Неможам да не те видам. Живеам само од помислата дека ќе дојдеш ќе ми се насмевнеш и ќе ме гушнеш Невозможно е како брзо лета времето со тебе. Три саати изгледаат како три минути. И миговите со тебе засекогаш да траат малку е... Те сакам
Значи ако сакаш можиш да ги средиш сите работи не можам ти е изговор и страв да се соочиш со проблемите Подобро да молчам и да чекам подобро денови отколку да се расправам, објаснувам, разјаснувам - ова е твоето размислување за секој проблем.. Почнувам да губам трение.. превземи нешто Проблемите не се решаваат туркајќи ги под тепих
До мојот бивши Абе глупаку до вчера не се лигавеше како некоја пи*ка бе на фб на моб и незнам каде?ти беше тој што молеше по 3 години да се видиме,ти се лигаеше дека ти недостигам ти ме бараше под дрво и камен кога конечно решив да му савам крај на врската иако мислеше дека нема да имам мади*а тоа никогаш да го направам,ама го направив се немавме видено толку години ама уште го памтеше мојот мирис и сакаше да ме видиш ти ти ти,и сега ти пишав една порака од општа култура а ништо во врска со нас и одма најде мене да ми се курчиш бе? па уште демек женска си фатил,па кој те тркала бе глупаку?кој те праша?па уште арогантно ми се понашаш а зошто?море гонисе онаму со се све и само да си се осмелил уште еднаш да ми пишиш или како сељо да ми се испонашаш сељак...
I can't stop the feeling I've been this way before But, with you I've found the key To open any door I can feel my love for you Growing stronger day by day..
Ти никогаш нема да бидеш мој, како што јас сакам. Мило ми е што си искрен со мене, за да знам на што сум, да знам што можам да очекувам. Ќе се држам одреден период на дистанца, ќе оладам малку. Мислам дека нема да можам да го преживеам уште еднаш тоа што ми се случи претходно. Се осеќам како да те изгубив, а всушност никогаш не те ни имав целосно. Извини бебе
And I don't have fond desires And I don't have happy hours I don't have anything Since I don't have you.
Јас сум тука ти не си до мене секоја моја мисла е упатена кон тебе. Двајцата ние во различни градови но со единствена желба…Пред да те сретнам тебе најчесто ги гледав ѕвездите како паѓаат и си замислував желби но кога си до мене во моите прегратки сите желби ми се исполнуваа...Тој 14 Фебруари е магичен за мене, тој е денот кога прв пат те запознав, можи и затоа нашата љубов е толку голема, а денес е денот кога поминаа 3 месеци од нашата прва средба од она кога сме момче и девојка, имавме и подеми и падови малку поминати заеднички моменти по бројка но но не и по емоции. Многу сум среќен што сме заедно затоа што во денешно време е голема среќа љубовта да ти е возвратена. Ми се чини цел мој живот ќе те сакам ќе се сакаме. Ако не биде така ако некој некогаш ја сруши нашата среќа ако не сме повеќе заедно верувај ќе те сакам засекогаш и никогаш повеќе нема да се заљубам... https://www.youtube.com/watch?v=hpzT6Wq6pKY
Зошто мора нашата иднина да зависи од другите , до кога ќе чекаме да дојдат подобри времиња за нас? Се уморив
Многу сум возбудена од тоа што ми го кажа вечерва злато, како да ќе се случи уште утре. Ете таква сум.... Имај слатки сништа, ќе имам и јас ако успеам во скоро време да заспијам. Те сакам.