Жал ми е што дома имаш проблеми, а со толкава желба за нив си одиш. Ти ветувам кога ќе дојдеш ќе те расположам и ќе го одржам ветувањето да спиеме заедно гушнати. Само дојди си
Ладно ти е? е мене ми е но нека ми е,студов ме потсетува на тебе.Краток пат ние еден до друг а виното е наша сенка,реченицава е кратка но со голема вредност....Ми фалиш,ми фали твојот безвезален разговор,твојата насмевка на тие шеги..едноставно ми фали твоето присуство...
леле бе душо што ти стана така наеднаш...многу ми е криво што си ми болно,а јас нема да бидам до тебе да ми те гушкам...греотичка.....колку ми е жал ама сме и двајцата се со лекарства ови денови...како стари баба и дедо сме.....
Искрено се надевам дека мене ме сонуваш ... Во спротивно Се шалам - ... ... Добра ноќ теле едно иако веќе си во кој знае кој сон
како би те штипнала за обравчето и како би те цункала...ппуста далечина. Се топам покрај тебе мајмунче мое најубавко. Убаво ми нанкај
муцка сакам да те гушнам силно силно ама и да те избацам да те изгризам и иштипам ...ама далеку си ми ај ќе си почекам до четврток
Те сакам ваков кога си нежен и мил, ме правиш среќна кога си убаво расположен, ме успокојуваш кога се грижиш за мене, ме разнежнуваш кога ме гушкаш и милуваш... ме предизвикуваш да те сакам повеќе, секој ден се’ повеќе, повеќе од тоа што можам и умеам!
Ииииииииииииииииииииииии љубавиииииииииииииии те сакааааааааааааааааам бре па нека пукнат душманите!!!! Ете да си знаеш дека премногу те сакаме со бебушот и едвај чекаме да те видиме после работа... П.С сабајлево беше премногу секси, така кошулка, вратоврска, панталони... Спојлер Секое утро свршувам само што те погледнам Те обожавам најмило !!! Те гушкам !
дојде сега вака избанкан,неможам да ти одолеам,сега готов си Спојлер мислам дека го водов мацолот едит:готовоооо,јако беше