Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Не знам и дали воопшто го сфати сериозно нашиот крај. А треба.
    Не сакам да бидам со некој што ме навредува, не сакам да бидам со некој што не го болат моите солзи, не сакам да бидам со НЕКОЈ што ми направил некаква услуга, и потоа цел живот да ми го спомнува тоа.

Срамота е тоа и да се изговори, стварно , уживам кога сум му помогнала некому со самата помисла што го направило тоа среќен, и нема шанси после да му речам "да не бев јас, да не бев јас..." Камоли на блиска личност. Ма иди бежи, чим отсега тоа го правиш, замисли во брак да завршам со човек како тебе?? Со тебе??? :x
    Пиши пропало, ќе гледам како сите мажи ги гледаат жените како принцези, со прст да не мрднат, а јас ќе патам и тајно ќе плачам и ќе се каам за сторената грешка. Зошто тебе ништо не те менува.
    Исто како еднаш кога јасно до знаење си даде дека си газда на куќата и дека треба вака и вака да се однесувам. Хм, многу си правел пријатно да ти се чувствува гостинот дома, и тоа гостинот = женска. Сега да сум, во истиот момент си заминувам и повеќе не стапнувам таму.
    Прво се жалеше на бившата која премногу те гушела, после тоа се жалиш на незаинтересираност. (што воопшто не е точно.)
    Дали еднаш само , барем еднаш си се запрашал да не е до тебе проблемот и коренски да се смениш?
    Научен си со лесно да добиваш се, да се трча по тебе, а малку ти да се помачиш никако.
    Вакви навреди и вакви повредувања не сум почувствувала од никого, колку само се излажав на почетокот кога имав сосема поинаква слика за тебе.
    Нормално, тогаш се покажа во најдобро светло, подоцна се потруди во најдобро светло да се истакнеш како мачо мен. :muscle: 8)
    Ухх не сакам ни само да помислам на работите што ми ги изнакажа, уште толку се полнам со гнев и бес и одбивноста станува поголема. Нема да ги заборавам, и да сакам не можам!
    Па и уште накурчено ми пишува, така секако ќе ме вратиш, мхм.
    Сакаш да правиш што ти душа сака, а тебе не смее ништо да ти се направи? Мало морген.
    Имаш толку за менување во себе, што треба можеби години да поминат за да бидеш барем малку поинаков од ова што си сега. Затоа почни си со време, животот е краток.
    Искрено, немам што да изгубам. Со тебе добивам нервози, стрес, патење, навреди..
    Ми треба почит, љубов, среќа, страст, заштита...
    А и стварно не те разбирам. Зошто велиш дека ме сакаш, кога ја сум бесчувствителна, себична, без срце, ваква таква. Ако го мислиш тоа за мене, како може да си вљубен во таква личност? :^)

И уште нешто би ти кажала најискрено и од душа.
    Не знаеш што изгуби, ама тоа ќе го сфатиш тогаш кога нема да го пронајдеш истово, а ќе го бараш.
    И го знаеш тоа.
    https://www.youtube.com/watch?v=RCX-mPstrPU 06:40

2. mime87

mime87 Популарен член

Што ми вредат 1000 погледи 1000 бакнежи 1000 прегратки кога ги немам твоите не ми значат ништо ;( иако многу ми недостигаш нема никогаш ова да го дознајш...
    Знам дека сакаше да бидиме пак заедно но не се потруди можеби доволно можеби и јас претерав како и да е сега ти си покрај друга тоа е тоа...

3. SweetChild

SweetChild Популарен член

Абе теле едно..

diamonds.in.the.sky likes this.
  4. fificaaa

fificaaa Истакнат член

На овој датум пред 1 година јас и ти се запознавме... Прво си помислив - " Зашто овој не ме остави на раат да си пијам кафе? ". А сеа си помислувам - " Зашто овој ме остави? ". Жал ми е што не ни успеа иако многу се трудев :( . Како и да е мило ми е што те запознав ,иако многу ме повреди од тебе научив да не верувам во луѓето. Се надевам дека ќе го добиеш тоа што го бараше во мене... И П.с. Многу те сакав и никогаш не ни помислив да те изневерам иако не ми веруваше , за мене постоеше еден човек на светов а тоа беше ТИ!!!

5. lovemme

lovemme Форумски идол

Те сакам...

6. MadeToLove

MadeToLove Активен член

Не сакам никогаш да прекине нашево.
    Те љубам.

7. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Ти, мирно спиј. Ќе се сретнеме во некој сон.

8. ana-girl

ana-girl Популарен член

Би сакала барем 5 дена да поминиме сами заедно ова лето. Не барам луксуз, ручек во екслузивни ресторани и слично, само 5 дена со тебе , во најобична соба , близу некоја плажа. Да си поминуваме најубо, да ме будиш секое утро со бакнеж , најубавото нескафе кое го правиш и таа твоја невина насмевка, да си ги правиме нашите најобични т.н. специјалитети и да уживаме заедно секојдневно.
    Но , да. Ја знам и ситуацијата и на твоите , и на моите, финансиите периодов некако на двата ни се лоша страна, па би се задоволиле и еден ден во Охрид само наш.

И тоа што те имам покрај себе ми е доволно па макар и во Битола. :$

9. SweetChild

SweetChild Популарен член

Can you see the prisoner in my eyes?

10. homealone

homealone Популарен член

Знам дека ме скаш и јас тебе те сакам но свати едноставно неможеме да бидеме заедно патиштата одамна ни се разделија .......

11. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Љубов моја! Среќна сум што денес беше тука, не можам да издржам без тебе. Ти ги обожавам сините очи! Се надевам дека следната недела ќе имаме можност и да разговараме, ми фали твојот глас, колку и строго да звучи! Те сакам најмногу! :inlove: :l:

12. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

До Септември освести се и после те зимам за жена . Значи рокот ти е до тогаш ... и без коментаришање :P

kala21, mime87 and Umbrella22 like this.
  13. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се што ми фалеше изминатиов период, вечерва ми го надокнади. Со толку мали нешта знаеш да ме расположиш, да ме изнасмееш од душа и на крај секако да ме изгњавиш како што си знаеш. :D Ахх, те обожавам! :* :inlove:

14. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Спојка невидена :D :*

15. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Пуста навика, само од тоа беше со мене, никогаш и не ни беше љубов.
    Сега јасно ми е се.
    Ноќта е предолга за размислување и да се сфатат некои работи.
    Дали досега носев :geek: ??
    Да беше вљубен ќе знаеше што е борба, вака, не труди се залудно.
    Со сила, не е тоа тоа.

16. donna.17

donna.17 Популарен член

Неможеш ни да си претпоставиш какво изненадување те чека за роденденот :inlove:

17. IvanovskaM

IvanovskaM Истакнат член

Абе ради тебе цел ден се смешкам, нешто посебен ќе да си. :D

18. poenta

poenta Форумски идол

Се повеќе итаме напред и напред,кон секој наш план што треба да го реализираме,кон еден посебен момент што не очекува,кон тоа што посакуваме да го споделиме,а во меѓувреме се смееме и ја живееме среќата :)

19. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

I don't know if you feel the same as I do
    But we could be together if you wanted to

20. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Ах да можам сите би ги измарширала што ти предизвикуваат болка и те нервираат. Ти ја знаат болеста и на неа удираат. Не сум доволно силна да ти помогнам, инает си, а несакаш да ме послушаш. Неможам да те гледам таков, вчера уживавме, се смеевме а денес?! Знаејќи дека во вакви ситуации можеш се да направиш, со секој повик очекувам нешто да ми кажеш лошо. Му се молам на Господ само да те чува, да не направиш некоја глупост. :doh: