Обожавам кога ме бакнуваш во челото, обожавам да сум во твоите прегратки. Во нив се чувствувам најсигурно, најзаштитено, најсакано. Несакам никогаш да те изгубам, ти си НАЈУБАВОТО нешто што ми се случило. За она вчера, крив си што не ми кажуваш, крива сум што така бурно изреагирав. Верувај ми, сакам да сум до тебе секогаш кога ти е најтешко, знаеш дека секогаш можеш да се потпреш на мене. И се надевам дека се ќе биде како што си беше до сега. И да ти кажам нешто што досега не сум ти го кажала.. ТЕ САКАМ!
Не мораш да ме слушаш сонце, јас немам положено, ти само продолжи си по твое и затоа ќе се враќаш во рикверц по еднонасочна
Една личност си на фб, друга личност на телефон, а сосем трета во живо. Ама ако, толку си посебен што просто си те обожавам.
Смачено ми е да се карам со тебе за мали ситници, смачено ми е да се лутиме еден на друг. Уствари, ти секогаш се лутиш. Знаеш од што ми е смачено? Секогаш јас да се трудам, секогаш јас да те молам, секогаш јас да смирувам било каква ситуација. Дај човече малце потруди се, и јас имам душа и срце, и мене ми треба некој да ме утеши, да не се замарам, да не се нервирам. Не си крив ти не, крива сум јас многу лошо те научив.
Само да те прашам,како успеа да направиш толку многу да те мразам за време од 1 недела ? Само тоа не ми е јасно. Светот ќе го срушев за тебе,будало една.
Ти си мојата љубов, мојата среќа. Ти си причината поради која се смеам секој ден. Ти си секогаш тука за мене, ме советуваш и ме учиш како да постапам правилно. Ти благодарам што си дел од мојот живот.
зошто бе а бегаш од мене, што ти згрешив што те повредив? не ни отидовме на кафе не ме ни запозна ко човек
Tи си оној за кој што секогаш сонував и посакував да го имам покрај себе. Tе обожавам во секоја смисла на зборот
Мислиш ке одиш на одмор со братучеди со друштво и јас нормално ќе го прифатам тоа? Е не бива срце мое.. Ќе видам дали ке ти биде мило и јас да идам на одмор со женско друштво
Што и да ти кажам џабе е и да си тука да ги видиш моите солзи ништо нема да се промени ,нема да те вратам назад нема да те имам за себе на начин на кој што ја сакам да те имам покрај себе штета неможам ниту смеам да сонувам за тоа луксуз голем би било за душава
Неможам да поверувам.. Каде е детето што беше на почетокот? Каде е детето што го запознав? Дали си ТИ ова? Ти си НАЈУБАВОТО, НАЈПРЕКРАСНОТО нешто што ми се случило во животот. Толку ни беше убаво.. Мораше ли сега да уништиш се? Баш сега во најубавото? Кога се одлучив да ти го дадам она што го сакаше? Ах колку сум била будала... Правев се, за само ТИ да бидеш среќен. Светот ќе го срушев за тебе, кретену еден. Толку ли незнаеш да цениш? Незнам само со што го заслужив ова... Си ме сакал, не си можел без мене, посебна сум била, имало нешто во мене... Тоа тогаш неможеше да се одглуми.. Зошто се понашаш вака? Зошто глумиш недостижен? Мене ли ќе ми се правиш мангуп? Знам дека сакаш да бидеш со мене, знам дека ти е убаво со мене, доволно докажа и исто така знам дека одиш против себе ама ќе се каеш верувај.. Многу ќе се каеш.. Ќе ме бараш ама незнам дали ќе ме има. Ах само колку планови имавме.. И сите тие пропаднаа во вода ради твоите глупости, ради твоето глумење недостижност. Верувај ми немаше никаква потреба од тоа. ВЛЕЗЕ ВО МОЈОТ ЖИВОТ, МИ ГИ НАПРАВИ НАЈУБАВИТЕ СПОМЕНИ И СЕГА СИ ОДИШ... Ама јас знам дека ќе се вратиш.. Кога-тогаш.. Малце.. Само малце попаметен да беше, ќе ти бев се на светот!
Еј гомнар си Зоштооооооооооооооооооооооооо? Иди сеа таму бе,може симпатија си и... Сакам веќе да не те сакам
Зошто се вρаќаш сега? Повтоρно ли саκаш да ше повρедиш? Што ти напρавив толκу што толκу саκаш да ме гледаш κаκо патам? Те саκам и неможам да те забоρавам, но аκо саκаш да си игρаш со моите чувства повтоρно те молам оди си и не давај м уште да патам, неможам да поднесам повеќе. А се надевав деκа нешто добρо ќе излезе, но повеќе незнам што да мислам, ти ме убиваш.
Omilenoto nesto mi e tvojata nasmevka, so koja vsusnost zapocna seto ova. sekoj pat koga ke te vidam pravis da se cuvstvuvam kako prviot pat, interesno, vozbudlivo, prekrasno... No i pokraj toa sto na momenti si nepodnosliv so tvojata ljubomora, sto izbuvnuvas za sitnici TE SAKAM. Te sakam bidejki koga sum so tebe bezuslovno se smeam, koga te guskam zaboravam na se , kolku i da sum ti ljuta ti prostuvam, ustvari ne mozam da si go zamislam denot bez tebe. I ne znam kako da ti se zablagodaram za se sto pravis za mene, za toa sto napravi da bidam licnosta za koja sto SONUVAV, za toa sto znam deka ti si toj koj me podrzava vo sekoja odluka, za toa sto i pokraj decko te imam i kako najdobar drugar, za sekoja moja sreka se raduvas kako da e tvoja. Ti blagodaram za se a najveke za toa sto ovie dve godini zivotot mi e najubav TE SAKAM NAJMNOGU NA SVETOV.
Say something, I'm giving up on you I'll be the one, if you want me to Anywhere I would've followed you I'm still learning to love And I will swallow my pride You're the one that I love And I'm saying goodbye