Ми недостигаш да се галиме, да ме чешкаш...и ми недостига бацката на носето пред спиење од тебе.... дојди си ајде веке еднаш
I'll be your cloud up in the sky I'll be your shoulder when you cry I'll hear your voices when you call me... I'm your angel and when all hope is gone, I am here no matter how far you are, I'm near it makes no difference who you are... I'm your angel
Се измори?! чудно, секојдневно ми шеташ по мислите сакам да те видам мало , да те гушнам .. Со оглед на тоа дека пак си Single Мали, ми недостигаш ! и стај се на мсн , те чекам
Стварно не го очекував ова од тебе....зарем волку ме сакаше..како можеше да кажеш такво нешто....и на крај да велиш знаеш дека те сакам те молам не оди си ....мислиш ли дека после тие зборови ќе се вратам...нема да се вратам....вртам нов лист од животот...спремна сум да те преболам и да си го излечам срцето...не ме заслужуваш го сватив тоа,конечно по толку зборување од другите...беа во право можам да најдам подобар,што повеќе ќе мази и пази,а не како тебе.....фала ти што ме научи уште нешто...колку и некој да се колни дека му значиш повеќе од живот,колку и да вели дека те сака и дека нема да те повреди...да не верувам,да нема да верувам повеќе на никој толку безусловно како што ти верував на тебе....Те сакам болно ама што ако, ништо не трае вечно...нема вечно да те сакам...сакав само убав разговор и малку повеќе внимание...а не го добив...сакав да ставам крај...ама не бев спремна за тие зборови..помалку ќе болеше...ама ти не дозволи.Денес сватив колку никој не ти значи и колку си себичен,не мислиш на другите...конечно е крај...и ќе ме видиш среќна...со прелепено срце по кој знае кој пат...ама ако тоа се крши за да има кој да го излечи...верувам дека ќе има...ти посакувам се најдобро...Се надевам дека ќе ја најдеш среќата со друга...не мисли на мене,веќе немаш потреба од тоа..... а да и неуспеав да ти го дадам за крај...сакам да го запаметиш...си ветувам дека ќе е последниот што ти го давам....
ОВА КАКО ЈАС ДА СУМ ГО НАПИШАЛА, БАШ ЗНАМ КАКО СЕ ЧУВСТВУВАШ САМО ЗАТОА НЕ СЕ НЕРВИРАЈ СИГУРНО КЕ НАЈДЕШ НЕКОЈ КОЈ КЕ СЕ ГРИЖИ ЗА ТЕБЕ МН ПОВЕЌЕЕЕЕЕ !!!
Ова чоколатцево е повкусно од тебе, а во моментов и е подобро друштво. Знаам гледам само што не направи денес, а не што направи... Може сакам да ми укажеш на тоа. Да ми впериш со прст... Плус сакам да ме тинтрашшш Уууф себична сум, ама таква сум кога си во прашање ти. И сакам кога ми се чудиш од каде ми уште енергија за да ти рипам по креветот и да ме гледаш зачудено и занесено...
сакам една големаааа гушка и бакнежи онака ддооооллгиии ма те сакам бре бебе не знаеш колку и секогаш ќе те сакам
Зошто ми даваш зелено светлоо, ааа сепак си со неа ??? ајм сори бејби само да ти кажам несакам никому да бидам втора , а ти да си знаеш дека не е убаво да се седи на две столиции!
... Во мојата крв има црвено животно кое пак ме прави СРЕЌЕН. Дојди знам една убава игра, во темната долина, во дното на школките... Таму лудувам по твоите усни со мирис на јагоди !!!