Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. mauu

mauu Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2013
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    22
    Ме уништи

2. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    За 10 дена што не те видов, 10 минути не можат да надоместат... а не те ни гушнав како што треба, така на брзинка си заминав. Сега треба да чекам уште 8 дена за да те видам. Срцка, се надевам убаво ќе си поминеш на одмор и дека таму има ѕвезди. А кога ќе ги гледаш ѕвездите, помисли на мене, онака. Мислиш ли на мене како што мислам јас сега на тебе? Ти недостасувам како што ми рече? Добар ли си? Што правиш? Со кој си?
    Внимавај на себе, те молам. Знаеш, го имам она глупаво чувство. Имам некое лошо претчусвтво и го молам Господ овој пат да не сум во право во врска со тоа што го чувствувам. Знаеш како викам јас, крај ќе каже. Всушност не знаеш, ама јас така викам. И покрај глупавото проклето чувство, јас ти верувам, ти вртувам. И многу те сакам, тоа да знаеш.

3. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Ти некако немаш во план да си заминиш од мојава гла? |( А бе дете цели 8години поминаа.Сјој си веќе еднаш!

4. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.507
    Допаѓања:
    35.183
    Убаво да си поминеш сонце, се гледаме за 5 дена. :hai: :hug:

5. Panthera

Panthera Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    713
    Утре заминуваш на одмор. По една недела и јас.
    Збунета сум.
    Толку малку време те знам и се плашам како сето тоа ќе влијае на нас. Ќе оладиме ли? Можеби е ова еден тест дали сме еден за друг и тест дали ќе успееме да одолееме на сите тие искушенија што можат да се случат. Оставам на времето како и секогаш. Во секој случај поминав прекрасно време со тебе :angel:
    :* До следно видување...

6. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.368
    Допаѓања:
    2.475
    идиот :envy: никад да не се вратиш од таму :@

7. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.619
    Аман веќе од тебе, АМАН! :@
    Барем еднаш договорисе на време, не чекај до последно!!! :envy:

8. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Неќна ми ја направи вечерта најубава, ме изненади позитивно. Те сакам се повеќе и повеќе :*

9. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.619
    Дојди вечер те молам :) :inlove:

10. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    724
    Допаѓања:
    932
    Ми недостигаш.
    Да ти се плукнам во работата.
    Да си се плукнам во работата.
    Нека заврши се веќе еднаш, ми недостигаш.

11. TheBlueMoon

TheBlueMoon Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2014
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    645
    Многу сакам да те видам. Веќе премногу ми недостасуваш, премногу. Се прашувам уште колку време ќе биде вака...
    Многу те сакаам! :l:

12. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Не вредиш ни за скршена пара. Па и се прашував зошто сите девојчиња бегаат од тебе. :^)

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.115
    Какво време дојде, машко со женско за пари да оди. И ти мораше ли тука да спаднеш.

ццццц

14. Panthera

Panthera Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    713
    Ужасно многу ми недостигаш. :(
    Не можам да го објаснам тоа чувство што го имам откако се појави во мојов живот, чувство на исполнетост, среќа, сигурност, заштитеност... И она превртување во стомак кога ќе помислам на тебе.
    Цел ден те мислам и ми недостигаш многу.
    Нешто ме пресекува при помислата дека нема да те видам уште цели 10 дена, и се прашувам како ќе се одвиваат работите со нас...

15. Haritiela

Haritiela Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2013
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    222
    Фалиш.........фалиш повееќе од се на светот...сакам да те видам сега, зашто утре кога ке станам од спиење ке размислувам посвесно и ке сфатам дека не вредиш ни да помислам на тебе дека постоиш
    ми фалиш сега многу , боли твоето отстуство ...

16. tallyweijl

tallyweijl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    35
    Љубов, како да ја задушам љубовта кога знам дека и ти ме сакаш :(

17. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Ех, срцко......Лани ова време уживавме на Лефкада. После оној мал инцидент :D , те прашав дали следното лето ќе ме носиш трудна на одмор. Не можам да ти ја заборавам реакцијата, мислиш ти соопштив дека носам тројка :D Се испобрка, се збуни максимално, ама се снајде после со одговорот :)

Еве година дена подоцна, со милион работи променети во меѓувреме, за среќа на арно. :) Може не ме носиш на море на одмор оваа година, ама се преселивме на море :D Додуше, не е од оние во кои може на раат да се бањаш, ама не е битно, не ми треба такво нешто ова лето. Сознанието што те имам до мене, наскоро и синко покрај нас, на ова место.....нема нешто што може да ми го замени чувството во моментот. Повеќе среќа не можев да посакам, редно беше и нас малку сонце да не огрее :)

Те обожавам :*

На happygirl, L-enna, duffi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. S.J.Parker

S.J.Parker Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    1.086
    Допаѓања:
    7.348
    Кога веќе сакаш секој ден и секоја ноќ да се гледаме, што не ме побараш за жена??? Помалце трошок ќе имаш,во секој случај :rofl: :rofl: :lol: :lol:

19. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    :*

Прикачени фајлови:

20. WhatNow

WhatNow Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    62
    Да, признавам. Уште се надевам на нас. Сеуште моето срце е заробено од твоја страна. Сеуште те сакам како порано. Да, по се што ми направи и јас се чудам како може да те сакам. Ама ете, такава е љубовта. Највеќе ги сакаме тие што ни го скршиле срцето. Можеби те сакам поради убавите мигови, поради спомените кои ме потсетуваат што се сме поминали или можеби поради тоа што ти не ми дозволуваш да те заборавам. Не знам зошто, ама те сакам. Влевам надеж во нашата љубов, која знам дека нема да се повтори. Знам дека ти сега си со некоја друга, ама верувај ниедна не може да те сака како мене, топло и искрено. Ниедна нема да те сака одкако ќе и го скршиш срцето, како мене што ми направи. Не, не верувам во твоите празни зборови. Не верувам дека ќе се измениш, дека ме сакаш. Не верувам, а сакам. Сакам се да е како порано кога не го имав запознаено вистинскиот ТИ. Сакам секое утро да се будам со помислата дека сум твоја. Многу работи сакам. Односно се што е поврзано со тебе го сакам. Ги сакам тие твои очи кои ме излажаа. Ги сакам твоите усни од кои излегоа најголемите лаги. Ги сакам и рацете кои ме топлеа. Навистина ми е жал, ама не можев. Не можев да те задржам, не успеав. Сега се каам и е доцна, но знај те сакам. Те сакам и никогаш нема да престанам. Можеби кога страстите ќе се смират и секое жарче меѓу нас ќе изгасне, ќе не спои судбината. Исто како досега… :)