1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Се` истуркавме, ќе го истуркаме и ова. :rain:

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  2. siaSweet

siaSweet Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    145
    Ах,колку само проклето ми фалиш.Ми фали твојот допир,твојата насмевка... Денот е премногу краток,а ноќта е таа што не разделува.Предолго трае.Секунда без тебе ми е цела вечност.
    Ми фалиш,ми фалиш. Љубов моја најсилна.

3. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.609
    Се надевам премногу на тебе, но се плашам дека спротивното ќе го добијам.. :(

4. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    И тука сум сеуште..не, не сум променета,само сум исплашена од љубовта,онаа вистинска можеби тоа е мојата најголема вина..мислам на тебе иако ти мислиш дека тоа не е така.. :| пораснав..и времето минува,поминувам низ многу работи..навидум сум ладна,но и сам знаеш полна со емоции..и еве сум кажи го она што ти лежи на душа,јас сум сеуште исплашена и збунета :worried:

5. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Љубов моја! Сега знаеш дека те сакам. Сега знаеш дека живеам за тебе, дека ми ги разубавуваш деновите, дека ме правиш среќна, дека во твоја близина се губам и мислам дека паѓам во делириум, сега знаеш колку сум среќна што те знам и знаеш дека ти си ми се. Срцево мое е богато затоа што во него живееш само ти. Сфати ме како сакаш но љубовта кон тебе ми е огромна, тешко е да се искаже со зборови но јас денес се обидов да ти кажам и се надевам дека и ти чувствуваш дека јас без тебе не сакам и не можам да живеам. Ти си личноста заради која се будам секое утро, во надеж дека ќе те видам и дека ќе бидеме блиску. Те сакам најмногу :inlove: :l:

6. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Фала ти што постоиш .. те љубам :inlove:

7. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    1: Сеа ти текна бе,после 7 месеци,а,а,а,а? Тибам стоката. :rofl:
    2: Ти бе,шо не пишуеш? Да не ти падне...чинот?
    3: Шо си пуштил брада бре? Бебе едно.

8. davidof

davidof Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2014
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    12
    Ми фалиш. Толку многу ми фалиш. Ми фалат твоите глупости, твоите прекароци, твојата насмевка, твоите бакнежи.. :(
    Посакувам сега да сум во твојата прегратка и засекогаш да останам таму!

9. biggirl18

biggirl18 Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    Извини шо те повредив. Извини шо не бев искрена со тебе. Извини шо не ти кажав порано дека веќе не те гледам и осеќам како пред пола година и повеќе. Секогаш ќе имаш посебен дел во мене. Фала шо ме научи кои се правите вредности, а една од нив е како е да се биде сакан... Верувам дека ќе најдеш некоја шо ќе ти возврати потполно за се шо ќе направиш за неа...

10. Jinx

Jinx Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    74
    Постојат моменти кога ќе попуштам прва,ќе се извинам дури и кога треба да чекам извинување. И ти повторно ќе најдеш некоја ситница,нешто малечко кое што ќе ме повреди,и никогаш не можам да ти докажам дека не си во право. Кога би ти го рекла ова во лице,би ме обвинувал мене едноставно затоа што вака мислам. И би изчезнал,би си отишол како што секогаш одиш. Како да сум никој и ништо. Како се ова да е ништо.
    Ми недостасува времето кога бевме слободни. Кога бев твојата глупава русокоса сирена,а јас можев да те нарекувам баш како сакам,а сепак те аградував со најубавите зборови. Кога можевме да се караме околу тоа кој кого повеќе сака како сите останати патетични тинејџери,без тоа да стане сериозна и тешка кавга.. Те сакам затоа што си паметен, верен, болно љубоморен, пречувствителен... Го сакам твојот инает,твојата непобедлива гордост,те сакам,едноставно,те сакам.

11. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Ми фалиш.
    Ама сериозно ми фалиш,како никогаш до сега.

12. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Само насмевка :wasntme:

13. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Прво, многу сум среќна заради тебе односно за веста што ми ја кажа, се надевам на позитивното и се молам за тебе, мислам стварно редно време беше.
    Второ, извини за некна, не помислив, знаеш, за некоја работа кога ќе ми кажеш и кога ќе размислам стварно си во право, ама ете, се случи и ти се извинувам и не ти кажувам ништо туку ќе видиш на дела. Знам кои работи те нервираат и подобро да ми ги кажуваш за да знам да не ги правам. Доволно ти ја симнуваше гордоста, сега е ред на мене. Нема да дозволам гордоста да ни ги расипе моментите во кои што треба да уживаме. Ти ако не си, досега ќе бевме скарани. Фала ти што ја одржуваш врската и не помислуваш на најлошото оти без тебе не би можела да се замислам. Ти ме одржуваш во живот. Заслужуваш да бидам подобра и ќе бидам. Те сакам.

14. minika

minika Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2014
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    105
    --Бог ги создал машките појаки од девојките да можат да ги чуваат ,а не да ги повредуваат!!
    --Оној кој те сака вистински никогаш нема да престане да се бори за да те добие, дури и ако си веќе негова.:)

15. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.033
    Допаѓања:
    36.167
    Да сакаш и да бидеш сакан,значи да го чувствуваш сонцето од двете страни ^_^

16. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Немам сила, ни м*да на било кој да му кажам колку многу се плашам за тебе. Се плашам сега, а допрва ќе биди тешкото, ама ќе помини се. Ветувам дека ќе бидам тука за тебе и до тебе повеќе од кога било. Дека те сакам најмногу веќе знаеш и толку многу ми е мило и сум благодарна што останавме во добар контакт, за да можам да бидам со тебе во вакви моменти...Кога ќе размислам не ни можеше да биди поинаку.
    Тешко ми е премногу што немам можност да те изгушкам, ама ќе биди и тоа, ти само чувај се. Само исправи се и бори се. Те молам!

17. Sara2

Sara2 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    154
    Не ни помислував дека ке те засакам толку многу... :^)

18. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.392
    Пробав да те заборавам, и се заборавив самата... Се изгубив скроз.
    Се погледнав в огледало и не можев да се препознаам. Каква е оваа празнина што ми ја остави?
    Не можам да те пронајдам тебе, не можам да се пронајдам себе си... :(

На Safira26 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Поминаа толку години, а јас сеуште со насмевка се сеќавам на нашите први средби, на првите бакнежи. Како вчера да беше кога за прв пат ми кажа дека ме сакаш. А, поминаа толку години. Среќна сум што те знам и те имам за себе.
    Среќа е мал збор со кој можам да те наречам. Нека ни се множат годините најубав мој :*

На green.eyes, Sexybaby86, Mishela и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Ти си

Болно љубоморен
    Паметен
    Чуствителен
    Неверојатно горделив
    Инаетлив

ама те сакам. Многу те сакам!
    Навистина постојат моменти кога си дозволуваш некои работи на кои јас не смеам ни да помислам, и секогаш се трудам да не те лутам, да не се караме. Не сакам да те изгубам! Секогаш мислам дека ако барем за ситница ми се налутиш ке си отидеш, ке ме оставиш. Не сакам да ме оставиш

И уште нешто
    Многу верувам во тебе, да знаеш дека тука сум за било што. Немој да ме разочараш

Те сакам