Дојди да ја видиш сеа таа дебелата и таа шо незнаела торти да прави ! Цркни сеа комотно гаду еден, гадосан... свињо ниедна, клошар !!!
Еххх убавецу мој... Во ова време, што го поминавме заедно имало моменти кога сум сакала времето да застане и засекогаш да останам со тебе.. Ама .. Не е секогаш се така совршено. Имало и моменти кога си ме натерал да плачам дур имам солзи, да се нервирам, па и да посакам да те убијам. Ама што и да направам, на глава да застанам, ти секогаш ќе си останеш истиот. И да ти кажам право се навикнав... Се навикнав на тебе и твоето понашање.. Се навикнав на таа твоја машка гордост и твоето глумење ладнокрвност.. Ама знам дека неможеш без мене, знам! Зошто едноставно не се опуштиме и да престанеме двајцата толку да ги комплицираме работите?! Се осеќам како да сум во дупка од која неможам да излезам. Сакам со разговор да средиме се, но едноставно неможе, неможе и НЕМОЖЕ! Убаво ми е со тебе, не велам не, ама уште само малце да се потрудиш. Не ти барам многу, само малце и целосно сум твоја. Светов ќе го срушам за тебе ако посакаш.. Многу ми значат ситници, верувај ми. Неможам со тебе, а НЕМОЖАМ НИ БЕЗ ТЕБЕ! Ете се потрудив ама неможе едноставно, под кожа си ми влезен. Спојлер Многу сакам тој да го прочита ова, ама шанси нема да му го пратам!!! Тиквар еден
пишаниов текст е навистина емотивно откритие...но ми делува како да се однесува на некој лик од соништата...или пак толку бил спојот јак што те кренал над облаците..после ваков спој и прекинување незнам како сеуште ја носиш убавата нишка за него и ја негуваш во себе...
Кога се зачленуваш на форум треба да имаш цел.Позитивното во членувањето е да создадеш сопствен простор за квалитетни мислења.Како нов член овде петте твои мислења се цитирани постови на членовите.А за да цитираш некој на одредена тема пожелно е да ги разгледаш неговите мислења за да имаш материјал за дискусија,а не да пишуваш нешто површно.И не во секоја тема е потребен цитат.Некаде треба да се посветиш на индивидуализмот за да дојде до израз твојот капацитет на расудување. Во принцип не цитирам членови на форумот.Но,во конкретнава тема ме изненади цитатот затоа што се работи за нешто сосема лично за што е апсурден каков било коментар од друга личност.Разгледај ги мислењата на другите членови и ќе сфатиш каде треба да се коментира,а каде не треба за да не оставаш погрешен впечаток. Во врска со твојот цитатот на моето мислење, ликовите постојат во литературата,а личностите во реалноста која иако е сурова некои успеваат да ги крене над облаците за разлика од оние што се приземјени,а сепак тонат на тлото... И зошто мислиш дека емотивното откритие е минато дејство? Каде препозна прекин на спојот
Кога се зачленуваш на форум треба да имаш цел.Позитивното во членувањето е да создадеш сопствен простор за квалитетни мислења.Како нов член овде петте твои мислења се цитирани постови на членовите.А за да цитираш некој на одредена тема пожелно е да ги разгледаш неговите мислења за да имаш материјал за дискусија,а не да пишуваш нешто површно.И не во секоја тема е потребен цитат.Некаде треба да се посветиш на индивидуализмот за да дојде до израз твојот капацитет на расудување. Во принцип не цитирам членови на форумот.Но,во конкретнава тема ме изненади цитатот затоа што се работи за нешто сосема лично за што е апсурден каков било коментар од друга личност.Разгледај ги мислењата на другите членови и ќе сфатиш каде треба да се коментира,а каде не треба за да не оставаш погрешен впечаток. Во врска со твојот цитатот на моето мислење, ликовите постојат во литературата,а личностите во реалноста која иако е сурова некои успеваат да ги крене над облаците за разлика од оние што се приземјени,а сепак тонат на тлото... И зошто мислиш дека емотивното откритие е минато дејство? Каде препозна прекин на спојот [/quot Јас само го пофалив текстот како емотивен...и како нешто возвишено што ви се случило...моите цитати се без никаква намера некого да повредам, само го искажав моето мислење сепак е ова форум и кога некој нешто пишува треба да биде свесен дека може да добие спротивно мислење или критика..ако е за монолог тогаш нема потреба од форум тука нема разменана мислења ..а тоа што пробавте да ми одржите лекција и кој е прземјен а кој лета..то се фустрации зошто и како не би ги коментирал..може само искрено да ти посакам се нај убаво во животот...и да се извинам уште еднаш до сите што сум ги цитирал тоа било направено без никаква зла намера..едноставно мое размислување...
Она твоето ела да си те гушнам кога ме испраќаш дома, и несакаш да ме пуштиш ми ја топли и заигрува душава. Љубов