When I dream about you, That's when everything's all right, Your in my arms, Here next to me, forever. When I dream about you, Boy you never go away, Just close my eyes , Wait for my dreams Cause I still love, loving you.
Можеш да мислиш што сакаш за мене, но само сакам да ти кажам дека и јас сум грешела, никој не е совршен, за жал ни ти не си цвеќе за мирисање.. Не ти барам да ми простиш, не додека ти не престанеш да ги правиш сите тие работи.. Ништо погрешно не сум направила, после тебе ги тргнав сите работи настрана.. Не знам до кој степен ке стигне ова нашево, ниту дали тоа што ти го зборам може да те убеди во силината и моќта на мојата љубов кон тебе. Само едно знам, доста беше. Време е малку повеќе да ме почитуваш, да ме цениш и сакаш. Време е ти мене еднаш да ме прашаш дали сум во ред и да ме тешиш. Љубовта доаѓа и си оди, многу би сакала да отиде и пак да дојде, јас и ти нов почеток. Но тоа е што е. Или ке идеме напред или од нашево ништо Или ке се имаме или ке се немаме
Прекрасен си! Ме усреќуваш, сакаш и почитуваш. Што би можела повеќе да побарам? Остани секогаш таков. А јас ти ветувам се' повеќе ќе те сакам.
No summer's high No warm July No harvest moon to light one tender August night No autumn breeze No falling leaves Not even time for birds to fly to southern skies.. I just called to say how much I care..
Кога те гледам тажен, тажна сум и јас...срцево ми се кини... дај биди пооптимистичен, се ќе биде добро Те гушкам