Би му кажала дека е најголем сељак, дека не знае да цени, дека ќе ме изгуби со вакво понашање, дека ќе ми се смачи од се.. Би му кажала да оди во пичку матер ама нема да му кажам.. Ќе истрпам додека можам, ако срце мое, играј си со моите живци, додека ги има. Тогаш кога ке ги нема ќе ти биде криво што си бил толку себичен, и што си ме повредувал со сите работи што си ги правел ама тогаш или ке биде касно или нема да сакам више да те видам Ах и уште нешто! Те извадив од клоус френдс, не ме интересира воопшто што постираш и на кого лајкнуваш..
Љубов е! Љубов е кога ќе ми кажеш " Што си ми убава " и ќе се почувствувам така а кога ќе се погледнам во огледало сум,најблаго кажано,ко вештерка Нема што друго...љубов е душо моја!
Ko sam ja bez tvoje ljubavi, bez tvog dodira? Samo bog zna da nikoga ovako nisam voljela. https://www.youtube.com/watch?v=xDTqXTBX_4A
Meni mozak brani da se tebi predam tvoja pojava me hrani al' se ipak ne dam I samo te gledam osecaj je izvanredan i toj drogi bicu predan makar ost'o cedan . . Pogled tvoj me srami alć mi strasno godi miris tvoj me mami dodir tvoj me vodi Ti si cilj mog lutanja i predmet pobude razlog mog drhtanja boja moje pozude
Ти си ми мојата најголема среќа. Фала ти за преубавиов ден и за тоа што си покрај мене. Те сакам сега и секогаш