Би ти кажала дека знам да бидам голем идиот ... понекогаш знаеш и ти да бидеш ... После би те гушнала и би ти кажала дека никогаш веќе нема да излезам од кај тебе трескајќи ја вратата како кретенка и правејќи се глува кога викаш по мене ... никогаш нема да ти се дерам зошто два дена по ред не сме се виделе ... нема да дозволам да пропадне се ... Нема да дозволам да те изгубам ... ... пред се те сакам толку колку што не може да се опише со зборови ... со тебе дури и тишината ми е пријатна ...
Џукела си бе..и не ми требаш таков Кога ќе научиш шах да играш ќе ти објаснам дека татко ми кралица за коњ не дава
Now if I give u me This is how its got to be First of all I won't take u cheating on me Tell me who can I trust if i can't trust in u ?! And I refuse to let u play me for a fool U said u want my love and you've got to have it all But first there are some things u need to know If u wanna live with all I have to give I need to feel true love or its got to end, If u had my love and I gave u all my trust Would u comfort me ?!? Tell me baby And if somehow u knew that your love would be untrue Would u lie to me And call me baby
Obraz sam ti prodala nikud se nisam pomakla to sto sam bila iskrena sta sam dobila za to, dobila za to http://www.youtube.com/watch?v=1P6uol2HLlo
Е зошто бе баш кога ми се сака мене ти тогаш имаш работа со тие твои другари несоцијализирани ???? е многу си смотан и да знаеш дека ке ти вратам ама тогаш кога најмногу ке бидеш запален во најубавото ке те прекинам па да видиш ти лошотијо една Ајде до вечер заврши не ме вади од такт ти се молам Се шалам нема да ти вратам ама тоа не го менува фактот дека си лош и дека другарите те користат и досадни се а ти ништо не разбираш наивно створење едно и веќе од нив пролив ке ме стегне (извинете на изразот) прави си што сакаш јас ке си гледам романтичен филм сама и да ... Те сакам говедо едно ... Стварно си теле и не знам дали некогаш ке пораснеш во доволно интелегентно суштество па да те наречам вол . -
Те мразам, те мразам зошто повторно заплакувам, сега ради тебе. Те мразам од дното на душата. Уште повеќе зошто никако неможам да те сватам. Може е рано да кажам, но се смени. Може треба да почекам уште малку, но верувај злато, се трудам да сум храбра ама неможам. Сакам да заспијам и да заборавам се, сакам да се откажам од тебе. Ти кажав да не правиш вака, да не ме мачиш. Да нема лаги, прифатив да ја играм играва, а секоја игра има крај знам. Се што сакам е да си искрен и реален. Те сакам, али ако сакаш ќе те отсакам, ќе биде тешко, но јбг ќе помине. Само кажи бар нешто.
ахахахахахаххахахахахаахахаха Што акаш бре чекан да те акне по главата будала еден Сакаше те сакам да ти кажам а ? ахахахахха ... стварно си бил подзабеган така одело тоа .. чекај малку полека после ке ти кажам не прашувај по 4853983 пати хахахаха ... и не мисли дека ако се лигавиш нема да те гризаааааааам .... Гризли напаѓа хахаха ... се спремам од сега ууууууууфф срце мое што те чека Спојлер Знам дека ке те збудалам ама ме сакаш ваква и ти ... знаеш и сам најмил мој и еве тука ти кажувам те сакам бе ееее теле мое најсакано
Ха ха ха, ајде и јас офф да бидам малце..... Си знае он затоа се правда изгледа......А јас понекад знам да преувеличам. Да се вратам на темата...Би му кажала...гледаш дека се на моја страна?? Тралалалалаал
ај веќе неможааааааам ставрно неможам вака те гушкам и бацувам по образ а на само 5 милиметри од устата а да се направам јас пијана (не дека нема да бидам) и да ти дадам еден пољубац така врел ти па како се преправаш и глумиш чудо едно, 100000 пати ти го фатив погледот и кога не си до мене добро бе да му е*ам мајката, што глумиме и двајцата? зашто?
E извини брате, ама требаше да мислиш порано. Сеа ама баш ич, ич не ти верувам што и да кажеш зашто коа и да отвориш уста само лажеш нештоо
Ах таа моја дива и несмасна љубов. Ме галиш дури предам стуткана во скутот Се прозевам се тегнам, наспана и гладна Барам да ме пуштиш те гребам и те касам...
најмногу ми недостасува ноќното гушкање и топлите прегратки, начинот на кој се преплетуваме во нокта и мирно спиеме. ТЕ САКАМ