КОНЕЧНО се запознав со тебе И што добрина сум сторила на Господ да се запознаеме фала ти господе семокен и тоа на петок 13 тти алелуја цела година помина а јас и ти само блиц разговор-и ми велиш пиши кога си слободна за на кафе аи кога те погледнав во очи се ти прочитав од нив, и уште ми вели ти со другарка а јас со другар за журката за утре, не бе дечко нема шанси типично Скопско фраерче-љубопитен леле мајко -таквите ко тебе се извадиму ја маста па ке трча по тебе ист си ко оној во кој бев затрескана лани-ама за срека ми дојде паметот а за шеги глупирање сличен си ко мене а бившиот ме гледа еднаш со еден дечко, друг пат со друг дечко се на другарска база-како разговараме којзнае што си мисли-како тој соседот лани со другар ми ме виде и најверојатно чудно ми беше
Се надевам еден ден Господ ке ти пресуди, кога ке ти е најтешко да ме бараш и да нема кој да ти помогне. Гледа Господ, се надевам ке си го добиеш тоа што го заслужуваш.. Имаше злато но незнаеше да го цениш и пружиш љубов.. а ти ја сакаше да ја добиеш од мене, беше себичен, ме искористи, жалам што потрошив година цела за тебе, безвреден човек, сељак, никаков.. колку што те сакав- толку те МРАЗАМ во моментов. Ми се правеше паметен, ми изиграваше добар човек- излезе најрасипан на свет. Ја изгубив секоја надеж во мене дека постои човечност и љубов. Дај боже да фатиш некоја што ке ти прави се што несакаш а ти да ја сакаш и да те боли колку што мене ме боли... и да фатиш болест од шиптарката вечер и утре. Никогаш не сум посакала никому лошо но на тебе посакувам се најлошо да ти оди во животот, нека ме казни Господ и мене што ова го посакувам, но ме боли.. Важно те дознав на време што човек си бил... ЗБОГУМ СЕЉАКУ!
Зошто имам некое чувство дека почна да ме избегнуваш? Од неделата или си на тренинг, или си со другарите, или ти се спие. Ме тестираш или има некоја друга? Сакам да знам, добро?
Хаха ко обезбедување на зграда си седел хаха, поздрави ми го комшијата и кажи му фала да не беше он немаше ни да се запознаеме, немаше ни овие случувања да ги имаме ни ништо, добро и директорката ќе ја поздравам, сепак ништо не е случајно. Ќе ме умреш ти мене бе хаха дали се заглавувал лифтот, дали работи ова, кај се палело светло оф леле, ко демек првпат доаѓаш во зградата не се знаеме бре, ај кроз муабет демек да се најдеме. Ако ти не ме насмееш кој, е ај после дека соновите немале врска, ете стварно се видовме и правевме муабет, а можеби во иднина и сонот ќе биде вистина, хм?
Некогаш помислувам дека си геј... Јас сериозно ова Според хороскоп денес т.е. вчера требаше да бидам во прегратките на тој што го сакам, ама згрешија, или ние направивме паракодс Знам дека си мрза, ама ни со џуска да се поздравиш Еј другарите или другарките да не молат да седнеме еден до друг како деца од 5 години. Не иде тоа така, затоа седнав до тебе, заради другарите твои, не дека од желба горам до тебе да седнам Толку раздалеку не сме седеле од првиот пат кога седевме заедно. Немој да мислиш дека ќе ти го правам ќеифот и ќе одам по тебе. Се лажеш срцка Не ми лежи на тоа уво. Кај и дае ќе сватиш дека ме губиш, почна кармата си својата работа и до прва има да работи.
what do you say when words are not enough? ... Можеби вака е подобро, тешко е на почетокот, но ќе помине.
Уф како ми фалиш Ми треба само да те гушнам,бар на минутка да те видам ... кој ќе чека уште една недела..
Сега ли ти текна да ми се јавиш и да ми плачеш на телфон касно е ти реков дека еден ден ќе го доживееш истото што и јас но не ми веруваше епа сега знаеш тркалото се врти.