Last night I messaged you ,, Make a wish! '' Your answer was ,,I wish you! '' ' Babe,today your wish will come true. Со договор на мајка ти ќе те изненадам конечно ќе те видам.
ако ми верваш вчера пред да те запознаам ми се тресеа рацете ми чукаше силно срцето ми со смешки и глупости се смирив-и самоконтролата ми помогна уште ова да го дознаеше мислам дека ке ти се кренеше и егото и алтерегото уште од старт требит да ослабниш малку некои килце барем
Сега навистина се откажувам од тебе. Ја закопувам сета надеж. Не сакам ни името да ти го чујам, ни ликот да ти го видам. Крај. Не те сакам повеќе, одма веќе престанав, само ми требаше цврст доказ да се уверам во тоа, а сега гледам дека стварно љубовта завршила и ништо не ме погодува веќе ни ронка. Не те сакам.. илјада пати би ти го повторила тоа во лице.. кога би имала можност.
Сега навистина се откажувам од тебе. Ја закопувам сета надеж. Не сакам ни името да ти го чујам, ни ликот да ти го видам. Крај. Не те сакам повеќе, одма веќе престанав, само ми требаше цврст доказ да се уверам во тоа, а сега гледам дека стварно љубовта завршила и ништо не ме погодува веќе ни ронка. Не те сакам.. илјада пати би ти го повторила тоа во лице.. кога би имала можност.
" Bilo je od našeg prvog izlaska milion penala, onih filmskih situacija, pri susretu, u kolima, na stepeništu, ali nekako sam se plašila da ga poljubim, slutila sam da bi to moglo da pokvari sve? I biLa sam u pravu... Prvim poljupcem, kao tamnocrvenim carskim pečatom, u momentu je poništila haotičnu hrpu mojih uspomena, i iz pretenciozne Biografije Mog Devojastinu prezrivo iscepila sve one stranice na kojima se pominju momci, ljubav, strast... Koliko samo promašenih tema? .. Те Љубам љубов моја
се вракам вчера од транс журката-чудно мозокот уште ми функционира си се чудев доагам дома и ми текнува на реченицата изговорена од твоете усни-дали се слатки и вкусни ке видиме зошто одиш на журка-за да бркнеш нешто а да те бркнев јас тебе со една метла по тоа газенцето
Не веруваат се до денот кога ќе се случи. Е после тоа и те како им е јасно. А се дотогаш сме чавки што гракаат, ни ислушани од другата страна, ни ништо. Као демек женски, задња рупа свирало. А после тоа не можат без женска да живеат, али остај , на сите ќе им дојде истото. Надежта ми се сведе на нула. И љубов и се. Во животот или треба да го прифатиш тоа што е, да се запрашаш дали би била подготвена да се помириш и тераш живеејќи со мачење и без надеж за некаква промена, или целосно да се оттргнеш и да започнеш нов живот и нов почеток во потрага по она што те прави среќна и опкружена со љубов. Или биди со некој и помири се каков што е таков е и страдај си, или барај го тоа што го сакаш, тоа што си го барала цел живот!! Зошто промена на човек и карактер не постои, постои само промена на животот и ставање зад себе сета болка и страдање и одење напред. Се друго е само лажење себеси на умот. Свесно што е најстрашно.
I give you all the love and support in this world.You are a brave person.You can handle all of this.I know you can.I believe in you like no one else does. You will get better.As soon as possible...
Наместо да ми лајкнуваш на секоја слика што ќе ја ставам, пиши ми за да излеземе сакам да те видам глупав еден.
Земи ме и води ме одовде. Јас и ти за рака низ градот од нашите соништа Ми се чини ужасно далеку, како времево да стои во место, ама ќе биде реалност наскоро