Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. WhatNow

WhatNow Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    62
    Денот кога ти кажав „Те сакам“ и „Ми недостасуваш“ ти дадов меч, меч со кој можеш или да ме штитиш до смрт или да ме прободеш до смрт. Ти тој меч си го оставил на едно место и си го заборавил, не ти ни текнува дека до имаш, мислиш дека сеуште не е време да го искористиш. Ќе чекам јас, ќе чекам да ти текне дека го имаш тој меч, дека ја имаш таа моќ. Заштити ме, немој да ме прободеш, тоа е она што најмалку го сакам. Никој не сака да биде прободен со мечот кој го подарил. Затоа немој, те молам немој да ме прободуваш. Земи го мечот и заштити ме, не го заборавај, не ти го дадов за украс. Ти дадов моќ, моќ да владееш со мене. Или владеј и заштити ме, само не ме повредувај. Таа моќ никогаш нема да ти ја одземам, тој меч никогаш нема да го побарам назад, засекогаш се твои, а јас со кој и да бидам засекогаш ќе бидам твојата мала. :)

На blueteacher му/ѝ се допаѓа ова.
  2. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.676
    Допаѓања:
    4.648
    why me ..... m ?

3. octoberrr

octoberrr Активен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2014
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    10
    Премногу ми недостигаш. Врати ми се :(

4. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    Step off, idiot. [​IMG]

5. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    5.755
    two more months and i'll see your beautiful face again <3

6. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Мислам дека ќе полудам од среќаа :D
    Фактот дека ќе те видам летово :angel:Уфф ми фалат тие сини очи. :$

7. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Срце моееее, хахаа мислам дека се заљубувам :inlove:

8. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Зошто се правиш на Тошо? :^) знаеш дека треба да се довориме, не ми врти муабети ]:)

9. S.J.Parker

S.J.Parker Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    1.086
    Допаѓања:
    7.348
    Мислам дека кога разговараме за работи што мора да се променат во нашата врска повеќе ме слуша зидот во твојата соба отколку ти... |(

На davidof му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Ти ме исполнуваш и ме правиш најсреќна,и во најтешките моменти успеваш да ме насмееш.
    Ти си моето бебенце,моето љубовче,моето најсакано.
    Те сакам најмногу најмило мое :* :* :* :inlove: :inlove: :inlove:

11. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.230
    Допаѓања:
    13.244
    Не сакам ни да те видам, глупак еден. |(

12. WhatNow

WhatNow Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    62
    Ај секоја вечер вака да те гледам, ај секоја вечер викај ми здраво, викај ме така нагалено, праќај ми погледи јер сваки ме поглед твој ломи на пола. И ај секогаш така во исто време да се свртиме и да се погледнеме „случајно“, така ми е најубаво и секогаш кога ќе ми кажат другарките дека ме гледаш ми доаѓа да се стрчнам кон тебе и да те изгушкам. А кога јас ќе те фатам на дело како ме гледаш е тогаш ми доаѓа да дојдам до тебе и пред сите да ти признаам колку многу те сакам и колку многу сакам твоите погледи да ми бидат упатени само на мене. Тие сини очи да бидат само мои. Причината за твојата насмевка да сме ние, јас, нашата среќа. Многу сум среќна кога ќе те видам во паркот и сакам да се поздравам со тебе како порано. Ама тогаш ми текнува дека не сме повеќе заедно и дека не си мој како порано. Всушност ти си мој, ама ти тоа не го знаеш. Ќе го дознаеш, кога ќе бидам доволно порасната за тебе, е во истиот тој момент ти ќе дознаеш дека отсекогаш си бил и засекогаш ќе бидеш мој. Со кој и да сум, каде и да сум, само подај ми рака и ќе разбереш дека како мене никоја нема да те сака. Тогаш сакам да сфатиш дека единствената љубов која ти требала е оваа мојата. И како што ти кажав „сваки ме поглед твој ломи на пола“, една половина останува, а другата половина со целата љубов ја земаш и ја исцрпуваш и секој пат е така. Со секој поглед длабиш во мене и ја земаш љубовта и потоа се полнам со љубов додека да ме погледнеш пак. „Пусти нека ноч траје заувјек, ти буди мој, заувјек мој.“ Сакам да ти кажам да ме оставиш да те гледам засекогаш, ти да бидеш засекогаш мој, јас засекогаш твоја мала. :)

13. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.972
    Те сакам сонце, и сакам да си остариме заедно :inlove:

14. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.319
    Допаѓања:
    92.196
  15. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257
    Леле шубав беше преје :$
    Криво ми е шо не се поздравивме, сакам да те видам беее, да те гушнам и пак да ме држиш за рака како секогашшш, ај јави ми се :lol:
    Амаа ајј :lol:

16. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Знаеш дека твојот успех допрва доаѓа. Ако е ова оној „тешкиот период на прилагодување“, можам да замислам колку е лесно и убаво понатаму :) Допрва ќе се докажуваш и успеваш, допрва ќе пронаоѓаш мотивација за повеќе и повеќе......можеш, способен си за мноооогу повеќе од она што си сега :) Си знаеш и сам, само се плашиш да си признаеш. Се осети љубомората од одредени луѓе пред некое време, допрва ќе се осеќа. Биди спремен на тоа :!: Ти само уживај, поддршката знаеш дека ќе ја имаш секогаш, без оглед на се'. Знаеш дека со син ти секогаш ќе бидеме покрај тебе, само остани таков :*

17. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.039
    Допаѓања:
    2.274
    Следен дејт носи ме на покривот на некоја висока зграда, заедно под месечина да ги слушаме The Smiths, да дискутираме за Кјубрик и да ми кажуваш како си го читал Достоевски.

18. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.507
    Допаѓања:
    35.183
    Ми недостигаш душо, едвај чекам да дојде вечер. :inlove:

19. The-fallen-one

The-fallen-one Активен член

Се зачлени на:
    2 јули 2014
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    40
    Mi falish...Mi falat malite neshta sto mi gi kazuvas koga sme zaedno...Mi fali tvojata pregratka...Tvojot pogled,glas i nasmevka...Mi fali momentot na neizvesnost koga te chekam...Mi fali seto ona shto go pominavme zaedno...Mozebi ne mozam da te vidam sega no imam nadezh deka ke dojde denot koga ke bide kako porano...A do toj den so mene ke bidat spomenite od tebe,sekoja sekunda od niv...Te sakam (A)<3

20. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    61.068
    Ќе ми израснат рогови од тој фудбал веќе :devil:
    Едвај чекам да заврши светско, да се видиме ко луѓе!
    Ама тоа веќе му го кажав :lol:

На The-fallen-one и Juicy им се допаѓа ова.