Да ни се множат мили две години брак,две години од кои имаше од се-тешкоти,кризи,проблеми,караници и љубов. Така почнавме со љубов ама знаеа многу да ни излзеат во средина за на крај да нашата љуббов успее и да бидеме семејство со принцезата,со најубавиот подарок што го имаме и што заедно се сакаме се повеке и повеке Ти благодарам за сите денови поминати со мене,што ме слушаш и што досадна ти испајгам кога ти зборам по незнам кој пат за сите бакнежи и прегратки за секоја насмевка и кажаното и докажаното ТЕ САКАМ!. СРЕќНА СУМ шТО ТЕ ИМАМ,посакувам да доживеаме старост и уште плодови на нашата љубов,ти и бебуш сте најубавото во животов. Љубов Моја ТЕ Сакам!.
Ех мил мој.. И дојде крајот на нашата врска. Во овие месеци поминати заедно имаше кавги, недоразбирања, плачење, љубов и мнооооооооооооогу убави, преубави моменти, кои никогаш нема да ги заборавам. Нема ни тебе да те заборавам. Пополнуваш еден убав дел од мојот живот. Неможеме повеќе да бидеме заедно. Неможам да издржам повеќе.. Колку пати ми вети.. Колку пати ми вети дека ќе се смениш и ништо.. Ти никогаш нема да се смениш и тебе ваквиот начин на функционирање ти е во ред, нели?! Ама јас неможам.. Ме измачуваш, психички ме уништи. Знаеш ли што бев јас пред ти да се појавиш во мојот живот?! Ладнокрвна личност, полна со гордост и самодоверба и ниту едно машко не дозволив да ме повреди! Ниту едно ја немаше таа чест! А што направи ти? Ти ме направи најголемата плачка. Се правев за тебе.. Секогаш тука рамо за плачење, секогаш тука да те ислушам кога ти е најтешко, без да изустам ниту еден збор што ќе те изнервира и повреди. Секогаш, ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ спремна да ти помогнам, да ти помогнам заедно да го решиме секој твој проблем.. Многу голема штета што незнаеш да цениш ништо! Полна бев со разбирање кон тебе, толерирав се, се што требаше и не требаше да се толерира, но ти ги премина сите граници на нормалата. Сите можни граници. Не сум должна да трпам некои работи, нема потреба. Доволно беше! И знај дека другарка можам да ти останам, што и да ти треба, секогаш можеш да ме побараш! Ама повеќе од тоа ништо. И мака ми е само за едно нешто. Можевме да бидеме МНОГУ, а не сме...
Колку ли само е прекрасно кога ќе ме бакнеш на челото или пак тие твои меки и најубави рачиња ќе се спојат со моите. Неможе да помине секунда а да не мислам на тебе беееее, живееш во левата страна од моево тело Едвај го чекам тој четвртоооооок. Те сакам најмило и ми фалиш!
Ми недостигаш, сакам да бидеме насамо, од толку ноќи со друштво поминати, не стигнав да ти кажам ТЕ САКАМ
За тебе секогаш и секогаш ќе имам чувства, еден си, не знам зошто ама ко ќе сум со тебе негде небитно каде многу убо се осеќам. Знам дека ме сакаш и ме поштоваш и спремен си да ми поможиш за се, јас ептен го ценам то, и среќна сум шо те имам во животот барем како пријател, иако искрена да бидам сакам да те имам како нешто друго. Со душа чекам да почнам на факултет, да бидиме заедно по цел ден, и навечер да играме карти до сабајле. Ко ќе го видам името на телефонот ко ќе ми ѕвониш, пеперутки имам во стомакот, ама во вистинска смисла на зборот се пеперутките, не знам едноставно секој момент поминат со тебе ми е преубав. И не праев мајтап преје, сакам да те фатам за дечко А и тие обравчињата само за штипење ти се Срцушка најуба. Сакам да сум со тебе, ама навистина сакам
ти си знаел да се контролираш-како да не научи прво што е заведување, и предигра во сексуалниот однос и не ми терај инает-знам што е што, и постои гинеколог-секако дека не ти верувам тебе
I tore up your letters Took your picture off my wall I deleted your number, it was too hard not to call Felt a little better, told myself I'd be fine Got to live for the good times up ahead 'Cos everywhere I go There's a love song that reminds me of you And even though I knew I had to be strong I was still not over you 'Cos I still believe and I could see how there's nothing left of you and me That time is over 'Cos I'm so not over you
Мислев дека повеќе ќе ми недостасуваш. Ти сепак многу недостасуваш,но... можеби повеќе ми недостасуваше кога бевме заедно. Знам дека се ќе помине,дека се ќе заборавиме,но... Болиш. Ми требаат неколку дена за јадење сладолед,излежавање и плачење. Единствен беше.