце.
И тишинава премногу боли. И собава е мала и празна. И на срцево му студи. Ајде, изусти нешто пред потонување..
Понекогаш треба да се дистанцираш за да видиш што ти е важно и кому си ти важен. Понекогаш потребно е работите да се расклопат за да се склопат на правилен начин, затоа што не се е погрешно. Понекогаш ти е потребна свежа перспектива и самотија за да осетиш кој бил тука за тебе. Понекогаш е потребен нов почеток, за да се вратат истите чувства, дури и поинтензивни. Некогаш требаше да останеме само ЈАС и само ТИ, за повторно да бидеме јас и ти. Сега сме ние, а НИЕ е она што ми е потребно. Зашто никогаш не би се замислила јас со некој друг. Зашто никој не е ти. Колку ќе траеме никој не знае, јас би оставила така, само да биде, за понатаму тогаш ќе му ја мислиме. И онака врската ни почна, ни течеше и ни остана на таа филозофија. Лет ит би...