Работава ја напрај од зрно погача. Искомплицира ситуација до тука и назад. Ќе сватиш ама гледај да не ти е касно. А сега чао!
ллеелеее немаш појма кој идиот си.. така ти е кога сам си дозволуваш да си се пуштат едни ороспии, немаш појма колку те мразам во моментот, а уште се правиш дека јас сум крива, ќе те здробам!!!!
требаше ама неможевме.сакавме ама не успеавме,епа кога ,когааааа-изгледа никогаш,а колку само сакав знаеш ти најдобро што? неможам без тебе,веќе и секое утро без тебе неможам да го осмислам,сакам кога се будам до тебе како утрово,како и наредното утро.а кога ќе биде и секое утро? те сакам мило најмногу
аман веќе! да не можам на раат да зборнам со тебе! Не ме очекувај да ти се јавам сега! Нема! Итака не ти недостигам! Гајле ми е... не дека многу се замарам, имам јас поголеми проблеми од твојата рамногушност! фалачаопријатно!
Наместо да се потрудиш да биде подобро после тоа што ти кажав дека немои работи не чинат, ти правиш да биде уште полошо, и тоа намерно! Ми се смачи само јас да се трудам и да патам! Идиоту! Не се трудам веќе, НЕМА! Ако сакаш потруди се, ако не немораш. Се ми изгледа како со сила да правам да продолжиме, наместо точка секогаш ставам запирка, е неможе веќе така, сега ставам извичник!!!! па размисли!
Цела една година живеам за тебе. Една година си центар на мојот свет! Една и уште многу понатаму. Засекогаш
Уште еднашка доближи ги рацете до моите обравчиња да ме штипеш така како денес не знаеш какво гризење ке добиеш ... Денес беше поштеден ... Биди среќен И да хаха се пронајде во песната а теле едно ?? ... ќе се смешкаш ке се смешкаш ако те подберам асолно
Би ти посветила милион песни, би ти дала се, освен срцето кое веќе го имаш. Не знам како те засакав, но од ден во ден те сакам се повеќе и повеќе. Едвај чекам да дојде утре. Те сакам бидејќи само во твоите очи е присутен тој магичен сјај. Те сакам бидејќи во тебе за мене гледам совршенство. Те сакам бидејќи во себе носиш нешто што го нема никој. Кога сум крај тебе, стварноста и не ми е потребна, единствено тогаш знам дека сепак постојам. А јас ќе замолчам, јас и не можам да зборувам, мојот говор е заробен во чувствата. Можеби си тоа ти и можеби е сосем доволно да го чувствуваш она што зборовите не можат да го искажат. Молк. Ниту можам да пишувам како Шекспир, ниту пак во себе носам некоја посебна убавина, но кон тебе чувствувам нешто што досега не сум го чувствувала - чиста и искрена љубов.
клосарчее па ако... ја можно е да те сКАМ, УСТВАри можно е прф патѕ да ксакам некој, и иии.......мош те скааам, МЊ САКАШ Ц?
ќубре едно ма ќе виеш ти јас ќне те барам повееќе ќ живеам без тебе ти не ме заслуЖУваш копила мада фака не ти врќаам на пораките рабра?????? те мразамаа поарно ќе бида со било лој откако со тебе, ајде оди игрј си ги игричките те мразам не барав ме обидувај се да сме смириме ме повреди гјубре ќе видиш што значи да ме игувиш знам јас дека небада ти е исто бе мене, ама јас тебе можем. ЌАОООООООООООО