Ми фалиш,премногу ми фалиш.Сакам да си сега покрај мене,и да пробаме уште еднаш можи овај пат ќе успеј.. Те сакам повеќе од се
Тоа се мои здивови што здивам јаска за тебе а пусто ќе изгорам јас крај тебе. http://www.youtube.com/watch?v=OWMIw46NGMY
Срцево ми се крши, кога те гледам тажен и разочаран. И самиот си знаеш дека некои личности едноставно не се менуваат. Какви се родиле, такви и ќе си умрат. Ќе помине и ова, ќе дојдат убави денови. Само дај му време на времево. Тука сум со тебе, во секој момент, во секоја секунда.. Те љубам до бескрај! Те гушкам најсилно.
Секој момент поминат со тебе ми е убав. Сакам секогаш да бидеме вака среќни и насмеани бебе мое. Едвај чекам да те видам утре
Секој поминат момент со тебе е мој најпрекрасен момент. Пишувам од почеток...личност што ми го зеде срцето од првиот поглед, што ме освои со најпрекрасната насмевка која ја имав некогаш видено. Од тогаш, од тој ден на првото кафе, првата прегратка и првиот бакнеж мојот живот беше променет! Се појави личност за која би мечтаел секој жив човек на планетата.. некој кој ќе те разбира и без да му зборуваш, кој ќе ти подари внимание и љубов каква што има еднаш во 100 години. Секоја ноќ и секое утро се заблагодарувам што влезе во мојот живот. Што знаеш како да ме насмееш кога најмалку сум во таа состојба, што ме поднесуваш и во моментите кога сум неподнослива лигла, што кога ми треба најискрен совет и најискрено мислење го добивам од тебе и го прифаќам, а од секој друг ми е навреда. Четири најпрекрасни месеци во мојот живот, месеци кога сфатив како е да бидеш среќен, заљубен и важен за друга личност, исто колку што е и таа за тебе. Со секоја наша кавга, верувај.. само сфакјам дека не можам и не сакам без тебе, дека те сакам уште повеќе. Најголем благослов на некој што би му го дала во животот е да има личност до себе како што те имам јас до мене. За секој проблем да имаат слушател и за секоја солза некој кој ќе ја претвори во насмевка. Денот кога ќе те загубам ( што не сакам никогаш да се случи) ќе биде денот кога оваа ЈАС што сум сега.. ќе исчезне во целост. Бескрајно многу сум ти благодарна за секоја насмевка, прегратка и најсладок бакнеж пред други, за секоја прошетка низ паркот и улиците, за секој бакнеж на чело. Никогаш не заборавај дека ти си причината што една личност секоја ноќ легнува со насмевка на лицето и се буди со истата таа. ТИ СИ МОЕ СЕ! ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ. To the moon and back, you know honey
Незнам со што заслужив така да се однесуваш со мене??? Се што правев за нас го правев од срце и без ниту секунда да се помислам али тоа е тоа. Верувам дека ќе размислиш убаво и дека сето ова ќе го преминеме еден ден. Нема да ти барам ни извинување ни ништо... ТЕ САКАМ ПРЕМНОГУ И МНОГУ МИ НЕДОСТИГАШ!!
Филмот ''Annie Hall'' ме потсеќа на нас. На тоа како се изгубивме,како полека минува повеќе од година. На тоа како зборевме за се,како се имавме,а сега нема ни точка меѓу нас. Скоро секогаш имам чувство дека јас сум Алви,а ти Ени. Што ако јас сум машкото,а ти девојката. Јас раскажувам,а ти којзнае каде си. Ако. Нека ми биде.
Не знаеш колку среќна ме направи повикот од тебе. На добар пат сме, така и да остане Ааа и да знаеш, колку си убав во белата кошула, сакам да пуштам канџи и да ти се закачам и цел ден да ме носиш Да се претворам во дух и по цели денови само да те гледам.