Форумџика на годината

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.396
    Допаѓања:
    92.741
    Ах да можев да те гушнам во моментов ,да те почуствувам до мене ,да можев да заспијам додека те милувам ... фалиш повеќе од колку што мислиш и знаеш ! :l:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.196
    Допаѓања:
    23.275
    Оти не ми се јавиш? :doh: Сакам да те гушнам.

3. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.904
    Допаѓања:
    36.147
    Те молам јави ми се, и во никој случај да не се задржиш таму!

4. DivineFM

DivineFM Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2014
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    122
    Срцуфче си :* имај убав помин,и да мислиш на мене.

5. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Велат кога си со тој што го сакаш се шират зениците. Синоќе приметив, колку ти беа големи зениците. Од темното беше, или од тоа што ме сакаш? Тоа второто поубаво ми звучи ;)
    Пак се чувствувам како кукла во твоите раце. Кукла што ќе направи што и да и кажеш, ќе дојде кога и да ја викнеш. И таа моќ ја имаш. Бидејки нели, ти ми го скрши штитот, се надевам ќе ме чуваш добро. Ти верувам јас, со довербата ќе ме браниш или уништиш? Брани ме, чувај ме, ти верувам.
    Срцка, не знам што да мислам. Дали се гледаме затоа што нема со кој да останеш или затоа што сакаш да ме видиш? Само немој да ме навикнеш на тебе, а потоа да ме оставиш, тоа немој. Можеби овој пат нема да биде така, или пак ќе биде исто? Секогаш велам крај ќе каже. Ама не ме интересира. Секоја сенунда со тебе ми е благослов. Само да те гледам доволно е. Овој пат ќе ги живеам моментите со тебе без да размислувам за последиците, дека потоа ќе ме оставиш да мислам на тебе, да ми недостасуваш и да не те видам.

6. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Ај потврди ми дека си истата особа, истиот човек за кој се омажив и со кој ќе имам дете. Оној кој е внимателен и се грижи за мене, некој кој е далеку од неодговорно говедо какво што мислам дека си во моментов :?: Дај докажи ми дека се пак хормоните, а не реална ситуација :|

7. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.021
    Те обожавам, те обожавам и те обожавам! Понекогаш како одново да се заљубувам во тебе и се потсеќам колку имам среќа што те најдов и што си мој. :inlove: Пријатен работен ден сонце. :)

8. WhatNow

WhatNow Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    62
    Ее сега го достигна врвот. Премногу те сакам неможам да опишам со зборови, не дека е нешто посебно ама многу сум среќна што не си работа оваа вечер кога знам дека и таа е таму. Уууф премногу сум среќна за една ситница. I'm feeling lucky tonight. :rofl: :rofl: :rofl: Всушност таа не е таму, сега знам дека сигурно се допишувате ама добро моментално не ме интересира ништо и премногу сум среќна заради сликата и си многу убав, преубав. Неможам да ти се изнагледам уууууууууфф брееееее ќе ме умреш ти мене некој ден ако вака продолжи сето ова. Срцкаст си многу сакам да дојдам таму до тебе и тоа кученце и да си играме, да те гушкам сиииилно, најсилно. :inlove: :inlove: Нема некоја голема причина да бидам толку среќна, ама сепак сум пресреќна. Една слика од тебе ме прави пресреќна, кога те гледам во живо спобудалувам, а пак кога сум до тебе и кога те гушнав ми се чинеше дека цел свет е во моите раце. Всушност да, за мене ти си целиот свет. :inlove: :)

9. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Ова нашево, ако вреди, ќе се спаси
    а ако не ...
    тогаш не ни било ништо битно..

Смачено ми е постојано да се мачам со муабети од моето минато и тоа од дрољите што ги слушаш. Ако сакаш да им веруваш воопшто не ми се враќај..

И срам да ти е за работите што ми ѓи изнакажа вчера ме натера да размислам 2 пати во врска со тебе

10. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    глуп си! :swear:

11. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Не си тип што вообичаено би паднала би се заљубила, ама едно е сигурно ти си она што ми треба хахаха.
    Шала на страна (ако е тоа возможно). Околу мене, блискиве и колегите ми викаат дека сум им била многу среќна, хаха не ја знааат причината. Конечно сфаќам што значи она "спротовностите се привлекуваат..."
    иако незнам како тоа би функционирало реално со компромисии :tmi:, ке се најдеме некаде на половина пат :lol:
    ама б у к в а лноо! :inlove:

12. cute-32

cute-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    447
    Допаѓања:
    347
    ^неможеш да го избришеш

13. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Глуп си како ноќ.Тиква блесава.

14. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.812
    Допаѓања:
    2.609
    :nod:

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Не знам како да ти одговорам кога ме прашуваш зошто така те гледам. Како да ти докажам дека е заради тоа што премногу те сакам и не можам да ти се изнарадувам. И пак се вљубив лудо во тебе, иако си ветив дека нема. Чувството кога ни се сретнат погледите и ми се насмевнеш :inlove: Тоа било слатко, што не си отишол денес на работа само за да се видиш со мене и сега треба да одиш два дена да си одработеш заради мене :$ Иако знам дека сигурно не работиш многу, само му се врткаш на татко ти, затоа што ми мрза :D Обично кога одиме, јас те фаќам за рака, овојпат ти го стори тоа, дури и ме гушна. Дали ми се причинува или се враќаш на стариот? Не, не ми се причинува. Нига мој :*

16. Lotus-14

Lotus-14 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2014
    Пораки:
    372
    Допаѓања:
    664
    Нормално после сите работи што ми текнале дома кога ќе дојде моментот на кажување се ќе заборавам, не од што мн го сакам туку од што ова е непишано превило. :lol:

17. davidof

davidof Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2014
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    12
    Аххххххх ме правиш толку среќна! :inlove:
    Остани со мене СЕКОГАШ! :angel:

18. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    251
    Бетер од зена си со ова трачарењево :fubar:

19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    Фалиш.
    Кога заспивам и не ми е тесно во креветот.
    И кога се будам и знам дека нема да влезеш во собата да ми хухнеш во уста со тазе измиени заби.

Фалиш да ме чекаш со точакот пред зграда. Зграда пред која никогаш повеќе нема да ме чекаш.
    И да тепаме комарци додека чадот од Вили се крева нагоре.

Фалиш да чекаме заедно 22ка во која само јас се качувам.
    И фалиш да ме чекаш на тераса за да не го утнам влезот. Трет беше, запомнив.

Ми фалиш.
    И на твоите титки се радувам како осмоодделенка :*
    https://www.youtube.com/watch?v=8FZZZT4ZUtM

На Umbrella22 и SparkyAngel им се допаѓа ова.
  20. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2010
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    1.203
    Сакав нешто повеќе да ти кажам,ама ми помина.Во секој случај се сведува на „Гони се у пм!“ 8)