Ах,колку само проклето ми фалиш.Ми фали твојот допир,твојата насмевка... Денот е премногу краток,а ноќта е таа што не разделува.Предолго трае.Секунда без тебе ми е цела вечност. Ми фалиш,ми фалиш. Љубов моја најсилна.
И тука сум сеуште..не, не сум променета,само сум исплашена од љубовта,онаа вистинска можеби тоа е мојата најголема вина..мислам на тебе иако ти мислиш дека тоа не е така.. пораснав..и времето минува,поминувам низ многу работи..навидум сум ладна,но и сам знаеш полна со емоции..и еве сум кажи го она што ти лежи на душа,јас сум сеуште исплашена и збунета
Љубов моја! Сега знаеш дека те сакам. Сега знаеш дека живеам за тебе, дека ми ги разубавуваш деновите, дека ме правиш среќна, дека во твоја близина се губам и мислам дека паѓам во делириум, сега знаеш колку сум среќна што те знам и знаеш дека ти си ми се. Срцево мое е богато затоа што во него живееш само ти. Сфати ме како сакаш но љубовта кон тебе ми е огромна, тешко е да се искаже со зборови но јас денес се обидов да ти кажам и се надевам дека и ти чувствуваш дека јас без тебе не сакам и не можам да живеам. Ти си личноста заради која се будам секое утро, во надеж дека ќе те видам и дека ќе бидеме блиску. Те сакам најмногу
1: Сеа ти текна бе,после 7 месеци,а,а,а,а? Тибам стоката. 2: Ти бе,шо не пишуеш? Да не ти падне...чинот? 3: Шо си пуштил брада бре? Бебе едно.
Ми фалиш. Толку многу ми фалиш. Ми фалат твоите глупости, твоите прекароци, твојата насмевка, твоите бакнежи.. Посакувам сега да сум во твојата прегратка и засекогаш да останам таму!
Извини шо те повредив. Извини шо не бев искрена со тебе. Извини шо не ти кажав порано дека веќе не те гледам и осеќам како пред пола година и повеќе. Секогаш ќе имаш посебен дел во мене. Фала шо ме научи кои се правите вредности, а една од нив е како е да се биде сакан... Верувам дека ќе најдеш некоја шо ќе ти возврати потполно за се шо ќе направиш за неа...
Постојат моменти кога ќе попуштам прва,ќе се извинам дури и кога треба да чекам извинување. И ти повторно ќе најдеш некоја ситница,нешто малечко кое што ќе ме повреди,и никогаш не можам да ти докажам дека не си во право. Кога би ти го рекла ова во лице,би ме обвинувал мене едноставно затоа што вака мислам. И би изчезнал,би си отишол како што секогаш одиш. Како да сум никој и ништо. Како се ова да е ништо. Ми недостасува времето кога бевме слободни. Кога бев твојата глупава русокоса сирена,а јас можев да те нарекувам баш како сакам,а сепак те аградував со најубавите зборови. Кога можевме да се караме околу тоа кој кого повеќе сака како сите останати патетични тинејџери,без тоа да стане сериозна и тешка кавга.. Те сакам затоа што си паметен, верен, болно љубоморен, пречувствителен... Го сакам твојот инает,твојата непобедлива гордост,те сакам,едноставно,те сакам.
Прво, многу сум среќна заради тебе односно за веста што ми ја кажа, се надевам на позитивното и се молам за тебе, мислам стварно редно време беше. Второ, извини за некна, не помислив, знаеш, за некоја работа кога ќе ми кажеш и кога ќе размислам стварно си во право, ама ете, се случи и ти се извинувам и не ти кажувам ништо туку ќе видиш на дела. Знам кои работи те нервираат и подобро да ми ги кажуваш за да знам да не ги правам. Доволно ти ја симнуваше гордоста, сега е ред на мене. Нема да дозволам гордоста да ни ги расипе моментите во кои што треба да уживаме. Ти ако не си, досега ќе бевме скарани. Фала ти што ја одржуваш врската и не помислуваш на најлошото оти без тебе не би можела да се замислам. Ти ме одржуваш во живот. Заслужуваш да бидам подобра и ќе бидам. Те сакам.
--Бог ги создал машките појаки од девојките да можат да ги чуваат ,а не да ги повредуваат!! --Оној кој те сака вистински никогаш нема да престане да се бори за да те добие, дури и ако си веќе негова.
Немам сила, ни м*да на било кој да му кажам колку многу се плашам за тебе. Се плашам сега, а допрва ќе биди тешкото, ама ќе помини се. Ветувам дека ќе бидам тука за тебе и до тебе повеќе од кога било. Дека те сакам најмногу веќе знаеш и толку многу ми е мило и сум благодарна што останавме во добар контакт, за да можам да бидам со тебе во вакви моменти...Кога ќе размислам не ни можеше да биди поинаку. Тешко ми е премногу што немам можност да те изгушкам, ама ќе биди и тоа, ти само чувај се. Само исправи се и бори се. Те молам!
Пробав да те заборавам, и се заборавив самата... Се изгубив скроз. Се погледнав в огледало и не можев да се препознаам. Каква е оваа празнина што ми ја остави? Не можам да те пронајдам тебе, не можам да се пронајдам себе си...
Поминаа толку години, а јас сеуште со насмевка се сеќавам на нашите први средби, на првите бакнежи. Како вчера да беше кога за прв пат ми кажа дека ме сакаш. А, поминаа толку години. Среќна сум што те знам и те имам за себе. Среќа е мал збор со кој можам да те наречам. Нека ни се множат годините најубав мој
Ти си Болно љубоморен Паметен Чуствителен Неверојатно горделив Инаетлив ама те сакам. Многу те сакам! Навистина постојат моменти кога си дозволуваш некои работи на кои јас не смеам ни да помислам, и секогаш се трудам да не те лутам, да не се караме. Не сакам да те изгубам! Секогаш мислам дека ако барем за ситница ми се налутиш ке си отидеш, ке ме оставиш. Не сакам да ме оставиш И уште нешто Многу верувам во тебе, да знаеш дека тука сум за било што. Немој да ме разочараш Те сакам